![]() |
Da, maine vorbesc cu avocata. Fratele si concubina au fost amendati pentru cele intamplate, de catre politie. Mama a sperat ca fratele meu nu o s-o mai loveasca, cel putin asa a promis el. Ieri a lovit-o din nou, acum, n-am de gand sa-l mai iert.
Inainte,la rugamintea mamei am asteptat k fratele sa se indrepte. Acum ,am sa-i caut drepturile mamei. Mama mai vine la mine, dar cel mai bine se simte la dansa, acolo sunt amicele ei. La mine, sunt doar eu, si fiica mea, se plictiseste.Locuim la distanta,una de cealalta. Am vorbit cu mama la telefon, saraca plangea, va spun sincer, mi-a fost rau cand am auzit-o!Ma doare sufletul, ca sufera, ca e chinuita si tot mai poate sa mai tina la el. Dragii mei, am primit noi amenintari, eu am un singur rinichi( am fost operata), mi-a transmis prin maicuta k mi-l scoate pe al doilea. A spus ca-mi pune foc la casa... Va spun sincer k mi-era rusine cand m-am dus prima oara la politie, mi-era necaz k trebuie sa depun reclamatie impotriva fratelui meu. Dragostea pt. mama e sincera si mare, dar, eu niciodata n-am putut sa-i refuz mamei, ceva! Iar atunci cand m-a rugat, am trecut cu vederea, am facut-o pt. dansa! In cel priveste pe frate, nu inteleg de unde atata rautate, e complet shimbat.Ma dor cuvintele lui, incerc sa nu-i fac rau dar, nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga.Dupa ce vorbesc cu avocata, ma duc la preotul mamei. Va multumesc pt. sfaturi, pt. trimiteri la biblie, pt. k va implicati. DOAMNE AJUTA! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:30:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.