![]() |
Citat:
|
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
|
Care este pacatul cel mai grav ( de pe acest forum - userul:MariS_)
|
Citat:
|
"CAND CINEVA ITI ARUNCA NOROI TU LUMINEAZA SI SE VA FACE PRAF SI-L VA SUFLA VANTUL."
N. Iorga "Dumnezeu trebuie sa lucreze intr-un om inainte ca El sa poata lucra printr-un om." Leonard Ravenhill |
Raspunsuri duhovnicesti : Bolile sufletului
|
Un cuvant de invatatura pretios- si eu cred ca, printre pacatele care macina omenirea, egoismul se afla in capul listei...aproape nimeni nu scapa de el- conditiile pe care ni le ofera societatea -si n-ar trebui sa dau vina , anumite carente in educatie, lipsa iubirii de aproapele si multe altele, grave si ele, duc la aceasta sfasiere pentru suprematie. Aceasta nu presupune totusi ingroparea talantilor. Am avut ce invata si iti aduc multumiri. Cred ca multi dintre cei ce viziteaza forumul au avut cuvant de folos sufletesc!
Nu inceta sa ne trimiti din lumina pe care o descoperi cu mult folos duhovnicesc! |
" Nu judeca fiecare zi dupa recolta ei, ci dupa semintele pe care le-ai plantat ! "
"Cand nu-ti ramane decat Dumnezeu, vei descoperi ca Dumnezeu iti este suficient." "Daca vezi pe cineva fara zambet, da-i unul de-al tau! " |
Va doresc multa lumina si pace in suflet, celor care daruiti din lumina sufletului vostru si celor din jur!
|
De ce plange Maica Domnului ?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:47:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.