Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Mass media care transforma criminalul in victima (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12639)

AdrianAamz 12.04.2011 08:12:43

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 353808)
Diferentele de dogma sau doctrina mi se par normale si acceptabile.

Totusi, situatia ca s-a ajuns a se face apologia crimei pe un forum crestin mi se pare inacceptabil.

Ca se face de catre un user care si-a trecut la confesiune "ortodox" mi se pare si mai inaceptabil.

Andrei Cozia, m-am intrebat multa vreme ce poate sa insemna "neo-ortodoxia" ta. Acum, din pacate, m-am lamurit.

Te sfatuiesc sincer sa te retragi de pe forum, pentru binele sufletului tau si al altora.

In sintagma "neo-ortodox" din profilul userului "andreicozia" este un "o" in plus _ evident, cel dintre "e" si "o" _, dar el nu s-a mai chinuit sa remedieze...

AdrianAamz 12.04.2011 08:16:07

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353804)
Poate te oferi sa si adopti un copil handicapat, cu autism sever sau retardat sa-l cresti. DUPA CE FACI PASUL ASTA mai stam de vorba despre "concluziile" tale de femeie singura fara griji de genul asta.
Pina atunci ce spui nu are nici o greutate.
:))cheers!

Of...am inteles, in sfarsit, ce cauta Andreicozia pe acest forum... pe cineva care sa-l adopte.

Yasmina 12.04.2011 09:08:54

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353804)
Poate te oferi sa si adopti un copil handicapat, cu autism sever sau retardat sa-l cresti. DUPA CE FACI PASUL ASTA mai stam de vorba despre "concluziile" tale de femeie singura fara griji de genul asta.
Pina atunci ce spui nu are nici o greutate.
:))cheers!

Da,stiu...
M-am mai intalnit cu genul asta de abordari,cu oameni care vor sa scape de ceva si te intreaba"il vrei tu,ca daca nu il arunc la gunoi?"asa incat tu te vei face vinovat daca nu-l salvezi de la aruncat...
Pana la urma nu-i altceva decat santaj emotional!
Cheers :)

anita 12.04.2011 10:10:09

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353660)
In primul rind este fat nu copil, si da daca prin testele de depistare genetica facute in primele saptamini apare faptul ca copilul va evolua cu sindromul Down( si multumim din inima lui Dumnezeu ca exista aceste teste, o adevarata binecuvintare cereasca!!!), atunci imediat si fara discutii trebuie avortat de sa nu se vada!

Sub nici o forma aceste fiinte nu trebuiesc tinute!
Aceasta este o proba de trezvie duhovniceasca care trebuie exercitata imediat si fara regrete!
Restul de bla-blauri si pareri sunt literatura si poezie( de proasta calitate)

Ce fel de crestin ortodox esti tu Andrei?
Dumnezeu stie El de ce acel copil va avea sindromul Down si noi nu suntem mai presus de El.

maria40 12.04.2011 10:12:38

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 353791)
Faci apel la sentimente. Embrionul pana la a treia luna nu gandeste, nu se misca, nici nu è constient ca exista pentru ca creierul este in stare primitiva. Un fat/embrion nu este in grad sa simta durere pana la a 6-a luna de gestatie. Ca seamana sau nu, sunt celule puse la un loc, indiferent de ce significatie ii dai.

Femeia , insa, gandeste.....Constiinta care este vocea lui Dumnezeu o va macina toata viata, asta e sigur. Dumnezeu te iarta dar pacatele nu ti le lasa neispasite!
La 6 luni un copil este format deja......

anita 12.04.2011 10:15:25

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 353660)
In primul rind este fat nu copil, si da daca prin testele de depistare genetica facute in primele saptamini apare faptul ca copilul va evolua cu sindromul Down( si multumim din inima lui Dumnezeu ca exista aceste teste, o adevarata binecuvintare cereasca!!!), atunci imediat si fara discutii trebuie avortat de sa nu se vada!

Sub nici o forma aceste fiinte nu trebuiesc tinute!
Aceasta este o proba de trezvie duhovniceasca care trebuie exercitata imediat si fara regrete!
Restul de bla-blauri si pareri sunt literatura si poezie( de proasta calitate)

Acesti tineri nu vor sa isi asume crucea ,mi-am amintit de ce spunea parintele Arsenie Papacioc.
Andrei ar trebui sa te cercetezi mai mult si sa iei binecuvantare sa citesti psaltirea.
Poate te va lumina Dumnezeu sa vezi lucrurile corect ,nu pe cele strambe drept.
Dupa cum gandesti tu totul se petrece aici ,pe pamant ,Dumnezeu nu ne-a dat viata vesnica.
Dumnezeu sa iti ajute !

anita 12.04.2011 10:17:54

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 353825)
Femeia , insa, gandeste.....Constiinta care este vocea lui Dumnezeu o va macina toata viata, asta e sigur. Dumnezeu te iarta dar pacatele nu ti le lasa neispasite!
La 6 luni un copil este format deja......

Chiar daca nu e format e o farama de viata ,e o inima in formare.
Si are suflet din momentul zamislirii.
Dumnezeu sa le lumineze pe femeile care vor sa avorteze si sa renunte.

anita 12.04.2011 10:27:44

Chiar acum am citit despre intamplare.
Biata fetita a murit iar mama are probleme psihice.
In nici un caz din cauza medicului.

catalin2 12.04.2011 11:12:51

Persoanele cu sindrom Down au un retard doar usor spre mediu, foarte rar sever. De asemenea, au o durata de viata doar cu putin mai mica decat cea normala, peste 50% trec de 50 de ani. http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-g...ongolismul_247
Avortul s-a facut la sase luni.

Melissa 12.04.2011 11:22:17

Citat:

În prealabil postat de AdrianAamz (Post 353810)
Of...am inteles, in sfarsit, ce cauta Andreicozia pe acest forum... pe cineva care sa-l adopte.

Nici macar nu ti-a trecut prin cap ca-si facea griji pentru tine..Asta inseamna sa nu cunosti omul,sa-l scanezi superficial..

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:20:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.