Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

bogdan81 25.06.2013 21:37:56

Nu imi place sa zic "vom trai si vom vedea" pentru ca sper din tot sufletul ca parintilor care refuza sa-si vaccineze copiii sa le vina mintea la cap, ca sa nu avem dupa aia probleme mai mari. Fiindca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi.

bogdan81 25.06.2013 21:41:22

Problema avorturilor e alt capitol. Sa nu amestecam problemele.
Si eu personal sunt impotriva avorturilor si consider avortul o crima.
Dar ce are vaccinul cu avortul ?
Absolut nici o legatura.

antiecumenism 25.06.2013 21:55:23

Vaccinarea si riscurile ei de Dr. Mihnea DRAGOMIR
http://www.doctordragomir.ro/articol_vaccinarea.htm

"Inainte de a lua decizia de a ne vaccina sau nu, si mai ales inainte de a lua decizia de a-i vaccina sau nu pe copiii nostri, este intelept sa fim la curent atat cu beneficiile cat si cu riscurile vaccinarii.

Mult mai de temut decat riscurile imediate ale vaccinarii sunt riscurile la distanta. Acestea reprezinta subiect de controversa intre medici, in special intre medicii adepti ai metodelor naturiste si cei adepti ai alopatiei. Exista numeroase indicii ca unele boli dintre cele mai grave, asa cum sunt bolile in care neuronii degenereaza, sunt in legatura cu abuzul de vaccinuri. Exista banuiala ca intre vaccinul anti-hepatita B si scleroza multipla (numita si scleroza in placi) exista o legatura.

Din pacate, in Romania, ca si in restul lumii, a crescut mult numarul vaccinurilor care sunt obligatorii. Alte vaccinuri, deocamdata neobligatorii, sunt amplu promovate, din motive prea adesea impure, asa cum este vaccinul antigripal. Despre unele (asa cum sunt Polidin, Bronchowaxom si altele) nici nu se spune ca sunt de fapt vaccinuri."

-nu zici nimic de afirmatiile colegului tau Dr. Mihnea DRAGOMIR

bogdan81 25.06.2013 22:09:04

Am de spus ce am spus si pana acum. Beneficiile vaccinarii sunt mai mari decat esecurile.
Pot exista esecuri, pot exista reactii adverse. Medicina, ca orice stiinta practicata de oameni, este limitata. Dar e benefica.
Exemplul cel mai evident este ca azi, speranta de viata si media de viata au crescut simtitor fata de acum 100 sau 200 de ani.
Daca acum 100 de ani media de viata era probabil pe la 40-50 de ani, azi ea a crescut in tarile civilizate la 70-80 de ani.
Si apropos, v-ati intrebat vreodata de ce tarile cu cea mai mare speranta de viata sunt tarile cele mai dezvoltate precum Franta, Germania, Suedia, tari unde inclusiv vaccinarea se practica pe scara larga?
Raspunsul e evident. Medicina, desi e limitata, da roade, functioneaza.
In privinta medicinei alternative, nu e locul aici sa discutam.
Parerea mea e mai degraba proasta.

Florin-Ionut 25.06.2013 23:01:50

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524419)
Riscul este insa, ca pe fondul ignorantei si tendintei tot mai mari a parintilor de a refuza vaccinarea copiilor, sa ne confruntam din nou cu epidemii grave chiar si in aceasta parte de lume pe care o consideram civilizata.

Dacă un copil nu e vaccinat și ceilalți 99 sînt vaccinați, de unde riscul de a se produce epidemia din moment ce respectivii 99 sînt imunizați?!

Florin-Ionut 25.06.2013 23:10:03

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524277)
Vaccinarea si principiile vaccinarii NU sunt inventate sau descoperite de firmele producatoare.
Bazele vaccinarii sunt simplu de inteles si la indemana oricui. Se introduc in organism microbi morti sau atenuati care provoaca din partea organismului uman aparitia unui raspuns imun care duce la secretia de anticorpi impotriva acelor germeni atenuati.
Atunci cand organismul vine in contact cu microbul in starea lui virulenta, capabila sa produca imbolnavirea omului, pacientul are deja anticorpii formati de la vaccin si NU va mai pierde timp ca sa-i fabrice. Avand deja anticorpii formati el va lupta mai eficient impotriva infectiei.
Acesta este principiul. El e simplu si logic si da rezultate.
Pasteur de exemplu, cel care a descoperit serul anti-rabic, era un om profund credincios si NU avea nici o legatura cu firmele producatoare.
Aveti aici un link care arata ratele imbolnavirilor in Statele Unite inainte si dupa introducerea programului de vaccinare. Daca va veti uita pe acele date, veti vedea ca ele au scazut simtitor si in unele cazuri aproape au disparut cu totul dupa vaccinare.
La difterie de exemplu, din aproape 200 000 de cazuri anual in anul 1922, s-a ajuns dupa introducerea vaccinarii la doar 1 caz raportat in anul 1998.
La tuse convulsiva, din 150 000 de cazuri anual inainte de vaccinare, s-a ajuns la doar 6000 dupa vaccinare.
Si ratele sunt asemanatoare si pentru restul bolilor.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Vaccin

Cei care lupta impotriva vaccinurilor NU inteleg modul in care functioneaza medicina.
Se raporteaza esecurile la beneficii. Iar raportul beneficii / esecuri este mult mai bun dupa vaccinare decat inainte.
Cei care lupta sa impiedice vaccinarea NU stiu ce fac si risca sa se faca partasi la un adevarat genocid, daca va izbucni la un moment dat o noua mare epidemie din cauza lipsei vaccinarii.
Cunosc tot mai multi parinti care refuza sa vaccineze copiii fiindca se iau dupa prostii din astea.
E o atitudine sectara si periculoasa.
Dar pana la urma fiecare face ce vrea si raspunde pentru ceea ce face.

