Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Serban Huidu in coma (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11669)

Melissa 01.01.2011 18:18:51

o MICA corectie pe text....

Citat:

În prealabil postat de anatolie (Post 318310)
CEI CARE SE RAD DE BISERICA , FACAND EMISIUNI DE DIVERTISMENT PE BAZA RELIGIEI, ar trebui sa isi vada de treaba.

Corect este :CEI CARE RAD ...

mihele_m 01.01.2011 18:37:15

Citat:

În prealabil postat de redandrei90 (Post 317573)
Serban Huidu este in coma in Austria. Se adevereste ce spunea cineva pe alt toipic: Azi suntem bine merci si maine in coma sau nu mai suntem...

Sa dea Bunul Dumnezeu sa se refaca si sa fie linga copilasii lui fiindca are mare nevoie de el.

antoradoi 01.01.2011 19:09:44

Citat:

În prealabil postat de Jamaica (Post 317736)
Serbanica fara frica... Sa-l ajute Dumnezeu sa nu ramana cu sechele

Sarmanul Huidu!... Dumnezeu il va ajuta,pentru ca Dumnezeu ,dupa cum stim,nu are pe nimeni de pierdut.In privinta sechelelor,eu cred ca nu mai era nevoie de acest "incident"...Glumeam,desigur.Cam macabru,dar...glumeam.

antoradoi 01.01.2011 19:36:18

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 317810)
Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Tu în ce calitate vorbești că nici măcar ateu nu ești?
Un creștin care este dezamăgit de credința sa este vrednic doar de toată mila.
Și ție îți doresc numai lumină și multă înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergare i-a fost dat la preoție iar acesta odată primii să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu ct nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)

Lui Huidu insanatosire grabnica,si....LUMINA!
In privinta spuselor Parintelui Cleopa,cu toata consideratia,daca s-ar intimpla sa vad un preot beat intr-un sant,as da fuga in imprejurimi sa-i mai iau o cinzeaca(glumeam,evident.Macabru...)...Cit despre sarutatul miinii ,sint destui cei carora sa le purtam respectul cuvenit.Care se nevoiesc in post si rugaciune,nu in numaratul carafelor.Chestiunea cu HARUL ...eu zic ca tre' sa fim ceva mai atenti .
Toate bune!

cristiboss56 01.01.2011 21:02:59

Dumnezeu il ajuta , sa speram ca va realiza odata si odata ajutorul dat ! S-a trezit din coma indusa si a vorbit , a intrebat de copii . Slava lui Dumnezeu pentru toate !+

zaharia_2009 01.01.2011 23:28:54

scurta precizare !

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 317810)
Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Tu în ce calitate vorbești că nici măcar ateu nu ești?
Un creștin care este dezamăgit de credința sa este vrednic doar de toată mila.
Și ție îți doresc numai lumină și multă înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergi să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu care i-a fost dat la preoție iar acesta odată primit nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)

Am vazut ca si aici dar mai ales in alte locuri multi crestini isi manifesta ostentatia cind trebuie sa sarute mina preotului .
Cei care sunt mai avansati in viata duhovniceasca si nu fac aproape nimic din viata lor laica sau duhovniceasca fara binecuvintarea duhovnicului stiu care este reala valoare a acestei atitudini.
Atunci, sensul sau semnificatia acestora este ca saruta mina care-l binecuvinteaza, ca semn de multumire, smerenie si respect !
Ceilalti sunt de inteles de ce se opresc in sofismele ispititorului motivind pt. asistenta tot felul de ,,neintelesuri"!
Cit despre batrinul Cleopa ... stie el ce zicea !

anatolie 01.01.2011 23:35:09

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318312)
Corect este :CEI CARE RAD ...

Am corectat greseala Melissa ,eu nu ma compar cu tine, tu cercetezi cuvant cu cuvant.
Dar nu asta este important pe acest forum! Important este sa zicem adevarul chiar daca pe unii ii supara.

@Antoradoi:
Te rog sa te mai documentezi in privinta Tainei Preotiei.

Doamne ajuta!

Nicole_Alma 01.01.2011 23:50:46

Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Serban Huidu!
Indiferent care a fost cauza accidentului, Serban ramane unul dintre putinii romani care spun direct multe adevaruri greu de digerat pt unii.

Melissa 02.01.2011 00:04:57

La multi ani Norvegia ! :-)

Citat:

În prealabil postat de Nicole_Alma (Post 318456)
Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Serban Huidu!
Indiferent care a fost cauza accidentului, Serban ramane unul dintre putinii romani care spun direct multe adevaruri greu de digerat pt unii.

Sunt foarte de acord cu tine...si cum am mai spus,daca societatea nu i-ar da motive, el nu ar avea obiectul muncii...:-)..

Melissa 02.01.2011 00:15:04

Citat:

În prealabil postat de anatolie (Post 318453)
Am corectat greseala Melissa ,eu nu ma compar cu tine, tu cercetezi cuvant cu cuvant.
Dar nu asta este important pe acest forum! Important este sa zicem adevarul chiar daca pe unii ii supara.

Doamne ajuta!

Nu am vrut sa par profesoara si tu elevul din ultima banca...Toti gresim, cel putin din graba si tot se intampla..
Am corectat cu o intentie buna, chiar daca a sunat probabil prea sec...

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:09:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.