![]() |
Citat:
Citat:
Nu e nimic special, se compara o fosila cu alta De exemplu, in cazul Idei, se compara cu alte fosile si se observa ca e prima care are degetul opozabil. Citat:
|
Citat:
Doamne ajuta! |
scuze pt greseala de scriere:D
inca nu reusesc sa folosesc optiunea multi-citat! si de ce ma rog, nu ti-ar face bine sa ai o parere buna despre tine? la "unii" m-am referit la cei care sustin ca extraterestri nu exista :))) draga, dracul nu exista, sau cel putin nu asa cum isi imagineaza toata lumea. Satan sau Lucifer, apare la inceputul bibliei, dupa care nu mai stiu pe unde(tot in biblie) sunt mentionati "dracii" care intra in turma de porci (si aici nu stiu de ce am senzatia ca e ceva scris anapoda) si mai apare in nt! deci, nu cred ca sta nimeni cu furca si pucioasa sa-i astepte pe altii nu stiu unde-asta e doar rezultatul imaginatiei unora. am devenit convinsa de o parte a evolutiei prin dovezi, prin ce altceva? nu uita ca si scrierile biblice sunt cercetate! si nu degeaba! poate tu ai nasul mai fin, mai, si d-aia ai simtit mirosul de mir. in plus de asta, anumite lucruri pot fi induse persoanelor care sunt mai receptive la anumiti stimuli! "insasi antihrist va fi capul bisericii si va face minuni chiar in numele lui Dumnezeu si multi vor fi inselati." - preziceri de genul asta nu vor duce decat la psihoza-ghici cine sunt cei care cred cel mai mult in minuni, ba chiar le cauta? "sa fie oare ca eu prefer sa ma incred in cuvintele unora si sa dau la o parte realitatea, dovezile, faptele?"- aici cred ca m-am exprimat eu cam tare! era vorba despre faptul ca desi ai vazut/simtit/experimentat anumite lucruri, in loc sa le cauti explicatia adevarata, alegi calea cea mai usoara. tu stii mai multa chimie decat am stiut eu vreodata(adica niciodata) si ma rog... ce mai stii, si cu toate astea, ma repet alegi calea cea mai usoara! nu este nici o problema sa fii credincios, dar, lucrurile sunt date pentru a fi cunoscute nu pentru a ramane necunoscute-numai in acest fel se ajunge la evolutie pe scara umana si spirituala! adu-ti aminte de "perioada neagra a umanitatii" si anume evul mediu, cand dezvoltarea omului a fost tinuta pe loc atat din punct de vedere stiintific cat si spiritual! acum poti citi biblia, o poti studia, acum vreo aproape 100 de ani nu aveai acest lux! si tocmai de aceea, chiar si credincios fiind, trebuie "sa cercetezi tot"- e un indemn pe undeva. religia nu trebuie sa nege stiinta si invers! realitatea trista este ca oamenii sunt inca tinuti pe loc! si inca ceva, vizavi de icoane si alte minuni- draga, cu tot valul de falsuri, poti intelege si tu ca eu daca vad asa ceva imi trebuie mai multe dovezi ca sa cred ca este adevarat! povestea cineva ca stia un pictor care putea face icoanele sa planga! si nu imediat, dupa cativa ani! tu de ce crezi ca atunci cand are loc o minune la fata locului se deplaseaza o echipa de cercetatori din sanul bisericii? asa numitele minuni, nu inseamna ca nu au nici o explicatie, nu au nici o explicatie pentru om la momentul respectiv, pt ca ala e nivelul lui de cunoastere! chestia cu ridicatul de la pamant si aprinsul focului cu mainile si alte chestii, tin de puterea mentalului-spiritului (psiho) asupra materiei. e trist ca sunt oameni care vad/simt/vindeca- anumite lucruri si sunt desconsiderati de multe ori chiar de biserica-se considera ceva care nu vine de la Dumnezeu! oare? ps- nu fac parte din nici o secta religioasa, esoterica sau altele, doar vad lucrurile din alta perspectiva. aaa! si sa nu uit-nu imi place cand cineva considera ca valorile sale sunt mai bune decat ale altuia si incearca sa si le impuna; aici vorbesc impersonal-este vorba de vesnicele dispute crestini-atei,... fazele alea cu focul iadului, etc. |
Citat:
Citat:
la telefon "Langa restaurant" eu: "care restaurant" la telefon "Restaurantul Dunarea" eu: "dar unde este restaurantul Dunarea?" la telefon "Aici, la restaurantul Dunarea." ... nu am aflat de la telefon unde anume. Eu vroiam sa aflu ceva mai concret (spre exemplu: oameni de stiinta care sustin teoria evolutionista sau altele...) Citat:
Nu stiu cum crezi tu ca isi imagineaza toata lumea. Tu cum spui ca toata lumea isi imagineaza ca David se ridica de la pamant cu ajutorul dracilor? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
prin incercare? sau ti-a spus cineva? sau ai vazut la ceilalti?... Doamne ajuta! |
Citat:
Binele reflecta ceea ce doresti in mod rational, dar nu din punct de vedere individual ci din cel al societatii. Cu cit mai aproape sint dorintele individuale de dorintele societatii, cu atit acest sistem de valori este mai stabil. Tine de fiecare apoi sa isi defineasca dimensiunea cercului ce defineste societatea. |
Citat:
|
Citat:
Exista oameni care spun ca nu exista adevar absolut. Insa nu-i duce mintea sa rationeze ca daca nu exista adevar absolut, nici afirmatia lor nu poate fi adevarata, nu poate fi un adevar absolut. Conform legilor logicii, opusa ei este adevarata, deci exista adevar absolut. Altii spun ca totul este relativ, doar o opinie. Oare realizeaza ca daca ar fi adevarat, si afirmatia lor ar fi tot relativa, doar o opinie fara valoare? Si legat de ce spui tu, exista Bine Absolut. Omul se naste cu o oarecare cunostinta a acestui Bine, care se numeste constiinta. Aceasta constiinta ne mustra cand gresim. Unii insa, prin voia lor proprie, o ignora si o reduc la tacere, incat pana la urma nu o mai aud aproape deloc... Bogdan. [/SIZE] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:17:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.