![]() |
Citat:
Fortata e exprimare cu cei"care au pacatele iertate". care pacate sunt iertate? Sau au fost iertat la inceputul vietii ptr toate pacatele pe care le vor face? Hristos da un dar extraordinar apostolilor, si ei al randul lor il transmit episcopilor iar acestia preotilor "Luati Duh Sfant, carora le veti ierta pacatele vor fi iertate si carora le veti tine, tinute vor fi.(In 20, 22-23) noi, prin darul lui Dumnezeu ne impartasim periodic de aceasta Taina si tot nu avem pretentia ca avem pacatele iertate. Iertate sunt pana in momentul Taine, caci cele care urmeaza dupa aceia cum sa fie iertate? Doar daca le marturisim si plangem ptr ele. Vorbiti despre nasterea din nou. Oare chiar stiti ce e nasterea din nou? Stiti cum se obtine nastere din nou? Cunoasteti voi durerile nasterii din nou? Sau simpla apartenenta la o secta va face nascuti din nou? Ce intelegeti voi din mesajul revelat de Domnul ca sa spuneti ca il credeti pe cuvant? Nu ati vazut ca nici apostoli, care erau cu el nu intelegeau toate cate El le spunea? Asta ptr ca nu urcasera inca pe drumul desavarsirii. Ce pretentie sa avem noi, care ne balacim in pacate zilnic(contraziceti-ma ca nu e asa) ca intelegem intru totul ce spune Domnul? Aceasta pretente a deteminat crearea a n+1 secte pe intreg cuprinsul globului. Ca fiecare dupa cum ii insufla lui"duhul" se pune pe talmacit scriptura ca si cum ar si pricepe-o, nascand erezii care de care mai strasnice, deviatii care de care mai prapastioase. Simpla credinta in cuvintele Mantuitorului e zero, daca nu e urmata de fapte care sa o intareasca. |
unele religii sunt foarte periculoase, precum penticostalii sau carismaticii, deoarece "se lasa" cu demonizare!
|
Citat:
Dar pocaitii ,baptistii ,adventistii ,martorii nu sunt demonizati? Cine altul decat diavolul i-a luat din sanul bisericii lui Hristos si i-a dus acolo ,la secte? |
Citat:
adventistii si baptistii nu sunt demonizati la propriu, adica sa aiba duhuri necurate in ei nici martorii lui iehova nu sunt demonizati insa acestia au creierele spalate si cred orbeste orice le spune conducerea, adica azi e o invatatura, ei asa cred, maine se schimba, vor crede cum le spun liderii si tot asa....insa penticostalii si carismaticii sunt demonizati la propriu deoarece ei atrag aceste duhuri necurate prin practici pagane, m-am referit si ma voi referi la ele pe topicurile cu aceasta destinatie. |
mantuirea are o definitie foarte clara indiferent de parerile noastre si pentru mine Domnul IIsus e Mantuitorul meu si nu Judecatorul si cat despre nasterea din nou e ff clar si interesant totodata unde scrie de ea in ev IOAN cap 3 vers 3 si 5 si contextul::inainte sa fiu nascut din nou nu vedeam Imparatia Lui Dumnezeu dar nici pe cei ce erau in aceasta Imparatie si nici nu eram intrat dar acum vad.si eu nu-i urasc pe oameni .stiu ca sunt pacatos dar am pacatele iertate si umblu in lumina.e o lipsa de documentatie sa afirmi ca un anumit popor,cu o anumita religie e azi poporul LUI pe cand Domnul iata ce zice
Apocalipsa 5:9 Și cântau o cântare nouă și ziceau: „Vrednic ești Tu să iei cartea și să-i rupi pecețile: căci ai fost junghiat și ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminție, de orice limbă, din orice norod și de orice neam//.noi am vrea ca toti sa fie mantuiti caci stiu ce-i asteapta pe cei ce nu se pocaiesc dar altii care cred ca suntem sectari ne urasc si ne-ar baga cat mai repede in iad asta-i Duhul Lui Hristos??cu siguranta nu,stiu doar ca Domnul IIsus vrea sa va mantuiasca si ca va iubeste. |
Citat:
pe bune? I-a priveste ce zice Biblia in legatura cu ceea ce zici tu: "Ce folos, frații mei, dacă zice cineva că are credință, iar fapte nu are? Oare credința poate să-l mântuiască?" (Iacob 2:14) " Așa și cu credința: dacă nu are fapte, e moartă în ea însăși." (Iacob 2:17) ...caci... "Tu crezi că unul este Dumnezeu? Bine faci; dar și demonii cred și se cutremură." (Iacob 2:19) Tu prietene zici (ca toate cultele protestante si neoprotestante) ca e suficient sa crezi si esti mantuit, dar uite ca apostolul Iacob, fratele Domnului, va contrazice. Nu e suficient doar sa crezi, pentru a obtine mantuirea (sau iertarea pacatelor). Dupa cum vezi si demonii cred, se si cutremura, dar nu se mantuiesc. De ce? Pentru ca nu au si fapte. Concluzia: "Vrei însă să înțelegi, omule nesocotit, că credința fără de fapte moartă este?" (Iacob 2:20) PS. far nici o aluzie la termenii "omule nesocotit" folositi de apostolul Iacob. Doamne ajuta! |
Citat:
bla..bla... Niste fraze pe care le-ati memorat si cu ele ati ramas. Vad ca nu a ti raspuns concret la nici o intrebare. Oare o sa ajungeti sa treceti dincolo de memorarea versetelor si a limbajului de lemn "suntem iertati", "suntem mantuiti"? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:35:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.