![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
?
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
nu sunt mai bun ca nimeni ci din contra sunt cel mai pacatos om nu de pe forum nici din tara ci de pre pamint.sunt o lichea si un cesetor ce vreau sa cersesc nemurirea sufletului,si vreau sa o primesc cit mai usor fara eforturi de vointa,de la bunul Dumnezeu. In atentia tuturor celor ce cred ca le-am gresit cu ceva in fata lui Dumnezeu:va rog sa ma iertati fratilor intru Hristos pe mine cel de trei ori pacatos si afurisit ce nu stiu sa fi facut vriun lucru bun in fata lui Hristos Blindul Judecator. multe binecuvintari de la Domnul.Amin. |
Citat:
Rugăminte personală: un pic de rigoare vă rog în modul de comunicare a ideilor, pentru că pe lângă fond mai trebuie și puțină formă din când în când. În ceea ce privește întrebarea mea inițială, citind răspunsul Dvs. îmi dau seama că am fost (probabil) prea subtil: era o întrebare retorică. |
Citat:
majuscule nu pun ca orcum vorbele mele tipa asupra unor useri, fara voia mea. limbajul utilizat uneori imita vorbirea veche si pare greoi dar e romanesc. Domnul cu tine.Amin. |
O scurtă intervenție !
Sunt pe mobil , dar doresc să reamintesc pasajul ce-l citim, rostim, în fiece dimineață, seară, sau noapte, la finalul rugăciunilor noastr,pasaj ce bine ar fi să-l cunoaștem și să-l avem mereu în inima și mintea noastră. El sună cam așa: MAI ÎNTÂI , ADU-ȚI AMINTE , DOAMNE, DE SOBORNICEASCA ȘI APOSTOLEASCA TA BISERICĂ, PE CARE AI AGONISIT-O CU SCUMP SÂNGELE TĂU. ÎNOIEȘTE-O , ÎNTĂREȘTE-O , RĂSPÂNDEȘTE-O , ÎNMULȚEȘTE-O , ÎMPAC-O ȘI O PĂZEȘTE NEBIRUITĂ DE PORȚILE IADULUI ÎN VECI, IAR DEZBINĂRILE EI LE POTOLEȘTE ! Amin!+ . Așa să ne rugăm neâncetat, lăsând la oparate disputele , tocmai când vorbim de problemele, apărarea și unitatea Bisericii Ortodoxe . Biserica are nevoie de noi, precum și noi de ea , iar pacea, înțelegerea și buna conviețuire în întreaga Biserică Ortodoxă, nu este problema doar a Sf. Sinod al B.O.R., ci este problema noastră a tuturor. Noi avem drept trup și cap al Bisericii , nu un papă, nu un om, ci pe însuși Hristos , Dumnezeul nostru ! Lui să ne rugăm neâncetat !
|
Citat:
Domnul sa fie cu dvs mereu! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:09:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.