![]() |
Citat:
Sa citesti Biblia este o "pedeapsa"? |
Citat:
Eu am primit primul NT la 35 ani de al bunica mea si l-am citit ca tine la 12 ani!!! Adica l-am citit ca pe o poveste... abia mai tarziu mi s-au deschis ochii. Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie! ca nu m-ai lasa in neagra necunoastere, desi nici azi nu inteleg cu mult mai mult ca atunci... |
Citat:
|
Citat:
Mai ales sa poti termina o carte ca Biblia de grea si deci PRIN ASTA extrem de plictisitoare pentru un copil care inca crede in Santa si face baie cu caluti de plastic Mie-mi suna mai degraba a mazochism, pe bune, ...gluma ca gluma dar ceva nu este in regula cind te fortezi sa citesti ceva din care NU INTELEGI NIMIC. Dar macar asta explica felul in care conduci discutiile pe aici :))) |
Citat:
Nici nu existau Biblii pe piata pe atunci. Ai uitat ca la magazine gaseai numai adidasi de pasare, slanina cruda si iaurt? |
Citat:
|
Citat:
Nu m-am fortat cu nimic, am citit-o din plictiseala si oricum citisem lucruri mai neatractive inainte, nu a fost chiar o lectura grea.. Oricum cand eram mai tanara ma deranja ideea in sine de a nu intelege ceva.. de aceea am avut lecturi filosofice mai mult, imi placea sa fac un efort mental si ma bucuram cand prindeam sensuri.. de aceea pot azi intelege placerea protestantilor de a despica firul in paispe! Satisfactia intelectuala nu este aceeasi cu iubirea de adevar. |
Citat:
Nu uita insa ca IDENTIFICIND ADEVARUL, ca un papagal, deoarece asa au spus altii, nu inseamna neaparat ca-l si cunosti. El spune asta în versetul 21: „Nu orișicine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra în Împărăția cerurilor, ci celce face voia Tatălui Meu care este în ceruri”. |
da, Andrei, inteleg ca tot insisti ca esti in posesia iubirii, deci cunosti Adevarul..
Asta vrei sa spui, nu? (Dar nu inseamna ca vreau sa-mi explici si mie! Cunosc teologia ta, prefer ignoranta mea) |
Citat:
Insa in privinta cunoasterii Adevarului prin Iubire, da ai dreptate, esti pe drumul cel bun |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:25:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.