![]() |
Citat:
Ca popor nu mai avem principii sau valori, suntem cat se poate de dezbinati si probabil ca niciun strain nu ne uraste pe noi ca romani decat ne uram noi intre noi. |
trist, foarte trist ...
Citat:
Acum vreo 10 zile la o sedinta de la Univ. o doamna de la UNESCO imi spusese ca ma va pune in legatura cu o doamna care a infiintat o asociatie "Amitie roumaine". Doamna s-a tinut de cuvant. Dupa doua zile m-a sunat sa-mi dea nr. de telefon al romancei ca sa putem colabora. Plina de elan o sun , ma prezint, ii spun de unde am numarul dumneaei, iar replica vine scurt si taios: "Si ce vrei, cucoana, de la mine?" In Franta am prieteni francezi si greci, desi cunosc destui romani. |
Citat:
am vazut si pe forum persoane care fac diferente de calitate intre moldoveni,ardeleni,munteni! |
Citat:
Sa-i vedeti pe grecii din diaspora ce frumos se ajuta intre ei, cum se zbat unii pentru altii... Sunt admirabili! |
Citat:
Dar e ca intr-o familie unde sotia zice ca sotul si copilul sunt groaznici, sotul zice ca sotia si copilul sunt groaznici si copilul zice ca mama si tata sunt groaznici. Deci, care e groaznic si de ce? |
Citat:
|
Eu spun ca, noi, ca natie nu prea mai avem nici o sansa. Din pacate nici copiii nostrii nu vor avea nici o sansa.
Eu sunt din Ardeal si, aici, unde locuiesc sunt destul de multi unguri. Si ei sunt foarte uniti. Daca intri intr-un magazin, coafura sau birouri daca se angajeaza o unguroaica in mod sigura aceasta va mai aduce o alta colega in scurt timp care este de aceeasi natie cu ea sa se angajeze. Se ajuta reciproc! |
Citat:
In primii ani aici,am locuit cu niste romani in casa care au facut tot posibilul sa-mi arunce toata corespondenta,doar,doar s-o alege praful de tot ce reusisem sa obtin de la statul de adoptie.Nu am gasit la posta acte importante,credite bancare,cecuri de bani,etc A trebuit sa lupt supraomeneste cu birocratia sa-mi recapat actele oficiale si sa intru in posesia banilor. Nu numai ca te ajuta cu nimic insa iti dau si una in cap! |
Citat:
Zău că ne merităm conducătorii. Când te gândești că mai toți domnitorii de seama de altă dată care au stropit la propriu cu sângele pământul românesc, au fost tot de conaționali trădați ți se face rău Insa ne place sau nu asta este tara noastra. E plina de minciuni si de rele dar alta nu avem. |
Mai dar fata de Canada stam mai bine cu spiritualitatea? oare ei au calugarie?
ca pina la urma desavirsirea e mai importanta chiar daca pentru asta trebuie sacrificii lumesti. Eu votez cu Arsenie Boca chiar cu riscul de nu fi fost inca atit d sfint cind a indrumat romanii sa vina inapoi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:21:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.