![]() |
Odin,chiar daca a fost gasit vinovat de omor prin neglijenta(prin imprudenta)ca in ac.caz,tu nu intelegi faptul ca ai sai,cei Catolici,de la Arhiepiscopia Catolica,i-au trimis cea mai competenta,ambitioasa si priceputa avocata si,nu l-au lasat singur la greu si la incercarile Lui Dumnezeu:"prietenul la nevoie si la multele incercari ce se abat asupra capului sau,se cunoaste".In final,caci asta conteaza mai mult si mai mult,a fost eliberat:"Parinte Moore,esti vinovat,dar esti liber sa pleci"="Father Moore,you are guilty,but you are free to go",asa ca nu mint eu cand spun ca a fost eliberat si ca a fost sustinut de ai sai,pana la capat;a se vedea filmul din nou ca sa vezi ca nu mint.Ce frumos final fericit!,cu happy end!Pacat ca nu este si in realitate asa final fericit!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Toate argumentele sunt in cartea parintelui Savatie, la care am dat link mai sus, si in cuvintele Parintilor expuse pe blogul acesta dedicat cazului Tanacu. |
Citat:
|
Odin,mai citeste din Biblie,mai uita-te si citeste tu, la ce este scris despre Sfantul Maslu si apoi mai discutam.Unde crezi tu ca sunt vindecate persoanele bolnave?La Sfanta Liturghie,la Sfantul Maslu,la citirea rugaciunilor de dezlegare(din Moliftelnic)de la 1 Ianuarie,ale Sfantului Vasile Cel Mare,unul dintre cei 3trei Mari Sfinti Ierarhi(Vasile,Grigorie si Ioan),se citesc acatistele Sfintilor Mari Mucenici Ciprian si Iustina si ale Sfintei si Marii Mucenite Marina si alte acatiste.Din cate stiu eu,cele bolnave rup cartile sfinte in momentele de crize si,tocmai de aceea, nu trebuie lasate niciodata singure+ca si ele trebuie sa se roage,sa se spovedeasca foarte des si sa se impartaseasca pt.ca sa aiba efect Sfanta Taina a Sfantului Maslu unde pot fi iertate si vindecate,daca nu crezi unele ca acestea,inseamna de fapt si de drept,ca tu nu crezi pe Dumnezeu si Cuvantul LUI Dumnezeu,adica Sfanta Scriptura,nici pe Sfintii Apostoli,nici pe Sfintii Parinti,care au scris despre unele ca acestea si care oficiaza Slujba Sfantului Maslu si a Sfintei Liturghii si toate CELE SFINTE si totodata,mai inseamna ca nu esti crestin-ortodox autentic.
|
Odin,citeste Pravila Bisericeasca,sa nu imi spui tu mie ca nu ai cartea aceasta,din moment ce te declari,sus si tare,ca esti crestin-ortodox autentic.Citeste de la adresa data de Eusiatat,si nu ma crede,te rog frumos,pe mine,mult prea pacatoasa,ci crede-L pe IISUS HRISTOS Care S-a jertfit,nevinovat fiind,pentru noi,nu Ii mai impunge si tu sulita in coasta,inca o data,si un spin in fruntea insangerata.Dumnezeu sa te ierte ca stai impotriva ADEVARULUI LUI!
|
Pana la urma cand stai cu un bolnav psihic in casa cand il apuca zbenguiala chemi salvarea Daca parintele nu s-ar fi grabid sa considere ca e demonizata si ca e de competenta sa treaba era foarte ok. Stiu un astfel de caz la o manastire in care o maica a inceput sa zica ca are vedenii si altele Maica stareta a internat-o imediat la spitalul de psihiatrie. A fost pusa la rugaciune si atat.
Parintele nu era "mare duhovnic" si nici experienta prea multa. Cum de s-a incumetat sa isi ia responsabilitatea exorcizarii. Atata timp cat a lispit-o de medicamente si de orice forma de asistenta medicala inseamna ca stia ce face. E ca si cum ar fi spus "lasati-o ca ma descurc eu, o vindec" A murit atunci asta este sa isi asume responsabilitatea asa cum, daca ar fi alungat demonii ar fi cules laurii |
Sebastiana, de ce crezi tu ca nu as fi un crestin ortodox autentic? Sa nu indraznesti sa imi vorbesti mie de credinta ortodoxa, pt. ca tu nu ai habar ce e ala maslu...
|
:)Odin poti sa-mi explici ce intelegi tu prin exorcizare?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:37:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.