Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

AndruscaCIM 14.02.2010 20:20:57

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212134)
Stimat/ă domn/doamnă, dacă timpul ori superficialitatea nu v-au lăsat să observați, eu postez mai mult pe acest sub-forum de dialog între ortodocși și restu' lumii. Și fiind un dialog, e numai normal să răspundem la întrebările ce ni se pun. Cam acesta e secretul...

Dar chiar Tricesimusquintus..despre celalalte subiecte de pe forum, in mare asa...ce parere ai?:1:

tricesimusquintus 14.02.2010 20:40:03

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212144)
Dar chiar Tricesimusquintus..despre celalalte subiecte de pe forum, in mare asa...ce parere ai?:1:

Sincer, aș avea foarte multe de spus, însă reacția pe care a provocat-o postările mele pe acest sub-forum a fost suficientă pentru a mă descuraja. Am găsit multe subiecte interesante, în unele am opinii personale nu neapărat diferite de cele ale userilor, însă deocamdată ma mărginesc să postez doar aici...

almaris 14.02.2010 20:48:15

[quote=hanico;212051]
Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 187330)
1.

Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? :confused::7::29:
Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit

In primul rand ca daca vrei sa ai credibilitate cand spui ceva, asigura-te cat de cat ca pui problema corect. O alta religie este budismul sau islamismul. In cadrul credintei crestine exista mai multe biserici si denominatiuni sau oameni fara o apartenenta anume, avand ca baza credinta in Mantuitorul Cristos.

Eminamente ortodox este Cristos si atat, nici forumul, nici cei care scriu frumos asta in dreptul lor, nici cei care se declara pe la recensaminte, El va stabili asta, pana atunci suntem toti cu credinta noastra asa cum o intelegem si putem trai care numai dreapta nu e. Nu inca, nu ne pierdem speranta. Sa ne vedem asa cum suntem si rostim cuvinte pentru zidire sufleteasca, si nu pentru acuzare, nu e nevoie sa fii crestin pentru asta, o fac altii.
Gata, fara incrancenare, nu avem de ce.

AndruscaCIM 14.02.2010 22:28:37

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 212154)
Sincer, aș avea foarte multe de spus, însă reacția pe care a provocat-o postările mele pe acest sub-forum a fost suficientă pentru a mă descuraja. Am găsit multe subiecte interesante, în unele am opinii personale nu neapărat diferite de cele ale userilor, însă deocamdată ma mărginesc să postez doar aici...

Ihm, inteleg...pana la urma cred ca e inevitabil sa apara si disensiuni atunci cand punctele de vedere sunt mai mult sau mai putin diferite.

Pana una alta, sper sa observi si ca am " renuntat" ( cel pe putin de cateva mesaje incoace) la ironie si inteptaturi :10:

Numai bineeeeeeee!

Danut7 14.02.2010 22:49:33

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212092)
Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie :3:

Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.

AndruscaCIM 14.02.2010 23:01:47

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212190)
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.Asta e un pui de drac.Ai grija cu el.Face pe mironosita da ii iese coada afara din fustita.

:21::24: Da, dar stii cum e..."socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ!"

Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina!

Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei!

Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"!:10:

Doamne ajuta!

tricesimusquintus 15.02.2010 00:27:27

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212190)
Nu cred ca tricesimuquintus e aici in cautare de raspunsuri.

Pe undeva ai dreptate. Cu toate acestea am găsit răspunsuri pe aici, și nu puține. Și nu neapărat confirmări la unele prejudecăți de-ale mele.... asta ca să fiu sincer până la capăt...

tricesimusquintus 15.02.2010 00:28:24

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212181)
Ihm, inteleg...pana la urma cred ca e inevitabil sa apara si disensiuni atunci cand punctele de vedere sunt mai mult sau mai putin diferite.

Pana una alta, sper sa observi si ca am " renuntat" ( cel pe putin de cateva mesaje incoace) la ironie si inteptaturi :10:

Numai bineeeeeeee!

Am observat, m-am mirat și apreciez;) Oare doar postul să fie responsabil de o așa schimbare în bine?
Doamne ajuta!

Danut7 15.02.2010 11:15:53

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212194)
:21::24: Da, dar stii cum e..."socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ!"

Pui, nepui...eu tocmai ma bucurai ca mi-am tinut gherutele in teaca, ca muulte rautati am mai zis si eu, nu am fost deloc straina!

Eu sunt de acord cu tine, e destul de greu de inchegat un dialog cu sectantii in general, pentru ca de cele mai multe ori...ies inevitabil scantei!

Asa ca eu ma si retrag, dar din cand in cand tot mai arunc cate un ochi..ma mai mananca o falanga si mai zic si eu "ce am pe suflet"!:10:

Doamne ajuta!

"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine.

tricesimusquintus 15.02.2010 14:43:36

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212294)
"Sectantii" in general care vin aici vin in cautare de raspunsuri.Eu nu ma refeream la ei, ci strict la persoana lui tricesimusquintus.El chiar e un marsav pervers, parsiv si viclean, un adevarat pui de drac.Asa cum ii invata pe unii dintre ei la secta (adventista) sa minta, sa manipuleze , sa se "victimizeze" , sa fie fatarnici si sa se refugieze in minciuna.tricesimusquintus e reprezentativ in cele vorbite mai sus.Face pe dracu in patru pentru secta lui adventista.Ca si cum ar fi legat de ea intr-un fel(nu neaparat ca ar fi adventist convins) ci ca si cum si-ar fi vandut sufletul Satanei, si are ceva beneficii sau obligatii la ei(adventisti).De aia ai grija ce vorbesti , cum vorbesti si mai ales ce CREZI din cele ce scrie asta.Crede-ma ca eu il cunosc bine.

Bravo creștine! Ai început bine postul, acum cu sufletul î-m/n-păcat, te poți și împărtăși...

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:49:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.