Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   Bisexualitatea poate fi considerat un pacat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10032)

AlinB 19.07.2010 23:15:12

Nu cred ca vrea nimeni de aici, cel putin dintre crestini, sa-i arda pe rug.
Nu suntem de acord cu definirea homosexualitatii ca si normalitate, vad ca ne intelegem aici.

Deci nu suntem de acord nici cu ofensiva homosexuala pe canalele media/educatie, prin care se incearca spalarea creerelor si inducerea ideii ca este perfect normala.

Esti de acord ca definitia homosexualitatii trebuie sa se centreze in jurul ideii de deviatie de la normalitate, asa cum boala este o deviatie de la normalitate(sanatatea)?

Dai lanu 19.07.2010 23:23:55

Diavolul are o mare mreaja cu care trage lumea spre pierzare si multi se prind intr-ansa,dar putini scapa.Si se bucura inima lui (a diavolului) pentru vanatul cel mult cel face cu aceasta si o tamaiaza ca ia prins multe bucate si multe suflete-precum zice Avacum:"El i scoate pe toti cu undita,i trage in mreaja sa,si-i aduna pe toti in navodul sau,pentru aceasta se bucura si se veseleste,drept aceea el aduce jertfa mrejei sale si tamaieri navodului sau,caci cu ajutorul lor partea lui este mai grasa si mancarurile lui mai ingrasate"

ionut12 19.07.2010 23:39:44

Bisexualitatea

Bineinteles ca poate fi considerat un pacat
numaidesfarnarea dintre sot sisotie e deja pacat dar apoi asa ceva
ce este peste firea omeneasca dat de la dumnezeu e pacat
ca si homosexualitatea si lesbienele la fel
care zice ca nu epacat nu are minte
cum am maizis si in alte comentrii intrebatiduhovnicul si cititi vietile sfintilor
doamne ajuta

georgiana.gabriela 27.07.2010 22:57:38

Citat:

În prealabil postat de Sekhmet (Post 267143)
exista vreo religie care acceapta bisexualitatea?

Am vazut un documentar despre asta. In cultul hindusilor, cei cu multi zei, se accepta, si chiar se considera persoana sacra o persoana care are infatisare si de femeie si de barbat (sau care isi ajusteaza singura propriul trup pentru a arata asa), ba mai mult, pot avea si relatii sexuale cu persoane de ambele sexe. Si persoana respectiva, considerata sacra, este supusa, in cadrul unui ritual, unui fel de posedare, in care un duh (diavolul), practic isi bate joc de trupul acelei persoana, o schiminoseste, o danseaza intr-un fel ciudat, Doamne fereste!
Si mai sunt asa numitii "hijra", care sunt barbati ce umbla imbracati in femei (la noi travestitii), care sunt considerati un al treilea gen, ca si hermafroditii.

Deci vedeti unde duce idolatria? si cultul diavolilor, ca pana la urma asta este, in fiecare idol salasluieste un diavol.

Insa atentie! Icoanele nu sunt idoli, ele sunt ferestre catre Dumnezeu, catre Maica Domnului, catre Sfinti si catre Ingeri.

<<Icoanele nu sunt idoli pentru ca nu ne inchinam lemnului si culorilor, ci celor care sunt reprezentati pe ele>> (Catehismul Ortodox)
Cum un om nu arunca o poza a cuiva drag, asa nici noi nu trebuie sa aruncam icoanele, care ne sunt foarte folositoare, deoarece avem imaginea lui Dumnezeu (sau a Sfintilor...) in fata noastra, si astfel nu savarsim pacatul de a ni-l imagina pe Dumnezeu, dupa mintea noastra, cum fac ereticii (ceea ce este un mare pacat).

Parerea mea despre bisexualitate, este ca este cam acelasi lucru cu homosexualitatea, numai ca, s-ar putea sa se vindece mai usor acest pacat.

