![]() |
Ei, aici Maestre Gibi ti-ai dat proba de foc.
Nu degeaba am crezut in tine. Frate Trice sunt invidios ca tie ti-a fost dedicata aceasta perla: Citat:
|
Citat:
|
Mă simt deosebit de măgulit pentru frumoasa dedicație poetică a drd. Gibilan (sau chiar dr. - n-am înțeles bine maestre dacă v-ați susținut deja lucrarea de doctorat în Scriptură) cu adaosurile de rigoare ale fr. penticostalulmântuibil. Aș aduce și umila mea contribuție în a pune pe note co-producția (ptiu!- era să pun greșit cratima), din nefericire timpul nu-mi permite încă. Însă până la următorul Eurovision mai e vreme:1:
|
Citat:
|
sfinti prin har
sfinti sunt toti crestinii, dar ei sunt sfintii prin har, imaginativa ca nici un om nesfintit nu va intra in inparatia cerurilor, pocaitii sunt doar niste mincinosi de oare ce pocainta este un proces ce poate lua si o viata, in adevar daca nu te pocaiesti de greselile pe care leai facut nu o sa ajungi in rai, Ori si ce om ce poarta numele de crestin este sfant prin har, de oare ce mantuirea nu vine prin legea, cultelor ci vine prin harul lui Dumnezeu prin Isus Hristos,
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nu-i da ideea ca tipul nu stie multe...
Penticostalulmantuitor...hmmm...da, ar fi un ID interesant. Îi voi transmite. |
Citat:
Apostolul Pavel vorbeste despre sine ca despre un om desavarsit: Așadar, câți suntem desăvârșiți aceasta să gândim Filipeni 3:15. Cu trei versete inainte spunea despre sine: Nu (zic) că am și dobândit îndreptarea, ori că sunt desăvârșit; ... Asadar, daca sunteti in Hristos sunteti deja desavarsita, sfanta, mantuita. (daca tot sunt la moda iconurile aici s-ar potrivi un :25:) Si este necesar sa va desavarsiti, sa va sfintiti, sa va lucrati mantuirea pana la capat. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:18:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.