Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   SIDA - pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul homosexualitatii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12636)

Dumitru73 17.04.2011 23:22:43

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 355064)
SIDA acum apare la toti oamenii, dar la inceput era o boala doar a comunitatii gay (din SUA). De acolo s-a extins la toti.

daca era doar la gay, cum s-a transmis si la femei?

razvan_andrei 17.04.2011 23:24:04

SIDA reprezinta sindromul imunodeficientei dobandite. Adica sitemul imunitar e facut praf. Niciun bolnav care sufera de SIDA nu moare efectiv din cauza acestui sindrom, ci dintr-o oricare alta boala deoarece organismul uman nu se mai poate apara. SIDA apare din cauza virusului HIV, insa nu doar atat. Poate aparea si din cauza unui tratament indelungat cu imunosupresive sau din cauza unei vieti in care alimentatia nu este deloc corespunzatoare, etc. Asadar poti sa nu fii gay si sa te imbolnavesti de SIDA daca bei si fumezi abuziv sau daca esti bolnav de astm si te tratezi cu glucocorticosteroizi intr-un mod abuziv. Ipoteza asta conform careia SIDA a aparut in comunitatile gay este o aberatie.

catalin2 17.04.2011 23:29:33

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 355069)

Imagineaza-ti! Majoritatea sunt bisexuali.

catalin2 17.04.2011 23:35:31

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 355071)
Ipoteza asta conform careia SIDA a aparut in comunitatile gay este o aberatie.

Poti citi pe net, prima data a fost descoperit virusul in comunitatile gay, de aceea la inceput i s-a spus bolii Gay Related Immune Deficiency (GRID). Apoi s-a descoperit si la narcomani.

mihailt 17.04.2011 23:56:57

[quote=Diana67;354143]
Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 353622)
Ahaa..deci pe acest topic, Dumnezeu e razbunator..e rau..Parca pe alte topice, Dumnezeu NU este autorul raului, nu face rau... QUOTE]

Nu Dumnezeu nu este razbunator ci este drept.

Faptul ca a pierdut o intreaga cetate de homosexuali, Sodoma (ca de aici vine: sodomie, somisti) trecand/o prin foc arata ca Dumnezeu este un judecator drept.
Dar, se pare ca tot nu a pierit samanta homosexualilor...

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...0&postcount=20
Mie imi pare ca Dumnezeu a ingaduit lui Satana sa arda acele cetati (Sodoma si Gomora),nu ca Dumnezeu a ars acele cetati.
Modul de operare seamana cu ce se intampla dreptului Iov,cand foc este pogorat din cer si ii sunt arse niste animale impreuna cu pastorii.
"Nu a sfârșit vorba bine și altul a sosit și a spus: "Focul lui Dumnezeu a căzut din cer și a ars oile tale și pe robii tăi și i-a mistuit. Și am scăpat numai eu singur și am venit să-ți dau de veste!".

razvan_andrei 17.04.2011 23:58:30

Eu am incredere in cartile mele din biblioteca, iar daca faptul ca aceasta boala poate aparea si la oameni care nu sunt narcomani sau gay (si aici ma refer la aparitia acesteia nu prin virusul HIV), nu-ti da de gandit asupra faptului ca ipoteza ta e gresita, atunci te sfatuiesc sa mai cauti cum si cand a aparut acest sindrom (in comunitatea gay).

blackswan 18.04.2011 10:49:22

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 355069)

Unii erau bisexuali, alții foloseau lame la comun, alții poate și de la dentist...

blackswan 18.04.2011 10:50:07

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 355047)
Macar stii ce inseamna SIDA si cum apare? Sau pt tine (voi) SIDA e un virus?

Nu e virus? Dar ce e? Un viermișor?

Yasmina 18.04.2011 11:02:42

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 355143)
Nu e virus? Dar ce e? Un viermișor?

Daca afli cumva"noutatea"asta absoluta,anunta-ma si pe mine,eu fac parte dintre aceia care stiu ca-i un virus...

ai2 18.04.2011 12:14:36

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 353764)
Atunci ii rog tare mult sa inventeze si un virus impotriva prostiilor.

Vrabia malai viseaza!

De la Parazitii citare:

"Prostii par conceputi pe cale artificiala
Ca sunt multi ai dracu' si n-au nicio boala"

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:19:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.