Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

maria32 17.08.2011 12:46:27

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 390463)
Probele tale ( LapetitMoc alde Soree) trimise unui user de pe forum in cate feluri m-ai facut pot constitui in probe pentru eventuale litigii?

Multumesc.

P.S. Le am pe toate. Si le-am trimis avocatului meu.

eu nu cred ca LaPetitMoc este Soaree! Nu se poate sa fie!

LaReine 17.08.2011 12:54:14

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390475)
eu nu cred ca LaPetitMoc este Soaree! Nu se poate sa fie!

Intreab-o pe Misteria atunci. Ea iti va confirma 100% ca userul Soaree nu e LapetitMoc.

florentina26luca 17.08.2011 12:54:45

Sincer,cred ca cel mai bine ar fi ca aceste discutii sa le aveti in privat,nu aici pe forum unde e vizibil tuturor"crestinilor ortodocsi",ori vreti cu tot dinadinsul telespectatori?Din afara nu da deloc bine ca pe un astfel de forum (unde ar trebui sa fie cat de cat liniste) sa se ajunga la asemenea discutii.E de ajuns sa arunce unul paiele,altul vine cu chibritul si asa mai departe ,vorba aceea "intarata-i drace ca si mie -mi place".Numai bine tuturor...

the_Listener 17.08.2011 12:54:54

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390473)
dispar doar nickname-urile lor vechi cu care au fost banati. userii raman aceiasi de cele mai multe ori.

pe mine nu ma intereseaza userul ... daca scrie timpenii IL TAXEZ ... ce face el in privat , cu cine , si de ce nu e problema mea .... dar pe forum am spus-o de la inceput si o repet .... daca cineva scrie timpenii le taxez ..... e simplu ....... :24::24:
multa iubire

Soaree 17.08.2011 12:55:27

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390470)
am cautat. nu a scris asa ceva. a scris ca cineva vorbeste in privat cu altcineva. asta nu inseamna ca poate citi mesajele private de pe forum.

de ex, daca eu vorbesc cu tine pe yahoo messenger si vorbesc si cu ea, si-i spun ca vorbesc cu tine, ea stie ca eu vorbesc cu tine. "in privat". Asta nu inseamna ca a citit cineva vreun PM de pe forum.

Posibil sa fi inteles gresit. Voi cauta sa revad acele postari din care am inteles ca user Melissa are acces in privat la mesajele membrilor. (daca intre timp nu a sters/modificat mesajele)

maria32 17.08.2011 12:55:54

Citat:

În prealabil postat de LaReine (Post 390478)
Intreab-o pe Misteria atunci. Ea iti va confirma 100% ca userul Soaree nu e LapetitMoc.

nu vad de ce sa intreb pe altcineva despre ea cand pot s-o intreb chiar pe ea sa-mi confirme sau sa-mi infirme aceasta ipoteza.

Ce legatura are Misteria aici?

maria32 17.08.2011 12:56:36

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390481)
Posibil sa fi inteles gresit. Voi cauta sa revad acele postari din care am inteles ca user Melissa are acces in privat la mesajele membrilor. (daca intre timp nu a sters/modificat mesajele)

nu le-a sters. le-am citat eu ceva mai sus.

maria32 17.08.2011 12:57:31

Citat:

În prealabil postat de florentina26luca (Post 390479)
Sincer,cred ca cel mai bine ar fi ca aceste discutii sa le aveti in privat,nu aici pe forum unde e vizibil tuturor"crestinilor ortodocsi",ori vreti cu tot dinadinsul telespectatori?Din afara nu da deloc bine ca pe un astfel de forum (unde ar trebui sa fie cat de cat liniste) sa se ajunga la asemenea discutii.E de ajuns sa arunce unul paiele,altul vine cu chibritul si asa mai departe ,vorba aceea "intarata-i drace ca si mie -mi place".Numai bine tuturor...

foarte corect.

catalin2 17.08.2011 13:04:17

Asta se intampla din cauza plictiselii si ca nu exista reguli cunoscute si aplicate pe forum, adica sat fara stapan.

the_Listener 17.08.2011 13:07:15

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 390489)
Asta se intampla din cauza plictiselii si ca nu exista reguli cunoscute si aplicate pe forum, adica sat fara stapan.

si tu vrei sa fi cainele te pomenesti ? :24:
multa iubire

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:13:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.