![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=L6Cuz0bZNOU
Oamenii de mai sus stiu bine ce se mananca de Pasti si de Craciun, tin post, merg la biserica, dar nu stiu ce exact se sarbatoreste de Pasti si de Craciun. :24: |
Credinta noastra sade intr-o fleica de porc...cat de "min(c)i" am ajuns bre.:4:
|
Citat:
Este chiar f. graitor in ce stare s-a ajuns. Si este f.trist. Imi vine sa plang si nu sa rad. |
Este unul din exemplele dramatice prin care se arata ca lumea nu are habar de ce este (semnifica) craciunul si pastele ! Dar sunt mult prea numeroase nestiintele noastre legate desigur tot de paste si de craciun numai ca pe noi ceilalti nu mai are cine sa ne filmeze ! Desi mergem la biserica, cintam la strana sau pe linga ea, postim, ne rugam de se rup grinzile prin casa, face ditamai colivele si cozonacii, s.a.m.d.
Mult prea multi nu stim multe si ... traim f. bine , fara macar sa ne pese ! |
Citat:
|
Credeti ca, la intrebarea: de ce impodobim bradul de Craciun - vor fi raspunsuri neaos ortodoxe? Ma indoiesc.
|
Blandetea lui Hristos
Chiar daca Mihnea era ortodox si tinea postul doar de carne ce nevoie era sa il tragem de urechi spunandu-i vezi ca se posteste asa si asa? De unde stim eu sau tu sau altul, ca Mihnea nu are alta nevointa: metaniile, rugaciunea de miezul noptii, citirea la psaltire s.a.m.d.?
Dumnezeu cunoaste nevointa si puterile fiecaruia si daca e cineva in drept sa faca o observatie acela sa o faca cu blindete, ca si Hristos nu i-a intors pe pacatosi decit cu blindete si dragoste catre Dumnezeu! Doamne ajuta! |
Citat:
Dar pe fariseii care-l certau ca vindeca simbata tot asa mieros i-a pus la punct? Dar cind a fost intrebat de farisei si saduchei, la templu, cu ce putere si cu ce autoritate invata el poporul si face minuni, tot asa frumos le-a vorbit si le-a dat raspunsul ? Mai , si era unul pe aici care zicea ca suntem multi care nu stim f.multe dar traim f. bine ! |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:15:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.