Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

eliza-georgiana 27.01.2013 01:15:37

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 498257)
Eu am scris un lucru, tu mi-ai raspuns cu totul altceva. Am intrebat: de ce un om care traieste cu constiinta ca umbla in prezenta lui Dumnezeu, ca e monitorizat permanent de acesta, se inhiba daca stie ca e monitorizat si de altcineva? Cu ce-l impiedica monitorizarea sa fie crestin? Cu ce te impiedica camerele de supravegheat de pe strada sau din institutii sa fii crestin? Pe un hot il poate inhiba, dar hotul nu e crestin, el s-a lepadat de Hristos prin fapta lui. Eu te intreb: cu ce-l impiedica cardul de sanatate pe un om sa fie crestin sau cardul bancar? Din tot ce ati scris pe acest topic, nu s-a inteles acest aspect. Sa nu uitam ca microcipul s-a incorporat in cardul bancar ca o masura de securitate, pentru ca oamenii n-au fost crestini si le-au clonat, furand ceea ce nu le apartine. Pe un hot il poate nemultumi incorporarea cip-ului, caci el nu mai poate insela cu atata usurinta,insa cum iti afecteaza tie cardul calitatea de crestin?

Povestea drobului de sare a lui Creanga mi se pare sugestiva in acest context.Te vaiti acum pentru ceea ce s-ar putea intampla intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, ajungand sa respingi ceva ce poate fi util, doar pentru ca mintea ta dezvolta scenarii viitoare. Gandirea asta e tipica celor care se amagesc ca „taie raul de la radacina”. Mi-aduc aminte de motivatia interzicerii sofatului femeii in Arabia Saudita: condusul masinii de catre o femeie e inceputul caderii ei, caci daca conduce masina ar putea pleca de acasa sa se intalneasca cu alti barbati, sa pacatuiasca. Concluzia? Se interzice prin lege ca femeia saudita sa se urce la volanul unei masini. Cam asa se intampla si cu cei care spun pe forum: a avea card cu cip e inceputul caderii tale, esti pe lista antihristului. Insa ei nu spun asta pentru ca ar avea o grija deosebita pentru noi (oricum ne vad pierduti, slujitori ai satanei), ci pentru ca se gandesc la interesul lor personal „ce m-oi face daca toata lumea are acte si eu nu am”. Toata comunitatea ecleziala trebuie sa renunte la sine pentru el, sa-i sustina demersul si sa protesteze alaturi de el, dar el n-ar renunta la sine pentru lume, n-ar renunta la interpretarile sale (ce-i confera protectia „eu-lui” si siguranta mantuirii) pentru comuniune. Pentru el comuniunea ecleziala nu trebuie sa valorifice unitar diferentele,intr-o relatie de viata, ci trebuie sa le anuleze (atitudine tipic sectara).Era un monah din Neamt, pe numele sau Glicherie Tanase, care n-a putut renunta activ la sine. Urmarea o stim cu totii.

de ce un om care traieste cu constiinta ca umbla in prezenta lui Dumnezeu, ca e monitorizat permanent de acesta, se inhiba daca stie ca e monitorizat si de altcineva?

