Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11617)

Sephiroth 27.12.2010 21:56:59

Citat:

În prealabil postat de disbel (Post 316714)
Pentru mine K este egal cu NULL, deoarece eu nu cred în păcate. De aia am și zis că formula este pentru voi.

atunci e gresita formula, K e rezervat constantelor, X e pentru variabile :D

@OP: mi-as vizita toate rudele, cate pot, dar doar daca n-ar sti si ele ca mor peste 3 zile!!

disbel 27.12.2010 22:33:39

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 316500)
Necazul este altul: K este totdeauna variabil si are mereu alta valoare. Intelegi?
si atunci sparge algoritmul tau.
Si rascumpararea unui pacat nu este niciodata fixa. adica daca ai pus un pacat pe talerul de pacate , nu pui o fapta buna pe talerul de fapte bune, poate trebuie sa pui 10 ani de fapte bune pentru a inclina balanta corect. Aici e cheia. cate fapte bune trebuie sa faci sa stingi un pacat?
nu uita ca ``k`` e intotdeauna variabil in functie de om.

tu dai o palma cuiva ca il urasti
eu dau o palma cuiva ca il pedepsesc ca a gresit ceva
Cum e palma ta si cum e palma mea?

Sigur nici o palma nu ar trebui sa existe, dar facem pacatul asta.
ura ta din palma ta atarna mai greu decat dorinta mea de a se indrepta cel palmuit, din palma mea.
iata doua palme date si complet diferite.
si asta se multiplica la infinit in funtie de gandul rau care te paste: mai putin rau sau mult rau sau de gandul bun care te paste: mai mult bun sau mai putin bun.
Pune ganduri bune in pacatele tale daca tot starui sa le faci si poate se transforma candva in fapte bune. deci fa ca pacatul tau ``K`` sa tinda spre fapte bune nu spre infinit si astfel sa ajungi sa faci fapte bune in loc de pacate ci nu sa inmultesti pacatele spre infinit.

Formula mea era o ironie la adresa ”balanței” menționată de un creștin.

Analogia ta este greșită. O palmă este o palmă nu contează ce emoție a contribuit la acest rezultat. Doar că tu ai traso zâmbind și eu nu, nu înseamnă că palma ta e mai ”light”.

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m
si asta se multiplica la infinit in funtie de gandul rau care te paste: mai putin rau sau mult rau sau de gandul bun care te paste: mai mult bun sau mai putin bun.

Serios? Hitler a crezut că face lumii un bine când a omorât evrei, în mintea ta genocidul lui este mai light decât al lui Stalin. Că doar avea gând bun nu?
Un lucru imoral este un lucru imoral indiferent de ce emoție a dus la acel lucru.
O persoană care își bate copilul pentru că a facut ceva rău este la fel de imoral ca și o persoană care bate un trecător fără nici un motiv.

I rest my case.

dobrin7m 28.12.2010 11:42:30

Citat:

În prealabil postat de disbel (Post 316751)
Formula mea era o ironie la adresa ”balanței” menționată de un creștin.

Analogia ta este greșită. O palmă este o palmă nu contează ce emoție a contribuit la acest rezultat. Doar că tu ai traso zâmbind și eu nu, nu înseamnă că palma ta e mai ”light”.

Serios? Hitler a crezut că face lumii un bine când a omorât evrei, în mintea ta genocidul lui este mai light decât al lui Stalin. Că doar avea gând bun nu?
Un lucru imoral este un lucru imoral indiferent de ce emoție a dus la acel lucru.
O persoană care își bate copilul pentru că a facut ceva rău este la fel de imoral ca și o persoană care bate un trecător fără nici un motiv.

I rest my case.

Cat de putine stii tu in legatura cu natura umana. si cat de ingust clasifici sentimentele umane. Dar Dumnezeu le stie pe toate si stie sa cantareasca corect toate cele facute de noi oamenii.

anatolie 28.12.2010 20:59:00

Trebuie sa ne rugam neincetat Domnului!

andreicozia 28.12.2010 21:02:10

Citat:

În prealabil postat de anatolie (Post 317149)
Trebuie sa ne rugam neincetat Domnului!

Ce vrei sa spui prin neincetat?
Si de muncit cind mai muncim?
De jucat cind ne mai jucam?
De iubit cind ne mai iubim aproapele prin fapte?
..daca altceva nu facem decit sa bolborosim rugaciuni?

cristiboss56 28.12.2010 21:12:24

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 317152)

Doar intelegi , ce a vrut sa spuna ! Iar rugaciunea , de-i bolboroseala , cu nimic nu ajuta , si apoi si gandul ( mintea ) si inima de este la Dumnezeu , chiar de facem oricare din cele enumerate de tine , tot rugaciune se cheama !

mihaila_alin 28.12.2010 21:20:02

Citat:

acuma de ce vorbesti si tu asa ca doar bine sti ca poti sa lucrezi si sa te rogi in acelas timp poate alta data si tu o faceai.dar acum pari unul care aseptai mai mult de la Dumnezeu si nu ai primit.niciodata sa nu ne apreciem noi pe noi, ci sa lasam pe Dumnezeu sa isi desavirsasca lucrarea in noi.caci toate la timpul lor.
Domnul sa te binecuvinteze.Amin.

George.m 28.12.2010 22:05:58

Citat:

Stii foarte bine ca rugaciunea nu ne e piedica in savarsirea celor bune. Din contra, fara rugaciune am fi mai rai.

Legionarul 28.12.2010 22:42:05

Nou

M-as spovedi si Impartasii, as cere iertare tuturor si mi as lua ramas bun, si in tot acest timp, Rugaciunea lui IIsus si Paraclisul Maicii Domnului!

primac.camelia 29.12.2010 13:26:52

.......................

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:04:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.