Andy00 27.07.2010 23:36:43

Acest lucru este un mare pacat, poate fi considerat ca fiind o boala ce poate fi vindecata cu ajutorul Bisericii

Rodica50 28.07.2010 06:34:35

Este un pacat mare. Departeaza-te de el!

freespirited 14.08.2010 23:13:23

de ce?

Cum va puteti considera crestini cand treceti cu vederea cea mai importanta lectie a crestinismului?
Iubeste-ti aproapele.
Sunteti niste oameni plini de ura si rautate, ura care nu e nici macar justificabila. Mi-ar fi rusine in locul vostru.

georgetug 14.08.2010 23:50:05

Charles Darwin

Citat:

În prealabil postat de Sekhmet (Post 266785)
Bisexualitatea (a se indragosti si de femei si de barbati) este un pacat?

salve,
nu stiu daca aceasta problema chiar te macina - sau ai pus-o doar de dragul discutiei, dar asa, ca moft, pot sa-ti spun ca nu este de acord cu ea nici macar Charles Darwin.
salutari

georgiana.gabriela 15.08.2010 14:22:25

Citat:

În prealabil postat de freespirited (Post 277740)
Cum va puteti considera crestini cand treceti cu vederea cea mai importanta lectie a crestinismului?
Iubeste-ti aproapele.
Sunteti niste oameni plini de ura si rautate, ura care nu e nici macar justificabila. Mi-ar fi rusine in locul vostru.

Imi pare sincer rau sa te anunt, dar crestini nu sunt decat ortodocsii si catolicii, pentru ca cei de alta confesiune s-au rupt singuri de noi. Si, daca nu te superi, da-mi exemplu de o invatatura crestin ortodoxa care sa spuna sa nu-ti iubesti aproapele. Sau da-mi exemplu de cate un mesaj de la fiecare user crestin ortodox (sau catolic) de pe acest forum in care s-a exprimat cu acea ura si rautate de nedescris despre care vorbesti.
Eu nu vreau sa te jicnesc, dar cred ca-ti imaginezi atat de multe lucruri rele si rautacioase despre noi, incat ai ajuns sa le crezi.

Iar "crestinii" care sunr rai, aceia sunt doar crestini cu numele, nici aceia nu se pot considera crestini adevarati. Dar eu nu am gasit pe acest forum vreun mesaj "plin de rautate" precum spui, de la vreun crestin ortodox.

Sa te lumineze Dumnezeu!

freespirited 15.08.2010 20:03:03

Citat:

În prealabil postat de georgiana.gabriela (Post 277851)
Imi pare sincer rau sa te anunt, dar crestini nu sunt decat ortodocsii si catolicii, pentru ca cei de alta confesiune s-au rupt singuri de noi. Si, daca nu te superi, da-mi exemplu de o invatatura crestin ortodoxa care sa spuna sa nu-ti iubesti aproapele. Sau da-mi exemplu de cate un mesaj de la fiecare user crestin ortodox (sau catolic) de pe acest forum in care s-a exprimat cu acea ura si rautate de nedescris despre care vorbesti.
Eu nu vreau sa te jicnesc, dar cred ca-ti imaginezi atat de multe lucruri rele si rautacioase despre noi, incat ai ajuns sa le crezi.

Iar "crestinii" care sunr rai, aceia sunt doar crestini cu numele, nici aceia nu se pot considera crestini adevarati. Dar eu nu am gasit pe acest forum vreun mesaj "plin de rautate" precum spui, de la vreun crestin ortodox.

Sa te lumineze Dumnezeu!

Nu ma 'jicnesti' in nici un fel, doar imi interpretezi gresit mesajele.
Daca citeai mai cu atentie, am zis ca, tocmai, crestinismul ne invata sa fim buni, sa ne iubim aproapele, iar felul in care va comportati voi cu homosexuali de parca ar fi bolnavi si/sau sub influenta diavolului numai pentru ca sunt diferiti de ceea ce percepeti voi a fi normal, numai asta nu denota.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:53:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.