tu puteai sustine lejer un examen scris cu profesorul suflandu-ti in ceafa? "monitorizandu-te" nu care cumva sa copiezi?? nu te revolta insasi ideea ca timp de toti cei 4 ani cat ti-a fost profesor n-a ajuns sa-ti cunoasca capacitatea de-a invata si ca nu te-ai preta la un astfel de gest? poate pe hot sau pe elevul chiulangiu care de foarte multe ori se-ntampla sa aibe note mai mari ca tine, fiind deja cu eticheta pusa nu mai prezenta interes asa ca atentia se indrepta asupra celorlalti, hotul avand deja cazier, elevul copist urmand sa sustina examenul in toamna (cand tot promova si foarte posibil sa gaseasca si un job mai bun ca tine) :(
in magazin te simti ok sa vina vanzatoarea dupa tine sa-ti stea umbra in spate in timp ce tu rasucesti in mana diverse produse intrebantu-te mieros cu ce te poate "ajuta" cand nici n-ai intrat bine? eu una nu mai stau in acel magazin....
monitorizarea ma impiedica a fi un bun crestin pentru ca imi pandeste miscarile, suspectandu-ma de ceva rau, ceva ce mie nici prin cap nu-mi trece!! si de aici rezulta ca as putea face pacate la care acum nici nu ma gandesc.
momentan cardul bancar doar ma taxeaza enorm de mult la fiecare tranzactie. si ma deranjeaza foarte mult ca au pus comisioane exagerat atat pentru alimentare cont cat si pentru interogare sau extragere numerar, sunt niste hoti ordinari astia cu cardurile lor!! poftim cum savarsesc pacatul... in ziua de salariu ii injur de mama focului, ca daca acu 2 ani ma duceam linistita la casierie, semnam si-mi luam banii munciti pe o luna intreaga, neatinsi!! acum, banca imi ia comision gras ca de.... "imi administreaza contul"!!! sa nu-ti vina sa-i strangi de gat???
pana la cardu de sanatate, trebuie sa stii ca e un adevarat haos cu reteta electronica.... se intorc oamenii de la farmacie cu ea in dinti, pentru ca nu sunt "gasiti" in sistem!!! iar multe medicamente depasesc plafonul lunar acordat si nu mai pot fi decontate. e jale mare!

cat despre drobul de sare.... e teroare! cam la fel cu simtomele unei raceli! daca nu iei preventiv o medicatie usoara/ ceai/ bai fierbinti, vei lua cand se va agrava antibiotice,/ eventual internare/ iar o boala de care zaci mult timp, e imposibil sa nu aiba urmari/ sechele...
eu consider ca mai bine previi decat sa tratezi!! dar depinde cum doreste fiecare sa identifice in celalat "gandirea sectara"!! foarte in voga in ultimul timp :1:

ovidiu b. 27.01.2013 01:25:23

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 498587)
SISTEMUL este atât de bine conceput încât s-a gândit și la cei săraci, la cei ce vor sa se refugieze in PADURE, să evadeze și să fugă de controlul total. Astfel LEGEA nr.171/2010 prevede că nu doar copacii sunt ai statului în PĂDURI, ci și ciupercile, murele, perele pădurețe, plantele medicinale, peștele din apele de munte, din crescătorii, bălți și iazuri din fondul forestier, rășina etc., iar recoltarea lor constituie contravenție și se pedepsește. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, publicată în Monitorul Oficial nr.513 din 23 iulie 2010).

Unde apare în lege ceea ce tu afirmi? Unde scrie mai exact? M-ai făcut tare curios.

ps: dacă nu ar fi o lege, nu crezi că ar fi o fărădelege? Adică eu mă duc când am chef să pescuiesc, fără să mai țin cont de perioada de prohibiție?

ioanna 27.01.2013 01:32:35

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 498604)
n magazin te simti ok sa vina vanzatoarea dupa tine sa-ti stea umbra in spate in timp ce tu rasucesti in mana diverse produse intrebantu-te mieros cu ce te poate "ajuta" cand nici n-ai intrat bine? eu una nu mai stau in acel magazin....
monitorizarea ma impiedica a fi un bun crestin pentru ca imi pandeste miscarile, suspectandu-ma de ceva rau, ceva ce mie nici prin cap nu-mi trece!! si de aici rezulta ca as putea face pacate la care acum nici nu ma gandesc.

Daca vanzatoarele te supravegheaza mai atent sau se pun camere de supravegheat, inseamna ca in magazinul acela s-a furat in mod constant. Acuma, tu ai vrea sa se fure in continuare, ai vrea ca magazinul acela sa fie pagubit, doar pentru ca pe tine te indispune o vigilenta mai sporita, ce nu o poti ignora? Nu te gandesti la vanzatoarea respectiva ce-si poate pierde locul de munca daca patronul constata ca a iesit pe minus, deci s-a furat iar ea nu a observat? De ce te gandesti doar la persoana ta? Rolul ei nu e de a te face sa te simti prost, ea incearca sa-si pastreze serviciul.

Cat priveste hotia cu cardul, am constatat ca e mult mai mare comisionul daca retragi banii de la caseria bancii, decat atunci cand folosesti cardul, deci aviz amatorilor.

