Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   Biserica CATOLICA ZGUDUITA DE NOI DEZVALUIRI ! ! ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15007)

catalin2 07.06.2012 22:49:06

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 451039)
O listă cu preoți ortodocși din America care au fost condamnați, sancționați, dați în judecată sau acuzați în mod public pentru acte sexuale nelegale, sau pentru vătămare corporală sau tentativă de vătămare corporală:

Mai ramane sa ii amintim pe cei ce si-au batut copiii sau, au luat bani din cutia milei, etc.
De fapt chiar si dvs. reusiti sa aratati ca sunt extrem de putine cazuri de asemenea gravitate (pedofilie) fata de catolicism. Eu v-am ajutat intr-un mesaj anterior, am gasit un caz in Grecia. Doar 2-3 cazuri, fata de cateva mii, faceti si dvs. comparatia.

MihaiG 07.06.2012 22:51:20

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 451102)
Pai cum sa iesiti din cuvantul "sefului"dvs. de grup ? ? ?

Din cuvântul Bisericii lui Isus Cristos încerc să nu ies. Și câtă vreme Biserica nu îmi spune că fumatul în sine este păcat, sunt nevoit să fiu de acord și cu Mihnea Dragomir pe acest subiect, chiar dacă eu, ca modernist convins, nu sunt de acord cu dânsul (tradiționalist convins) în ce privește multe alte subiecte.

cristiboss56 07.06.2012 22:52:40

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 451097)
Mă văd nevoit să vă pun aceeași întrebare pe care am mai pus-o unor adventiști: există situații în care BO este de acord cu avortul ?

Hai sa-ti mai descretesc fruntea !
"există situații în care BO este de acord cu avortul ?"
Da , cand se stie sigur ca respectivul va trece la catolici !:4:

catalin2 07.06.2012 22:52:58

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 451099)

Ce gandire limpede aveti , ce "faina" e credinta dvs. ! In post mancati si branza si oua si laptic , mai pufaiti cate o tigare , mai iubiti cate un copilas , si asa stati in post 365 de zile !
Bravos !

Vorbim de BC in general, nu are rost sa o luam personal.

AlinB 07.06.2012 22:53:08

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 451103)
Alin , tu nu ai citit cate sminteli a postat pe acest forum !

La ce te referi?

cristiboss56 07.06.2012 22:56:00

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 451105)
Din cuvântul Bisericii lui Isus Cristos încerc să nu ies. Și câtă vreme Biserica nu îmi spune că fumatul în sine este păcat, sunt nevoit să fiu de acord și cu Mihnea Dragomir pe acest subiect, chiar dacă eu, ca modernist convins, nu sunt de acord cu dânsul (tradiționalist convins) în ce privește multe alte subiecte.

Cititi Sf. Vasile cel Mare si vedeti ce spune el ! Fumatul distruge , omoara lent trupul , iar trupul este templul cui ? Avem dreptul sa distrugem ceva ce nu este creatia noastra ?
Cine scoate fum pe nari ?

ioanna 07.06.2012 22:56:01

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 451093)
In cazul asta nu este asa, la ortodocsi sunt 2-3 cazuri. In unele surse scrie ca BO are 300 mil de membri, in altele 230 mil. Catolici sunt 1-1.2 miliarde, iar crestini in total se spune ca sunt 2.2 miliarde. Si toate cazurile sunt la catolici.

S-au specializat cultele pe abuzuri, ce sa spun :) De ce crezi ca domnul Erethom a dorit pasarea discutiei pe Romania? Pentru ca aici nr. preotilor ortodocsi e net superior celor romano-catolici, implicit si nr. de abuzuri ale acestora mai mare. Insa ai dreptate, pedofilia apare ca "specialitatea" celor cu probleme din BRC si nu poti sa nu faci legatura cu celibatul, daca acesta a favorizat devierea unora.

Mie mi-ar place sa stiu dintre prostiile facute de ai nostri care predomina.
Cei din afara nu ma intereseaza cat cei din Romania :)

catalin2 07.06.2012 22:56:18

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 451105)

Nici nu ar putea sa spuna clar, din cate stiu e si un sfant catolic (cred ca e fericit, nu chiar sfant) care era fumator.
La noi e un pacat mare de tot, unei rude i-a spus preotul ca pana nu se lasa de fumat nu mai poate veni la biserica (pana la urma s-a dus la alta biserica, unde nu il cunostea preotul :)

MihaiG 07.06.2012 22:56:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 451108)
La ce te referi?

Na, stați atuncea să ne lămurim: acest thread se vre un atac la adresa Bisericii Catolice în general sau la adresa utilizatorilor catolici de pe forum în special ? căci, din ultimele postări ale lui cristiboss, a doua variantă pare să câștige repede teren....

cristiboss56 07.06.2012 22:57:52

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 451108)
La ce te referi?

La cele postate in trecut pe acest forum , si pe care eu le-am urmarit , domnul Mihnea Dragomir a facut parte din lista mea de prieteni in trecut ! Stiu ce spun !

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:17:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.