![]() |
Ce am invatat in ultimul timp:
Intotdeauna cand vrem sa spunem cuiva ceva sa facem ciorne. Cum vine asta? Daca gandesc sa spun cuiva ceva, sa fac o ciorna in gand si apoi sa zic: - Doamne e bine ? Corecteaza-ma daca am gresit. Si Domnul va spune: - Nu e bine aici ca superi pe cineva. Nu , nu spune asa. Trebuie blandete. Adaug blandete si iarasi intreb: - E bine Doamne? - Mai bine, mai bine copilul meu. Dar ii lipseste pace. Adaug si pacea si iarasi intreb: - Acuma Doamne, am pus pace, am pus blandete, cum m-ai invatat. Acum cred ca nu mai supar pe nimeni. - Arata mult mai bine zice Domnul. Dar tot ii lipseste ceva. Nu are iertare si iubire. - Bine Doamne, asa am sa fac. Si pun iertarea si iubirea. Si zic: - Iata acum Doamne un cuvant desavarsit. Atat a mai ramas, un cuvant, din tot ce am vrut sa spun. Si Domnul zice: - Ca sa fie cuvantul asta desavarsit trebuie sa ii pui smerenie. Stau si ma gandesc , deci trebuie sa ii pun smerenia. - E greu sa fac asta Doamne ca daca pun smerenia dispare si cuvantul acesta ultim pe care am vrut sa il spun. "Duhul umilit. Inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi." Tuturor carora am uitat sa pun cumva blandete, sau pace, sau iubire in cuvantul meu va rog sa ma iertati. Toti suntem niste invatacei. |
Citat:
aici exista doar administrator ... moderatorii sunt "sub acoperire" ... e o idee inteligenta ... asa sunt mult mai eficienti ... atunci cand scriu par ca exprima parerea userilor ... cand de fapt reprezinta interesele proprietarilor forumului :39: dar cu putina atentie pot fi recunoscuti cu usurinta |
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu este iubire nesfarsita, iubire cu neputinta de talcuit. |
Citat:
Frumos, chiar foarte frumos. Zis-a un invatacel catre avva al sau: - Avvo, ce cuvinte sa folosesc ca sa conving pe cineva sa fie credincios? - Pune blandete, pune smerenie, pune iubire. - Avvo, da' io vreau sa-l fac sa creada, nu sa ma iubeasca! - Blandete, smerenie, iubire. - Avvo, da' de ce sa nu pun logica, argumente, ratiune? - Pai, dragul meu, alea se opresc la cap, da' ce ti-am spus eu ajunge la inima. Pana nu-i cuceresti inima, nu-i vei cuceri nici mintea! Iertare tuturor. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
O duminica binecuvantata ! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Invitatia ar trebui lansata catre toti,ca sa nu se simta nimeni exclus.Daca s-a procedat asa ,e f bine. Acu te las sa revii la topic,daca nu te ai plictisit sa tot cauti citate :P |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:20:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.