Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Ce parere aveti despre faptul ca biserica Imprumuta bani cu 6/100 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12366)

Melissa 05.03.2011 20:55:54

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 345171)
Vreau sa ii fac pe Maresal si pe Trice sa inteleaga ca daca ei chiar vad in asta o neregula,sa se uite si in gradina confesiunilor pe care le au.Nu intentionez sa le tin teoria chibritului pt ca gura lor graieste din prisosul inimii lor si e clar ce e acolo(in inimile lor),incat doar Domnul mai poate face minuni sa ii lumineze

Ai vazut bine ca si Protv-ul vede o neregula, si sunt convinsa ca multe fete bisericesti vad in asta o neregula.Trebuie sa fim obiectivi.Si cand cineva are dreptate, sa-i dam dreptate,nu sa incercam sa il convingem ca e ridicol ce spune, doar pentru ca este de alta confesiune.Asa mi se pare mie corect.

Si eu cred ca biserica ar trebui sa ajute oamenii .Punct.Daca nu poate sa le ofere ajutor banesc, macar sa nu incerce sa castige de pe urma oamenilor aflati in nevoi!

maresalul 05.03.2011 20:55:59

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 345171)
Vreau sa ii fac pe Maresal sa inteleaga ca daca ei chiar vad in asta o neregula,sa se uite si in gradina confesiunilor pe care le au.

Eu am fost botezat ortodox, dar sunt agnostic.

caty_deea 05.03.2011 21:17:55

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 345177)
Ai vazut bine ca si Protv-ul vede o neregula, si sunt convinsa ca multe fete bisericesti vad in asta o neregula.Trebuie sa fim obiectivi.Si cand cineva are dreptate, sa-i dam dreptate,nu sa incercam sa il convingem ca e ridicol ce spune, doar pentru ca este de alta confesiune.Asa mi se pare mie corect.

Si eu cred ca biserica ar trebui sa ajute oamenii .Punct.Daca nu poate sa le ofere ajutor banesc, macar sa nu incerce sa castige de pe urma oamenilor aflati in nevoi!

Faptul ca sunt de alta confesiune oare ii face pe ei sa vada mai bine neregulile sau regulile din biserica noastra?NU!!Le vedem cu totii.Problema este ca ei nu scapa nicio ocazie ca sa defaimeze biserica noastra dand exemple de la ei,intelegi?
Asta ma doare.Si la urma urmei daca mi se pare neavantajos,nu fac credit
Inca ceva....sa ma scuzi ,dar nu imi mai pasa de ce vede Protv.ul in neregula de 7 ani.Ce vede el in regula?Poate ca si dezinformeaza populatia in privinta acestor credite,fiind manipulati

horatiu.miron 05.03.2011 21:30:01

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 345128)
Am vazut si eu un ateu care sa apere Biserica... :43:

Apar ce-i corect. Biserica? O detest.

Melissa 05.03.2011 21:36:47

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 345189)
Problema este ca ei nu scapa nicio ocazie ca sa defaimeze biserica noastra dand exemple de la ei,intelegi?
Asta ma doare.

Imi amintesti de o profa din facultate.Eram colega cu fiul ei.Era cam derbedeu.:-) EA avea voie sa-l certe.Si il certa corect, la obiect.Daca o facea alt profesor cumva, se enerva si ii lua fiului apararea.Numai ea putea sa-l certe!:-)
Nu-i permitea altcuiva!:-)

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 345189)
Si la urma urmei daca mi se pare neavantajos,nu fac credit

Nu e vorba ca e avantajos sau nu.E vorba de intentie.Pentru ca astfel de credite le vor accesa cei in nevoi, nu Jiji Becali!Deci daca nu ii poti ajuta pe cei in nevoi, macar nu incerca sa profiti de nevointa lor!

caty_deea 05.03.2011 22:20:28

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 345198)
Imi amintesti de o profa din facultate.Eram colega cu fiul ei.Era cam derbedeu.:-) EA avea voie sa-l certe.Si il certa corect, la obiect.Daca o facea alt profesor cumva, se enerva si ii lua fiului apararea.Numai ea putea sa-l certe!:-)
Nu-i permitea altcuiva!:-)

Nu e vorba ca e avantajos sau nu.E vorba de intentie.Pentru ca astfel de credite le vor accesa cei in nevoi, nu Jiji Becali!Deci daca nu ii poti ajuta pe cei in nevoi, macar nu incerca sa profiti de nevointa lor!

Bineinteles ca nu e corect.Dar pana la proba contrarie...prezumtia la nevinovatie.Doar nu o sa ma iau dupa ce spune mass media.Cred ca unora li se par convenabile creditele

Raoul 05.03.2011 22:27:51

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 345177)

Iertare... dar eu tot nu am inteles ce castiga Biserica din toata "afacerea" asta. M-ati putea lamuri? :confused:

Florin-Ionut 05.03.2011 22:48:22

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul
Ce parere aveti despre faptul ca biserica Imprumuta bani cu 6/100

In indreptarul lui Nicodim Mandita spune ca e pacat: "Am imprumutat cu camata (dobanda) la persoane fizice."

In cel al lui Valeriu Gafencu, spune asa:
"N-ai luat dobândă prea mare?"

Si eu as vrea sa inteleg daca e corect sau nu.

caty_deea 05.03.2011 22:57:05

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 345221)
In indreptarul lui Nicodim Mandita spune ca e pacat: "Am imprumutat cu camata (dobanda) la persoane fizice."

Da corect precizat ca de la persoana fizica.Ori bancile nu sunt persoane fizice.Repet!! Costa hartia pt chitante,tusul pt imprimante angajatii,caldura,curentul.Asta nu justifica totusi dobanzile mari de la banci.

Raoul 05.03.2011 23:00:36

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 345221)

Tu de inflatie ai auzit??

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:59:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.