Una e teoria și alta e practica. Metodele reale de producție la scară industrială a vaccinurilor nu sînt făcute publice.

Tot respectul pentru Pasteur. Vaccinurile de altădată sînt în altă categorie decît cele care se vînd acum la farmacie. Atunci scopul a fost într-adevăr eradicarea bolilor, nu profitul mult și imediat al producătorilor.

Vom vedea statistici și în următorii ani care mă rog să se păstreze pe aceeași linie de succes ca datele prezentate astăzi. Pînă atunci eu consider că îmi supun copilul la un mare risc dacă las să-i fie injectate substanțe de proveniență îndoielnică.

AlinB 25.06.2013 23:13:29

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 524462)
Vaccinarea si riscurile ei de Dr. Mihnea DRAGOMIR
http://www.doctordragomir.ro/articol_vaccinarea.htm

(...)
-nu zici nimic de afirmatiile colegului tau Dr. Mihnea DRAGOMIR

Iti zic eu, dl. Mihnea, nu e doctor, e homeopat (a se vedea topicul in cauza).
Statutul de homeopat este incompatibil cu cel de doctor.
O persoana care nu e in stare sa realizeze ca homeopatia este sarlatanie, nu are dreptul la o opinie medicala.
Indiferent de domeniu.
Ca are in schimb dreptul de a practica, asta e un alt aspect. Regretabil.

Florin-Ionut 25.06.2013 23:17:10

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524434)
Cata, in principiu copilasul nu are de ce sa aiba probleme dupa vaccinare, in afara cazului de care am specificat, daca vaccinul este administrat pe fondul unei boli pre-existente a copilului.
De aceea am spus ca trebuie ca in momentul vaccinarii copilul trebuie sa fie sanatos, in caz contrar amanandu-se vaccinul pana la insanatosire.

Și pentru vaccinul care se face în prima zi a nou născutului ce teste de sănătate i se fac bebelușului? Sau toți copiii care sînt duși la pediatru sînt ei controlați corespunzător dacă au sau nu probleme care ar putea duce la conflict cu virusul ce îi va fi introdus în corp?

Nu mai spun de faptul că dozele în sine ar trebui pesonalizate, calculate funcție de fiecare organism în parte - ceea ce iarăși se omite la momentul injecției.

lore86 26.06.2013 09:10:24

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 524482)
Iti zic eu, dl. Mihnea, nu e doctor, e homeopat (a se vedea topicul in cauza).
Statutul de homeopat este incompatibil cu cel de doctor.
O persoana care nu e in stare sa realizeze ca homeopatia este sarlatanie, nu are dreptul la o opinie medicala.
Indiferent de domeniu.
Ca are in schimb dreptul de a practica, asta e un alt aspect. Regretabil.

mai, Aline, daca ai avea o sabie japoneza i-ai face pe toti hara-chiri.

Dar nici sabia cuvantului nu face mai putine ravagii.

Ekaterina 26.06.2013 09:59:37

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524459)
Nu imi place sa zic "vom trai si vom vedea" pentru ca sper din tot sufletul ca parintilor care refuza sa-si vaccineze copiii sa le vina mintea la cap, ca sa nu avem dupa aia probleme mai mari. Fiindca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi.

Domnul doctor, vom trai si vom vedea are si un revers.

Un nou studiu, publicat in Human and Experimental Toxicology atrage atentia asupra faptului ca desi vaccinurile au fost testate in mod individual, nu au fost facute studii pentru a determina siguranta combinarii vaccinurilor.

"Desi fiecare vaccin pentru copii a trecut prin teste clinice in mod individual, nu au fost facute studii pentru a determina siguranta(sau eficacitatea) combinarii vaccinurilor in timpul unei singure vizitari pediatrice, asa cum a fost recomandat in liniile directoare ale CDC. De exemplu, este de asteptat ca bebelusii in varsta de 2, 4 si 6 luni sa fie vaccinati impotriva poliomielitei, hepatitei B, difteriei, tetanosului, tusei convulsive, rotavirusului, gripei Haemophus B, pneumococilor, toate in timpul unei singure vizite facute de doctorul pediatru – chiar daca aceasta combinatie de 8 vaccinuri nu a fost niciodata testata clinic."
http://viataverdeviu.ro/nou-studiu-b...zare-si-deces/

Daca dumneavoastra ati trai o experienta traumatizanta cu propriul copil in urma vaccinarii, ati mai avea aceasta siguranta ca ceea ce sustineti este corect?

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:40:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.