AlinB 27.01.2013 01:37:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 498614)
Daca vanzatoarele te supravegheaza mai atent sau se pun camere de supravegheat, inseamna ca in magazinul acela s-a furat in mod constant. Acuma, tu ai vrea sa se fure in continuare, ai vrea ca magazinul acela sa fie pagubit, doar pentru ca pe tine te indispune o vigilenta mai sporita, ce nu o poti ignora? Nu te gandesti la vanzatoarea respectiva ce-si poate pierde locul de munca daca patronul constata ca a iesit pe minus, deci s-a furat iar ea nu a observat? De ce te gandesti doar la persoana ta? Rolul ei nu e de a te face sa te simti prost, ea incearca sa-si pastreze serviciul.

Oamenii lumesti, care au ceva pe constiinta ii indispune monitorizarea.

De fapt pe asta si mizeaza propaganda cipofoba, cautand sa racoleze oameni superficiali si ignoranti in credinta crestina, pentru a-i converti la o alta forma si mai superficiala de credinta.

Un crestin autentic stie ca si atunci cand monitorizarea s-ar putea transforma in ceva nedrept, daca e sa sufere, va suferi pentru Dumnezeu.

In ceea ce priveste sugestia ca astfel de indivizi sa se gandeasca si la altii nu doar la ei insisi, este deja f. mult pentru ei.
De fapt nici macar la propriul interes nu e pot gandi, pentru ca dupa logica lor, prefera sa se desfiinteze politia decat sa fie macar pentru o singura clipa un potential suspect.

ioanna 27.01.2013 01:41:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498617)

Vanzatoarele de la Meli Melo au obiceiul de a-ti sufla in ceafa, nu poti respira :)
Le pun pe primul loc la "respiratul in ceafa clientului".
Te indispun, dar poti sa le intelegi.

AlinB 27.01.2013 01:45:33

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 498620)
Vanzatoarele de la Meli Melo au obiceiul de a-ti sufla in ceafa, nu poti respira :)
Le pun pe primul loc la "respiratul in ceafa clientului".
Te indispun, dar poti sa le intelegi.

Cand lucrezi pe un salariu de nimic si ti se mai fac si retineri pentru eventualele pierderi din gestiune, e normal.
Ca sa nu mai vorbim ca sunt lucruri care chiar daca nu au valoare f. mare dispar f. usor si e f. greu de monitorizat chiar si CCTV.

Si e o lume bolnava..se pare ca sunt destui oameni care risca f. mult (dosar penal pentru furt, chiar daca e vorba doar de o agrafa) pentru nimic practic.

Miha-anca 27.01.2013 01:50:57

Raspuns la unele intrebari

Nu stiu daca s-a mai postat acest articol, dar mie mi s-a parut interesant, cu multe amanunte despre cip.
Incepe insa cu cuvintele Pr. Iustin. http://bataiosu.wordpress.com/catego...odoxie/page/8/

eliza-georgiana 27.01.2013 01:51:33

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 498617)

De fapt pe asta si mizeaza propaganda cipofoba, cautand sa racoleze oameni superficiali si ignoranti in credinta crestina, pentru a-i converti la o alta forma si mai superficiala de credinta.

Un crestin autentic stie ca si atunci cand monitorizarea s-ar putea transforma in ceva nedrept, daca e sa sufere, va suferi pentru Dumnezeu.

In ceea ce priveste sugestia ca astfel de indivizi sa se gandeasca si la altii nu doar la ei insisi, este deja f. mult pentru ei.
De fapt nici macar la propriul interes nu e pot gandi, pentru ca dupa logica lor, prefera sa se desfiinteze politia decat sa fie macar pentru o singura clipa un potential suspect.

Cineva s-ar putea intreba: "Dar ce, diavolul face bine?"

Da, face si bine. Dar numai in masura in care acest bine relativ il ajuta sa piarda sufletele.

Inainte de a-si arata fata de prigonitor al credintei, Antihrist isi va pune masca dragostei si a bunavointei. "Bunastare materiala... Scapare de griji si de necazuri... Implinirea unui vis milenar al omenirii..."

Multi si-l imagineaza pe Antihrist ca pe un dictator care darama biserici si varsa sange de crestin. Dar daca ar fi asa prea putini i s-ar inchina de buna-voie. Antihrist va fi Marele Seducator, Marele Actor. Aratandu-se bland, milostiv si implinitor a toata virtutea, el va fascina...

