Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   ajutor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12084)

Ana-Maria N 13.09.2011 09:56:27

Citat:

În prealabil postat de LaPetiteMoc (Post 399651)
Domnul Mihnea Dragomir s-a ocupat de Pasti de soba. S-a rezolvat cu soba.

Acum vine iarna si are nevoie de lemne.

Eu inteleg din mesajul lui ca a fost ajutat, tot de dl. Mihnea si cu bani pentru lemne. Poate ca el s-a exprimat gresit...oricum, Daniel ne poate lamuri.

LaPetiteMoc 13.09.2011 10:29:22

Citat:

În prealabil postat de Ana-Maria N (Post 399657)
Eu inteleg din mesajul lui ca a fost ajutat, tot de dl. Mihnea si cu bani pentru lemne. Poate ca el s-a exprimat gresit...oricum, Daniel ne poate lamuri.

Nu ai urmarit cu atentie intreg topicul. Uita-te si la datele postarilor.

Daniel a fost ajutat de Pasti sa obtina banii pentru repararea sobei. S-a realizat, cu sprijinul domnului Mihnea. Slava, Tie, Doamne!

Acum vine iarna si Daniel are nevoie de lemne. Doamne, miluieste!

Ana-Maria N 13.09.2011 10:41:50

Citat:

În prealabil postat de Danielbucur (Post 332814)
Sa va dea Dumnezeu Multa sanatate putere fericire si tot ce va doriti de la viata sa vi-se implineasca in cea ce faceti pentru oameni ca noi sa o putem duce un trai mai bun si decent Multumesc Daniel si ii mai multumesc domnului Mihnea Dragomir care ma ajutat cu niste Banuti pentru a imi lua o tona de lemne de foc Multa sanatate Daniel

Eu asa inteleg din mesajul acesta...si da, gandul bun sa nu-l lasam. Oricum s-ar fi folosit Daniel de acei bani, sunt convinsa ca a facut-o cu folos, considerand poate, altele a fi prioritatile. Oricum, necesitatea de a primi ajutor (de orice natura) e evidenta in cazul unui om care, cum spunea si el insusi, nu poate muncii...

LaPetiteMoc 13.09.2011 10:46:07

Daca te uiti bine, mesajul este din 4 febr. 2011. Lemnele acelea sunt arse de mult.

Acum bate la usa o noua iarna! Doamne, ajuta!

Ana-Maria N 13.09.2011 10:53:00

Citat:

În prealabil postat de LaPetiteMoc (Post 399673)
Daca te uiti bine, mesajul este din 4 febr. 2011. Lemnele acelea sunt arse de mult.

Acum bate la usa o noua iarna! Doamne, ajuta!

Corect! Asa-i! Nu sunt suficient de atenta uneori. Mea culpa! Multumesc ca m-ai tras de maneca!

Danielbucur 13.09.2011 12:56:33

Buna ziua

in legatura cu acel mesaj eu pot dovedi ca am platit sobaru cu acei bani pe care Domnu Mihnea mia dat eu nu Mint pe nimeni Dumnezeu este Mare imi pare enorm de rau ca va ganditi la asemenea lucruri despre mine si in plus acesta casa curte nu este a nostra degeaba spuneti ca este un petec mare se poate chiar sa ramane pe drumuri ca nu noi suntem Propietari va doresc Multa sanatate Doamne Ajuta

Ana-Maria N 13.09.2011 13:09:02

Citat:

În prealabil postat de Danielbucur (Post 399727)
imi pare enorm de rau ca va ganditi la asemenea lucruri despre mine

Te rog, iarta-ma Daniel! Neatentia si prostia din capul meu m-au facut sa te ranesc. Domnul sa-ti mangaie sufletelul cel ranit de o intunecata de pacate ca mine! :(

Iertare 18.10.2011 21:55:35

Mi-e friggggggggggggg!!!

Dar sper ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa-mi dea drumu' la caldura.
Cineva de pe forum stie, promisesem 100RON la inceputul lunii, pe care i-am avut si i-am cheltuit. I-am tinut putin bine si....

Deci, pe 9 octombrie ofer 100 RON. Altcineva?

Cine vrea sa-i stranga, din cei vechi, eventual sa se ocupe si de lemne?

Cu mana gheata, va spun o seara placuta.

Danielbucur 21.10.2011 13:22:55

mda asta este bataie de joc va doresc multa sanatate daca va place sa radeti de oameni fara ajutor

IOLANDA 21.10.2011 16:35:38

Daniel...un sfat.....nu raspunde raului ..cu rau......Dumnezeu iti cunoaste sufletul,credinta,sinceritatea....totul.....asa ca lasa totul in seama Lui....

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:22:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.