Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Asemanari esentiale intre ortodoxie si adventism (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16202)

patrunjeluldigital 21.04.2013 18:10:41

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 516022)
în sfârșit ai înțeles. acest forum este o mașină a timpului.
vei trece brusc de la sec. XXI la sec. III, apoi vei zbura către sec. XVIII doar pentru a te afunda în sec. XII, etc.
toate,astea se pot intampla într-un singur comentariu.
montagne russe? o gluma pentru copii.

Ai dreptate. Nu ne mirăm că unora din pasageri li se face greață pe serpentinele acestea și renunță la creștinism. Eu chiar nu-i pot blama.

DragosP 21.04.2013 19:12:17

Pentru că tu n-oi fi creștin.

patrunjeluldigital 21.04.2013 19:53:59

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 516033)
Pentru că tu n-oi fi creștin.

Mda, pe aici care de care suntem mai mari creștini. Până la proba faptelor...

Illuminatu 21.04.2013 20:57:13

Citat:

În prealabil postat de patrunjeluldigital (Post 516036)

Asa este! Pana la proba de foc a faptelor toti suntem atot-invatati! De aceea eu cred ca e bine sa fi ancorat in adevaratul adevar - chiar daca pe moment nu-l "intelegi", nu-l simti, dar il crezi - pentru ca atunci cand cazi sa stii cum sa te ridici. De-aceea cuvintele Mantuitorului sunt un adevarat balsam sufletesc: "Pe aceasta piatra voi zidi Biserica si portile iadului nu o vor birui."
Aici cred eu ca este marele pacat al ereziei: inlocuieste adevarul cu o minciuna si cand esti (de)cazut nu mai vezi NIMIC. Nada! Esti ca orbu-n noapte!

DragosP 21.04.2013 20:57:30

Și până la proba credinței. Și până la proba iubirii. Și pînă la proba ereziei.

patrunjeluldigital 21.04.2013 21:25:25

Yeah, right!

Lucian008 21.04.2013 22:59:18

Citat:

În prealabil postat de patrunjeluldigital (Post 516036)

Hmm... mda... Pai... atat timp cat eu am demontat (pana nu vine cineva cu probe si argumente, pe care eu le tot cer, dar nu se incumeta nici un adventist, sa imi demonstreze ca gresesc) ca adventistii nu pot reprezenta si nu pot face parte din Biserica lui Hristos, nu prea se pot numi crestini.

patrunjeluldigital 22.04.2013 07:03:22

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 516056)
Hmm... mda... Pai... atat timp cat eu am demontat (pana nu vine cineva cu probe si argumente, pe care eu le tot cer, dar nu se incumeta nici un adventist, sa imi demonstreze ca gresesc) ca adventistii nu pot reprezenta si nu pot face parte din Biserica lui Hristos, nu prea se pot numi crestini.

Centurionul adventist cu personalitate multiplă v-a tot adus argumente și probe, însă au fost șterse de vajnicul nostru admin. Din păcate, nici eu nu mi le mai amintesc așa că rugați-l frumos pe cel ce le-a șters să le readucă pe topic.

Lucian008 22.04.2013 07:31:48

Citat:

În prealabil postat de patrunjeluldigital (Post 516073)
Centurionul adventist cu personalitate multiplă v-a tot adus argumente și probe, însă au fost șterse de vajnicul nostru admin. Din păcate, nici eu nu mi le mai amintesc așa că rugați-l frumos pe cel ce le-a șters să le readucă pe topic.

Nu mi-a tot adus argumente si probe. A raspuns. Cele doua nu sunt echivalente. Dar raspunsul ocolea tocmai intrebarea.
Nu va amintiti care sunt argumentele pentru care cultul din care faceti parte reprezinta Biserica lui Hristos?
Nu vi se pare ca aveti o problema cand cineva sustine ca nu faceti parte din Biserica lui Hristos si argumenteza iar dvs nu puteti contracara argumentele? Nu vi se pare ca in cazul in care nu stiti (nimeni nu are pretentia ca el insusi sau altcineva sa fie atotstiutor) fiind vorba despre un subiect delicat, dar important, sa va informati de la alti mai bine informati?
Grav.

patrunjeluldigital 22.04.2013 07:40:05

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 516074)
Nu mi-a tot adus argumente si probe. A raspuns. Cele doua nu sunt echivalente.

Vă aventurați în judecăți de [non]valoare, căci nici nu erați pe forum la momentul cu pricina. Întâmplător, eu eram chiar când scădea numărul reply-urilor lui: 22, 21, 20 ... până la 0.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:54:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.