![]() |
Stai ca acum inteleg ce vrei sa spui cu protestantismul. Nu sunt protestanta; nu stiu ce as putea sa zic mai mult :satisfied:
|
Citat:
Mie mi-a aparut ceva suflet mult dupa nastere, la catziva ani, asha imi amintesc, de la cresha cred ca am primele amintiri, dar la altzii e altfel, de exemplu o fata in TV deja la 2 ani stia multe poezii sau Motzard cred ca din luna a 2-3 a inceput sa studieze muzica shi sunetele din moment ce la 2 ani a shi compus primele melodii ... Lavrentziu: Poi sunt un fel de partener cu Dilemioara shi cu oricine ishi spune parerea fara ifose shi fariseisme bineintzeles daca o face shi ascultand cate ceva dincandincand de la marii parintzi spre deosebire totushi de domnia ta care face afirmatzii ciudate atunci cand nu da citatele sfintzilor shi iacata ca a shi capatat stima lui ancah pentru intransigentza proprie deshi la subsol altceva spune citatul sau, tocmai pentru ca persoana in cauza, adica dumneata stimate, merge cu aceiashi pashi obositori spre un fel de credintza sectar ortodoxa, shi iarta-ma ca asha mi se pare, neluindu-mi sfatul in seama ca de la forumist la forumist, adica nu ma asculta sa mai treaca shi pe la parintele sau daca pe la Parintele Pimen nu vrea sa-l urmareasca... macar in tv cand mai apare... cum a fost de ex intalnirea shi filmarea condusa de ziaristului Tatulici... sau in alte datzi... ca alt sfat nu stiu sa-i dau......... shi apoi nu a spus shi dillema ca nu este deacord cu avortul?, iar eu ca ash fi sau nu nici nu prea conteaza in schimb, Biserica spune ca este pacat grav ca shi altele mai mult sau mai putzin grave, dar este necondamnat d.p.d.v. legislativ... iar daca ar fi condamnat legislativ ar fi la fel de ... poate mai rau, asha cum zice dannsan care iar a inceput sa bata campii... |
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie
|
Citat:
|
Citat:
Deci ancah care ar fi invatatura sfintilor parinti? asta?Laurentiu:[i]Pai da hai sa fim toleranti ...ce mare branza dupa dilema toleranta fara dreapta socoteala ..."viata ideala" Mi-am exprimat clar opinia. Atata cat Biblia nu considera pe cel nenascut viu si pune in pericol O VIATA , sunt de acord cu avortul .Si nu imi mai rastalmaciti cuvintele caci asta este iar un pacat in fata lui D-zeu. Nici macar un doctor fara credinta nu ar lasa o femeie sa moara sub privirile lui in cazul unei sarcini cu probleme...dar voi cica sunteti oameni ai lui D-zeu si sunteti mai fatarnici decat fariseii. Cu toate ca e un forum crestin...putini sunt aia care is cu adevarat crestini aici si pleaca urechea dupa ce le convine pe moment...Asa am fost si am judecat pe multi pana cand D-zeu mi-a dat niste lectii care abia le pot duce, iar acum nu mai pot ridica ochii sa judec un nenorocit...ca nici eu nu sunt mia breaza. Dar va mai trebuie mult sa evoluati. Oricum s-au facut pasi uriasi in cei 2000 de ani dar mai avem nevoie inca de cizelare. Abia atunci nu vei mai judeca ...cand D-zeu iti va da acele incercari la care te opui cu inversunare si incepi sa judeci si vei avea acele incercari exact cand ti-e lumea mai draga. |
[quote=Laurentiu][quote=dillema]
Citat:
Eu as vrea sa il citezi pe Hristos care e parte a sfintei treimi si nu un om a carui experienta nu o neg, invatatura de baza este folositoare dar nu in toate situatiile. E usor sa vorbesti cand nu esti implicat direct in problema. De aceea prefer sfaturile preotilor de mir care au acelasi har preotesc si sunt in mai masura sa dea sfaturi si uneori nici atunci, cand or fi preoti femei...poate atunci am sa le cred. Sunt bune ideile date de multi forumisti aici. Sunt tinere femei care avorteaza doar din nestiinta si prostie caci habar nu au ca in pantecele lor este o potentiala viata,poa te un bebelus dragalas a carui vointa nu o stim daca vrea sa traiasca sau nu. O putem sti dupa...cand a ajuns adult dar atunci e prea tarziu pentru decizii:)))). Dar cand acesta potentiala viata pune in pericol viata mamei fizica si psihica (viol), D-zeu ne-a dat posibilitatea de a alege si iertare. Deci prefer o viata decat pierderea unei vieti si a unei potentiale fiinte. Ce a-ti alege? un bebe viu sau un embrion sau fetus? Nimeni nu a raspuns la intrebarile care le-am postat nici macar tu draga Laurentiu cu toata invatatura de la sfintii parinti. Tu ai creste un copil rezultat al violului sotiei tale? Si daca s-ar ivi un astfel de caz: O femeie insarcinata cu gemeni falsi dar unul e localizat pe trompa ce inseamna clar moartea mamei si a embrionului si un alt fetus-embrion bine dezvoltat . Ce ai alege? Sa martirizezi mama si un alt embrion dezvoltat armonios pentru un embrion care nu are nici o finalitate? |
Citat:
Sfintii parinti nu s-au confruntat cu problemele acestei lumii, ai dreptate, ei s-au confruntat cu probleme mult mai mari. Sa sti ca in totdeauna cand te apropii de Dumnezeu vrasmasul, satana nu conteneste in a-ti pune piedici. Cati dintre Sfintii s-au confruntat direct cu diavolul? cati erau batjocoriti? cati traiau dintr-o felide paine? cati nu beau apa? cati tineau post negru zile la rand? cati se rugau ore-m sir? raspuns: TOTI. Calea spre Dumnezeu este stramta si anevoioasa, lasa-ti toate placerile lumesti si urmati-l pe Dumnezeu. "Binecuvantati Sfintiti Parinti si ma iertati pe mine pacatosul" |
Citat:
|
Voi L-ati scos pe Dumnezeu din socotelile voastre tot venind mereu cu asemenea cazuri de exceptie prin care sa justificati avortul cum e violul sau cand pune in primejdie viata mamei. Cunosc mai multe cazuri in care femeia punandu-si nadejdea in Dumnezeu si Maica Domnului si cu binecuvantarea si rugaciunile duhovnicului au trecut cu bine nasterea si la a 4-a cezariana si cu pruncul in afara uterului ci cu cancer. Voi chiar nu mai cititi literatura religioasa stad mereu pe forum. Minuni se intampla mereu celor ce cred. Voi credeti? Daca nu, de ce va expuneti ineptiile pe forum ca fiind adevaruri de bun simt, smintind pe cei mai putin credinciosi care nimeresc sa vada postarile voastre?
|
am vazut filmuletul cu avortul pe care l-am postat mai departe si pe youtube si mi se pare o crima oribila.in primul rand nu stiu cum pot face acest lucru acei doctori.sunt sigura ca vor fi in acelasi loc cu femeile care si-au omorat proprii copii.groaznic,dar sper sa se pocaiasca la timp...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:32:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.