![]() |
Citat:
Romanii au plecat pe afara,au venit cu idei noi,cu obiceiuri noi ,poate asa se explica introducerea"fructelor de mare"in post... Oricum,pt cine doreste se pot consuma cand exista dezlegare la peste la ortodoxi! |
P.S. fructele de mare sant delicioase!
Yasmina, nici eu n-am stiut ca se pot manca fructe de mare in post (dar oricum nu toate tipurile, spre ex scoici da) dar cine mi-a sugerat a fost preotul meu duhovnic care este ORTODOX (si profesor in teologie!), deci si eu sant ORTODOXA si cunosc F BINE regulile bisericii noastre.
mi-am dat seama ca am gresit cu aceasta intrebare, cred ca am uitat intr-adevar cu cine stau de vorba.... .ati sarit toti pe mine cu tot felul de comentarii si critici si eu am vrut doar o parere. sa dam sfaturi si sa ne batem cu pumnul in piept ca santem cei mai tari toti santem in stare. singura persoana care m-a inteles si ii multumesc este doamna Melissa. P.S fructele de mare sant delicioase! |
Citat:
Sa nu mai spun ca acel comentariu ii era adresat lui alin,in care se vede ca l-am citat,deci ii raspundeam la o intrebare!! Eu vad ca din comentariul tau plin de frustari,tu esti cea care "sari pe mine" si ma faci un adevarat tap ispasitor pt toate comentariile critice ale altora! Nu-i frumos! |
Citat:
Nu stiu,in ritmul asta de viata alert intre serviciu si alte indatoriri,energia se secatuieste in cateva ore,din cate stiu si postul este stabilit pe varsta,posibilitati trupesti,boli,meserii... |
Citat:
|
scuza-ma yasmina ca am generalizat.cred ca am fost dezamagita de ceea ce am citit si acuma sant mai confuza ca inainte.post simplu si usor la toata lumea!
|
Citat:
Nu e mai simplu să nu-ți pese de absolut nimic? Voi vreți să învățați slujirea și închinarea de la oameni care au învățat pe alți oameni... și așa ''inima voastră rămâne departe de postul care îmi place Mie''. Și chiar dacă ești la muncă și la viața cotidiană prins, dacă postești te umpli de putere... cu condiția să nu faci pe grozavul și pe fachirul dând altora lecții de smerenie... Dar e greu ca să biruiești mintea cea absurdă a buruienii care poftește cu disperare orișice de ai zice că dacă nu o satisfaci în clipa următoare se sufocă... și chiar te sufocă dacă nu-i mai dai apă la moară... că cică mereu ridică argumentul... că nu poate. Păi fără Dumnezeu cum o să poți altceva decât să ajungi un mare măgar care s-a scuturat de stăpân? Cum o să poți deci să ai burdufuri pline pe drum dacă ele sunt vechi și cusute cu ață albă la peticile noi... și umfli, umfli, și numai te trezești că pușcă pe undeva materialul ros de molie și gata... leșini... și nu e de la foame ci te-apucă groza... roza vânturilor. |
Citat:
Cumpara o data pateu de la Inedit, dar alege-l pe cel simplu. Cel cu ardei rosu e putin mai colorat. O sa-ti dai seama ca sigur nu are coloranti, iar dupa prima gustare ca nu are arome artificiale. Poate o avea altceva, poate conservanti, nu stiu, ei zic ca nu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:28:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.