Aici e marele pericol: cei care vor cauta sa aprecieze valoarea antihristului dupa propriile idei vor fi inselati. In afara invataturii crestine nu exista nici o alta posibilitate de a recunoaste pe Antihrist drept mana dreapta a diavolului.
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tre-79943.html

crestinul autentic deja sufera enorm si fara monitorizare, din dorul de Dumnezeu, pentru ca el se simte "prizonier" in lumea aceasta, el nu apartine ei!

AlinB 27.01.2013 01:59:43

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 498624)
Aici e marele pericol: cei care vor cauta sa aprecieze valoarea antihristului dupa propriile idei vor fi inselati. In afara invataturii crestine nu exista nici o alta posibilitate de a recunoaste pe Antihrist drept mana dreapta a diavolului.

Si atunci pentru ce mai e nevoie de isteria cipofoba daca ortodoxia e suficienta?

Citat:

crestinul autentic deja sufera enorm si fara monitorizare, din dorul de Dumnezeu, pentru ca el se simte "prizonier" in lumea aceasta, el nu apartine ei!
Si monitorizarea ii creste dorul?

Decebal 27.01.2013 06:07:05

Cipofilii sunt tributari mentalității bolșevico-polițienești; peste tot sunt numai potențiali infractori, bandiți și sabotori. Se pregătește instaurarea dictaturii lui Big Brother și tare mi-e teamă că Rumânia a căzut din nou la sorți să fie ȚARĂ COBAI pentru noile experimente totalitare. Să nu uităm că Rumânia a fost țară cobai și pentru experimentul khazaro-bolșevic. Este țară cobai pentru experimentele FMI. Și posibil să fie țară cobai și pentru mega-experimentul ecumenismului (cu consiliul mondial al "bisericilor").

La început cipurile sunt în carduri, apoi peste tot, în autobuz, la locul de muncă, în instituții publice, etc tranzacțiile se vor face numai prin carduri. Poți să fii inocentul lui Dumnezeu și cel mai mare neprihănit al acestei lumi, dacă nu vei avea card cu cip, iar mai apoi cip nu vei mai putea face foarte multe tranzacții. Pe ei nu îi interesează cât ești de nevinovat și de bună-credință; pe ei îi interesează să știe tot timpul ce faci, ce miști, etc, pentru că în ochii Fratelui cel mare ești, și de ai fi un mare sfânt, permanent un potențial infractor, sabotor, bandit, dușman al poporului care trebuie permanent monitorizat pentru a putea fi cât mai eficient neutralizat.

Prin cipuri îți monitorizează tranzacțiile, vânzările și cumpărările, plățile și încasările, creditele și debitele. În mijloace de transport, în alte instituții publice, la bănci și alte instituții financiare. Despre acest tip de monitorizare este vorba; oricum monitorizarea se va face prin toate mijloacele posibile. Iar mai la urmă vor veni lucrurile mai grele; nu uita de experimentul Pitești, până la urmă khazaro-bolșevicii atei aveau ca scop lepădarea de Hristos, de Biserică și mutilarea duhovnicească a omului.

Cei care vorbesc de așa zișii cipofobi trec tacit peste faptul că atunci când va veni implantarea cipurilor nu va exista nici un fel de neutralitate. Cei care nu vor fi "cipofobi", vor fi cipofili de voie sau de nevoie și își vor lăsa implantate cipurile fără nici un clipit de ochi. Dar asta nu pentru că implantarea și dicatura biometrică de mâine ar avea vreo compatibilitate cu Biserica lui Hristos, ci tocmai pentru că cipofilii nu vor vrea să se lepede de sistemul totalitar pentru ca să fie împreună cu Hristos. Nici nu pot să îmi imaginez cum va mai putea intra cineva în vreo biserică cu implantul ăla totalitar în mână sau pe frunte și să stea în fața lui Hristos cu semnul clar pe mână că nu este capabil să se lepede de stăpânirea filo-diabolică pentru a fi împreună cu Hristos. Câtă impietate poate fi în a mai a avea tupeul să intri în Biserica lui Hristos cu semnul totalitar acceptat în mână sau în frunte!

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:42:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.