![]() |
Citat:
Parintele Cleopa a vazut si o nava cu extraterestri-asta asa, ca fapt divers. lumina de la Mormant nu are nimeni voie sa o cerceteze si in plus de asta numai la ortodocsi se aprinde, musulmanii, evreii, catolicii nu cred in asa ceva, desi ultimii sarbatoresc Pastele. dar.. probabil ca si aici e mana demonilor. Dumnezeu probabil ca i-a lasat pe ortodocsi mai cu motz! cat despre "incoruptibili" corpuri neputrezite adica- vizavi de anumite cazuri inca se fac studii- cea mai celebra este sora Bernadette; la intrarea intr-un templu budist, unul din calugari intampina turistii in pozitia lotusului, se pare ca asa a fost ultima dorinta de asi petrece eternitatea! acest fapt nu este ceva specific crestinilor! pt mai multe cunostinte, puteti citi cate ceva despre mumificarea naturala. |
*scuze pt greseli
|
Citat:
Oricum, chiar daca omul reuseste sa contruiasca o celula, tot nu va lamuri pe toata lumea :) Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
nimeni nu spune ca s-a format din nimic deocamdata fizica nu poate spune ce s-a intimplat inainte de timpul Planck, cam 10^-44 secunde Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Moastele sunt trupuri de oameni ingropate fara nici o pregatire in prealabil si care sunt gasite peste ani (sau chiar sute de ani) prin diferite cai. Trupurile neputrezite obtinunte prin mumificare naturala au capacitatea de a mirosi a mir ? (un mic exemplu, totusi concludent) |
Citat:
Citat:
Citat:
Uite, iti spun ca icoanele plang; si acest lucru a fost dovedit stiintific ca icoanele plangeau ori cu lacrimi (umane) ori cu sange (uman) ori cu mir... Citat:
Citat:
Citat:
O intrebare simpla... vrei sa crezi in Dumnezeu? |
Citat:
Am mai raspuns deja pe acest forum unde cred ca ma voi duce dupa ce voi muri: acolo unde eram inainte de a ma naste [SIZE=1] Citat:
[SIZE=1]Nu prea inteleg ce vrei. Analiza datelor se face in primul rind masurind virsta fosilelor, apoi prin comparatie cu alte fosile.[/SIZE] Citat:
Stiinta inseamna publicatii in medii recunoscute, pentru a permite dezbaterea acestora, acel "savant" nici macar nu stiu daca exista. Citat:
Cred insa ca exista si savanti credinciosi. Intreaba-i pe acestia de ce nu studiaza minunile. Inca nu am vazut nici un rezultat pozitiv al unei cercetari stiintifice al unei minuni. Citat:
Citat:
Mai sint insa si unii mai masochisti |
mai 2io, esti amuzant! adica, daca david se ridica in biserica insemna ca l-a ajutat Dumnezeu? ti-am dat si mai departe exemple, te-ai oprit doar la preotii ortodocsi si ai numit chestia respectiva "minuni"?!
argumentele pe care le dai, citate din carti nu prea ma conving. da, in cazul parintelui, s-au speriat unii de altii, ce vroiai sa se intample? numai ca parintele a considerat chestia ca pe o ceva diavolesc; destul de ciudat, unii sustin ca asa ceva nu exista!! :)) confunzi mumificarea naturala cu cea artificiala, dar nu este vreo problema. in legatura cu mirosul de mir, ai fost tu de fata cand a fost deshumat, astfel incat sa vezi ca mirosea a mir inca de atunci? pt ca eu am vazut cateva chestii despre aceste corpuri si nu a zis nimeni ca ar mirosi a mir sau ceva de genu'. daca stii ce e ala mir si la ce foloseste, gandeste-te si tu logic, ca respectivul corp intai a fost "miruit" si apoi prezentat publicului, deci in acest context, cam asta ar fi explicatia, nu miroase de la sine. numai ca daca s-ar spune toate secretele, inclusiv faza cu aghiasma, ce mistere ar mai avea biserica? in ceea ce priveste plansul icoanelor, ramane cum zice topcat, da o sursa stiintifica si nu un articol de pe un blog! e destul de ciudat, catolicii sunt specializati pe moaste si stigmate, ortodocsii pe moaste si icoane care plang! referitor la ultima parte a dialogului vostru, tind din ce in ce mai mult sa cred ceea ce spune topcat: pt unii e mai comfortabil doar sa creada anumite lucruri. |
Citat:
sau sa fie aceasta doar un loc necunoscut numit "unde eram inainte de a ma naste"? Citat:
Doar ca varsta fosilei de referinta nu se cunoaste, ci se presupune, se alege pentru ca toate celelalte fosile sa aiba o semnificatie valabila. Adica: presupun ca a=0 apoi ca b=a+1 apoi ca c=a+2 ... s.a.m.d. iar x=a-5000 si y=a-200 nu le consider deoarece nu se incadreaza in tipar. Acest fel de presupuneri (daca prima afirmatie este o presupunere si toate celelalte afirmatii bazate pe prima sunt tot presupuneri) nu pot conduce la concluzii. Aceasta este o credinta. Credinta ca a=0! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
[SIZE=1]Ma repet, dar merge si aici: totusi am vazut cu ochii mei, adica am simtit cu simturile mele. [SIZE=2]Doamne ajuta![/SIZE] [/SIZE] |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Mi se pare mie sau nu gasesc nici un raspuns la intrebari?
Citat:
Citat:
Deoarece anterior ai mentionat si metoda prin comparatie cu alte fosile. Aceasta pentru ce se foloseste? Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:35:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.