Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

catalin2 17.08.2011 13:11:49

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 390491)
si tu vrei sa fi cainele te pomenesti ? :24:
multa iubire

Orice forum e ghidat de cel ce se ocupa de el. Acesta traseaza limitele, orientarea, atmosfera, etc. Pentru ca are toate uneltele la indemana, in timp ce userul e doar user care respecta regulile de pe forum.
Asadar fiecare face cat poate si stie, daca regulile sunt laxe depinde doar de ce stie si poate.

Soaree 17.08.2011 13:13:17

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 390492)
Orice forum e ghidat de cel ce se ocupa de el. Acesta traseaza limitele, orientarea, atmosfera, etc. Pentru ca are toate uneltele la indemana, in timp ce userul e doar user care respecta regulile de pe forum.

Se vede ca nu astfel sta situatia aici. Din pacate!

DragosP 17.08.2011 13:14:05

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 390491)
si tu vrei sa fi cainele te pomenesti ? :24:
multa iubire

Las' că latri tu destul la toți.

maria32 17.08.2011 13:16:22

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390493)
Se vede ca nu astfel sta situatia aici. Din pacate!

eu consider ca administratorul acestui forum isi face treaba in limitele in care ii permite timpul. Nu cred ca poate cineva sta sa citeasca absolut toate mesajele scrise aici.
Sunt f multe companii in care se intampla la fel, adica un om este insarcinat cu mult mai multe task-uri decat poate sustine. Deci nu cred ca e vina lui ca noi nu stim sa ne purtam civilizat. Ce ar trebui sa faca? sa stea sa urmareasca fiecare cuvintel scris aici?

catalin2 17.08.2011 13:26:21

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390496)
eu consider ca administratorul acestui forum isi face treaba in limitele in care ii permite timpul. Nu cred ca poate cineva sta sa citeasca absolut toate mesajele scrise aici.
Sunt f multe companii in care se intampla la fel, adica un om este insarcinat cu mult mai multe task-uri decat poate sustine. Deci nu cred ca e vina lui ca noi nu stim sa ne purtam civilizat. Ce ar trebui sa faca? sa stea sa urmareasca fiecare cuvintel scris aici?

Administratorul sau admin-ul e singurul care poate face forumul exact cum doreste, dupa dorinta sa. Sugestii s-au dat de multi, iar nu pe toate forumurile e aceasta atmosfera, ca sa nu mai zic de cele ortodoxe.

Soaree 17.08.2011 13:26:38

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 390496)

__________________________________________________ _________________________

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 390492)
Asadar fiecare face cat poate si stie, daca regulile sunt laxe depinde doar de ce stie si poate.

Soaree 17.08.2011 13:28:37

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 390500)
Administratorul sau admin-ul e singurul care poate face forumul exact cum doreste, dupa dorinta sa. Sugestii s-au dat de multi, iar nu pe toate forumurile e aceasta atmosfera, ca sa nu mai zic de cele ortodoxe.

Da-mi, te rog, cateva link-uri spre alte forumuri ortodoxe. Nu am gasit.

Multumesc.

catalin2 17.08.2011 13:28:52

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390458)
Domnule/Doamna admin, aceste mesaje se pastreaza pentru a se putea constitui in probe pentru eventuale litigii?

Multumesc.

Nu exista litigii pentru lucruri marunte, doar ca sa rada un avocat. NU ar fi mai bine sa avem dispute pe teme religioase, ca vad ca la acestea nu se inghesuie prea multi.

maria32 17.08.2011 13:30:53

Citat:

În prealabil postat de Soaree (Post 390502)
Da-mi, te rog, cateva link-uri spre alte forumuri ortodoxe. Nu am gasit.

Multumesc.

nu cred ca ar fi potrivit sa facem reclama altor forumuri de acelasi gen pe acesta. Nu se face asa ceva.

Soaree 17.08.2011 13:31:49

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 390503)
Nu exista litigii pentru lucruri marunte, doar ca sa rada un avocat. NU ar fi mai bine sa avem dispute pe teme religioase, ca vad ca la acestea nu se inghesuie prea multi.

Unde sunt discutiile pe teme religioase?

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:07:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.