AlinB |
03.06.2011 21:35:01 |
Citat:
În prealabil postat de Melissa
(Post 366288)
Sigur ca da..femeia e de vina..:-))
|
Cunosti situatia sub aspectul enuntat de mine ca sa poti arata ca nu este asa?
Sau ai ramas doar fascinata exclusiv de scena de la tribunal incat alte aspecte nu te mai intereseaza?
Citat:
Ce sa inteleg? TU ai accepta adulterul?Ca sa o indrepti pe ea?Si ca sa fii in castig in fata lui Dumnezeu? Mai gandeste-te Aline..
|
Poate ai observat ca spre deosebire de altii eu nu zic "eu asa as face, asa as drege, luati-ma de exemplu".
Am spus cum vad lucrurile dpdv spiritual.
De la teorie la practica e o cale lunga si poat ai observat ca am sfatuit si pe altii sa nu se supraestimeze.
Citat:
Iar de bataie nu e cazul sa te intreb daca ai accepta..:-)) Desi exista cazuri in care sotul a fost batut mar de catre vijelioasa sotie!
|
Pai vezi. Poate stii si povestea cu socrate care i-a varsat nevasta apa in cap.
Si ce a zis dupa.
Citat:
Nu e nici o mare minciuna, dar tu n-ai cum sa intelegi, atata timp cat ti se pare normal sa ierti un adulter, daramite o palma !
|
Nu e normal, e supranormal.
Cei care tind spre normalitatea conventionala sfarsesc in (sub)mediocritate spirituala.
Citat:
Tentativa de omor este pedepsita de lege, de ce nu s-ar pedepsi si tentativa de violenta de catre o sotie care doreste sa fie iubita/respectata pana in ultimul moment?
|
Dar oare face si ea la fel?
Lipsa iubirii si a raspectului exista doar in momentul in care unul pune mana pe bata sau ridica palma?
Citat:
Tentativa care poate nu a fost dusa la finalitate din motive independente de agresor?
|
Da, ai dreptate, poate ...
Ce usor ne grabim cu (pre)judecatile..
|