Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9333)

Tommm. 26.05.2010 19:43:17

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253191)
Vrei sa iti dau link la posturile lui Inorog de aici de pe forum, pline de balarii la adresa ateilor, care erau incurajate de anumiti colegi crestini?

nu am nevoie, vrei sa-ti dau eu link-uri, de fapt tot forumul e plin de balarii la adresa crestinilor sau oricarei religii, cu insulte in toata regula, nu zii ca nu stiai...
vb de flying, dar am dat un exemplu ca adminu chiar baneza pe motive religioase.

konijiro 26.05.2010 19:49:23

Citat:

nu am nevoie, vrei sa-ti dau eu link-uri, de fapt tot forumul e plin de balarii la adresa crestinilor sau oricarei religii, cu insulte in toata regula, nu zii ca nu stiai...
Omule, ce facem aici, ne batem in link-uri? E un forum cu tematica atee, unde, trebuie sa o spun, crestinii care intra nu sunt dintre cei mai rasariti cand vine vorba de argumentatie, si daca vorbim despre jigniri, ei bine, se gasesc de ambele parti.

Citat:

vb de flying, dar am dat un exemplu ca adminu chiar baneza pe motive religioase.
Unde ai dat exemplul respectiv?

Tommm. 26.05.2010 19:55:08

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253209)
Unde ai dat exemplul respectiv?

Sticky: Măsuri administrative.
« on: Tuesday, 21 April 2009, 00:24 »

În urma repetatelor sale intruziuni religioase în Zona Laică, eugins își pierde drepturile de a mai acționa în vreun fel în acea parte a forumului.

flying 26.05.2010 22:52:42

Citat:

În prealabil postat de Tommm. (Post 253181)
Regulamentul mai spune si ca sunt interzise insultele, dar stii si tu ca e plin forumul de insulte la adresa crestinilor, si nu le mai sterge adminu, si nu ii mai baneaza. as pune exemple, dar mi-e sila.

->Tommm ,n-ai cu cine discuta ,nu te mai stradui sa-l inveti pe lup sa manance iarba :) nu ma intereseaza ce crede un ateu despre mine ,ci ceea ce crede Dumnezeu despre mine...nu am mintit cand am spus ca am fost banat pentru ca eram crestin .punct. n-am stat sa adun "dovezi" de la o groapa de gunoi ,pana la urma nici nu se merita sa vorbim de gropi de gunoi . suntem pe un forum ortodox totusi :)

IGNORAREA E METODA CEA MAI CRESTINEASCA IN CAZUL UNOR ASTFEL DE "PERSONAJE" .

konijiro 26.05.2010 23:03:20

Citat:

->Tommm ,n-ai cu cine discuta ,nu te mai stradui sa-l inveti pe lup sa manance iarba :) nu ma intereseaza ce crede un ateu despre mine ,ci ceea ce crede Dumnezeu despre mine...nu am mintit cand am spus ca am fost banat pentru ca eram crestin .punct. n-am stat sa adun "dovezi" de la o groapa de gunoi ,pana la urma nici nu se merita sa vorbim de gropi de gunoi . suntem pe un forum ortodox totusi :)

IGNORAREA E METODA CEA MAI CRESTINEASCA IN CAZUL UNOR ASTFEL DE "PERSONAJE" .
Deci ai optiunea de a posta link-ul respectiv, si de a pune la punct pe toti cei care contesta respectiva banare pe motivele invocate de tine (aici ma includ si pe mine), dar ai ales sa nu o faci, pentru ca nu ai timp?

Daca am invatat ceva despre tine din ce ai postat pana acum, este ca daca link-ul ala dovedea ceea ce ai sustinut, erai calare cu el pe tot forumul, si il postai bolduit, cu rosu. Nu o faci, deci repet, minti. Si dumnezeul tau o stie si el, ca nah, e omniscient. Si da, esti pe un forum ortodox, totusi:)

flying 26.05.2010 23:07:32

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253355)
Si da, esti pe un forum ortodox, totusi:)

=>dar tu ce cauti pe un forum ortodox ?

konijiro 26.05.2010 23:22:30

Citat:

=>dar tu ce cauti pe un forum ortodox ?
De ce intrebi? Nu ai loc de mine?:15:

Dintre noi doi, abordarea mea mi se pare mai onesta. Sunt ateu, si argumentatia mea izvoraste din asta, si este una onesta.

Tu te dai crestin, pe un forum crestin, si vii pe aici si nu numai ca jignesti pe cine apuci, dar mai si minti*.
Deci te intreb eu, tu ce cauti pe un forum ortodox?

*parerea mea, si atata timp cat nu aduci dovezile care ma contrazic, dovezi care iti sunt la indemana de altfel, imi pastrez opinia.

flying 26.05.2010 23:28:25

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253372)

Dintre noi doi, abordarea mea mi se pare mai onesta. Sunt ateu, si argumentatia mea izvoraste din asta, si este una onesta.

Tu te dai crestin, pe un forum crestin, si vii pe aici si nu numai ca jignesti pe cine apuci, dar mai si minti*.

*parerea mea, si atata timp cat nu aduci dovezile care ma contrazic, dovezi care iti sunt la indemana de altfel, imi pastrez opinia.

=>era o intrebare SIMPLA :
"Ce cauti pe un forum ortodox?"

eu nu te-am intrebat de "abordarea" ta sau ce parere ai despre mine ,ci ce cauti tu pe un forum ortodox? ce e asa de greu de inteles?

gibilan 27.05.2010 06:15:16

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253372)

ba tu ai tensiune? ai baut ceva toxic? sa umflat orezu'in tine ?mai cauta-ne prin alta parte pe aici ridici praf inutil nu vezi ca nu te intelege nime? duteeeee....si cinta la alta masa aici nu te agreaza nime si zau dar aici sint oameni o leaca mai sanatosi,si discuta cu totul alt-ceva tu chear nu vezi acest lucru ?si apoi ai si numele ala care provoaca dezgust nici nu mai e nevoie sa deschizi discutiile tale lipsite de sens ca imi vine bleah..dute la taticu corut ca ala te intelege ca-i de mintea ta.ins-u-si prin faptul ca vrei sa spui ca nu exista Dunmezeu tu il recunosti ca alt-fel nu ai mai contrazice atita te-ai resemna si te-ai duce acasa linistit dar esti f.disperat,disperatule!! sa te faci inteles dar aici nime nu te crede,esti cel mai mare mincinos pe care l-am cunoscut ori habarnist.razboiul acesta e pentru tine o cauza pierduta lupti sub steagul negru. la timpul cuvenit ai sa iti primesti plata mercenarule perdant.ai vazut universul in splendoarea lui? este capodopera Arhitectului Suprem!!! tu aicea pe pamint vrei sa iti susti punctul tau de vedere care e doar un punct mic ca o gaurica prin care privesti universul<.dar universul{DUMNEZEU}cum te vede pe tine prin punctul tau esti ca ceva inexistent<si cu toate acestea te iubeste mai punct neinsemnat si biet'de tine.

Traditie1 27.05.2010 07:14:51

Oamenii si-au dat seama ce indivizi fara caracter sunt ateii, dar ca sa vedem mai bine cât de prefacut e acest konijiro care aici se autointituleaza onest, iata cum vorbeste el pe forumul ateilor despre discutiile lui pe forumul nostru:

http://img37.imageshack.us/img37/6290/atei.jpg

Mesajul a fost postat pe acest thread de pe forumul ateilor:
http://forum.atei.ro/index.php?topic=819.120

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:56:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.