![]() |
După centralizarea proceselor verbale din 98,68% dintre secții, Victor Ponta rămâne cu 40,6 %, luând 3.788.645, în timp ce Klaus Iohannis obține 30,2%, cu 2.820.587 din voturi.
|
Citat:
|
http://www.evz.ro/alegeri-prezidenti...-iohannis.html
Hopa. "Suntem convinși că domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secuiesc din Transilvania", a declarat László Tőkés, europarlamentarul fiind coleg în marea familie a popularilor europeni cu Klaus Iohannis și ACL. Iar Èeful direct al lui Tőkés în Ungaria este nimeni altul decât Viktor Orban, liderul FIDESZ (PPE), mai subliniază postul România TV." " Pe de altă parte, candidatul la alegerile prezidenÈiale Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), formațiune foarte apropiată de Tőkés, a declarat la rândul său că a votat și va vota și în turul 2 âpentru transilvanizarea României". Interesant.Deja se vorbeste indirect despre planuri ascunse privind, desprinderea Transilvaniei de tara mama, prin Johannis. |
Nimeni niciodata nu o sa le dea autonomia mult visata la minoritatea ungureasca.
Este un fel de fata morgana. Ungurii care sunt pe la guvern si ling blidele pe acolo ar ramane fara paine daca s-ar intampla asta. Asa ca toata munca si razboiul asta pe care il duc stimabilii udmristi nu este decat un mini-show, mai mult de fatada pentru prostimea care , influentata extrem de usor de partidul care ar trebui sa le garanteze o viata mai usoara, voteaza orice si pentru oricine. Mi-e sila de partidul udmr, care la orice alegeri se aliaza cu cel care le da osul cel mai mare, insa mi-e mila de minoritatea ungureasca, care cu o naivitatea iesita din comun, socanta de-a dreptu`, tot spera la eliberarea mult trambitata si nu isi dau seama ca nu sunt decat niste marionete. Bine, intr-o oarecare masura si noi, romanii, suntem fix la fel ca ei. Tot speram ca va veni cineva si va face marea cu sarea, insa fara o adevarata revolutie si fara o reordonarea a puterii, adica gurvernul sa asculte si sa se teama de cetateni, nu invers, nu vom avea niciun sort de izbanda. Parerea mea.. |
Citat:
Spuneti-mi o tara,un stat in care guvernul se teme de cetateni...?! Nu cred ca exista nici una! |
Membrii coducerii ar trebui sa se teama de Dumnezeu (si noi toti de altfel), nu neaparat de cetateni...
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
E ca si cum parintii s-ar teme de copii... |
Citat:
( dupa acelasi principiu ca al celor care l-au hulit pecel care i-a scos din robia egipteana) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:12:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.