Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10770)

windorin 27.09.2010 10:09:29

Nu vad nici un rau in a discuta cu cei de alta credinta,
atata vreme cat ne cunoastem dreapta credinta si avem dragoste in cuvintele adresate lor.

tricesimusquintus 27.09.2010 10:55:56

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 292206)
Nici eu n-am votat nici pe nikul asta, nici pe celalalte pe care le am si nu o sa votez nici daca ma baneaza si ma inscriu iara!:24:

Nu cred că e corect ca chiar cel ce promovează sondajul să se abțină de la vot.

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 292206)
tricesimusquintus daca o sa vezi (si o sa vezi cu siguranta) ca nu sinteti doriti, pleci? Nu prea cred voi sinteti tare "lipiciosi"!

Ai intuit bine. N-am renunțat la forum nici când am fost banat (și încă de 40 de ori!), de ce să mă determine câteva voturi nefavorabile s-o fac? Paradoxal, dar prezența NP pe acest forum e benefică pentru voi.

bmd 27.09.2010 11:16:10

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 292212)
Nu cred că e corect ca chiar cel ce promovează sondajul să se abțină de la vot..

:13:Nu pot sa ma repet, mai citeste odata mesajul meu poate intelegi a doua, treia, mia oara!

Citat:

Ai intuit bine. N-am renunțat la forum nici când am fost banat (și încă de 40 de ori!), de ce să mă determine câteva voturi nefavorabile s-o fac? Paradoxal, dar prezența NP pe acest forum e benefică pentru voi.

Domnule ce dorinta exemplara de a ne ajuta pe noi ortodocsii, cum lupa dumnealui pina la singe ca sa o poata face! De necrezut! Nu ca noi ortodocsii, ii spui odata de doua ori si pe urma il socotesti dusman si vames, nuuuuuu! Dinsii lupta cu perseverenta si se pare ca vor cistiga.
Se mai gasesc destui naivi sa-i creada, se mai gasesc destui sa creada ca satana are si lucruri bune, nu doar rele ca ii teleghideaza pentru binele nostru al ortodocsilor!
Ma gindesc la perseverenta predicatorilor din Marele Babilon veniti in turma, sa ne Evanghelizeze! Pe noi romanii crestini de 2000 de ani! Si au venit si mai vor venii pina o sa acceptati Evanghelia lor. Ca perseverenti sint, uitati-va si la oita asta a lor, intra pe geam, pe acoperisi prin zid pe oriunde, doar , doar isi arunca saminta!
Si cum ma gindesc ca administratorul acestui Site e unu priceput, inseamna ca i-a inchis ID-ul, adresa de mail samd asa ca de fiecare data pocanitul nostru trebuie sa-si faca alta adresa mail, trebuie sa intre cu un proxy sau de pe alt computer, nu-i chiar asa usor sa te inregistrezi iarasi si iarasi! Dar o face! Cine il mina? Ce arsura are el in sufletul lui de simte ca noi nu putem sa traim fara el? E o patima! O adevarata patima, ce altceva ar putea fi?

bmd 27.09.2010 11:27:09

Care este dusmanul mare a sectelor?

Pai daca ne uitam la semnatura "Extra Iesus nulla salus" care in original ar fi "Extra ecclesiam nulla salus" (in afara bisericii nu exista mintuire) raspunsul ne sare in ochi: BISERICA!
Unde sinteti toti preotii de pe forum?
Sau doriti sa fiti politic corecti?

Pr.Gheorghe 27.09.2010 11:31:15

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 292225)
Unde sinteti toti preotii de pe forum?

:37: Prezent! :103::1:

tricesimusquintus 27.09.2010 11:53:42

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 292218)
Ma gindesc la perseverenta predicatorilor din Marele Babilon veniti in turma, sa ne Evanghelizeze! Pe noi romanii crestini de 2000 de ani!

Domnule "departe de țară", NP de pe acest forum sunt români din România, nu din "Marele Babilon", care apropos îl localizezi unde nu trebuie.
Și mai lăsați komunikatele astea Radio Erevan că românii nu sunt creștini de 2.000 de ani. Nici măcar români...

Rodica50 27.09.2010 12:08:12

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 292207)
Nu vad nici un rau in a discuta cu cei de alta credinta,
atata vreme cat ne cunoastem dreapta credinta si avem dragoste in cuvintele adresate lor.

Sunt de aceeasi parere, dar la dragoste se raspunde cu dragoste, daca intradevar vrem sa fim pe placul lui Dumnezeu.Sunt si semnale negative, din pacate...

AndruscaCIM 27.09.2010 12:19:08

Citat:

Dar totusi ce te determina sa te tii cu dintii atat de strans de acest forum, intreb asta pentru ca nu pot sa inteleg ce se intampla cu voi, cei de alta confesiune...atunci cand va dedicati atat de mult timp sederii pe un forum ortodox??

Ma gandesc acum si la Penticostalulmantuibil=Joseph-Ben...si la toti cei care banati fiind, nu puteti concepe sa nu mai intrati pe acest forum?

Doamne, dar eu nu as putea sta pe un forum de alta confesiune, nici sa ma bati...pentru ca ar fi pierdere de timp, plictiseala...si nu as avea practic ce invata, dar voi?:1:

AndruscaCIM 27.09.2010 12:31:11

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 292239)
Domnule "departe de țară", NP de pe acest forum sunt români din România, nu din "Marele Babilon", care apropos îl localizezi unde nu trebuie.
Și mai lăsați komunikatele astea Radio Erevan că românii nu sunt creștini de 2.000 de ani. Nici măcar români...

Dar de cand atunci, pentru ca daca e sa se infirme o cifra, o informatie ( asociata cu radio erevan de catre acel cineva, atunci vreau sa stiu ca cel care infirma nu asculta de fapt radio sant, sau mai rau chiar nu asculta nimic, si nici nu citeste nimic:1:)...atunci as dori alta, care sa fie exacta, cu evidente...se poate, sau?

In fine, e urat asa sa infirmi...si sa nu corectezi imediat "greseala", cu informatia corecta...deci e frumos sa cer eu lamuriri, cand ar trebui date instant?

Paduraru 27.09.2010 12:43:24

Pentru Iubirea

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 291969)
Crede-ma ca sunt satula....mai bine prefer un sectant respectos si cu bun simt decat un ortodox mojic si infect.

Subscriu la cele de mai sus.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:24:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.