![]() |
Citat:
Eu o inteleg ca o teorie, cum ca uneori rezolvarea unei probleme este a face exact ceea ce a cauzat-o. De exemplu, eu am auzit-o in legatura cu febra musculara. Febra musculara trece mult mai repede daca a doua zi iti folosesti din nou muschii, desi ti-ar veni sa crezi ca trece prin odihna. Deci daca efortul fizic cauzeaza febra musculara, aceasta trece tot prin efort fizic...deci cui pe cui se scoate :)) De asemena am mai auzit-o in legatura cu suferinta din dragoste, daca suferi ca nu poti fi cu cineva, dragostea pentru altcineva (cu care poti fi) te poate face sa uiti de primul. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
"Par lung, minte scurta". Neadevarat ! Pe langa monahi, multe personalitati literare, artistice poarta parul lung, deloc in detrimentul mintii lor.
Sau " parul destept paraseste capul ..." Inexact, deoarece multi oameni geniali au avut si au chelie! |
Citat:
|
Citat:
De aceea se potriveste cu exemplu tau. |
Citat:
|
Citat:
"Tinere, ce plin de visuri urmărești vre o femeie, Pe când luna, scut de aur, strălucește prin alee Și pătează umbra verde cu misterioase dungi, Nu uita că doamna are minte scurtă, haine lungi." E clar ca e neadevarat. In ziua de azi si haina e scurta... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:49:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.