Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Crestinismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13134)

Guru inc. 19.06.2011 20:54:33

Citat:

În prealabil postat de Raziel (Post 370209)
Guru este in duhul "misto-ului" e clar...

te rog sa vorbesti in numele tau.

gdf-fdc 19.06.2011 20:54:49

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370119)
Simt ca, crestinismul e o religie intunecata si nu mai e pentru mine.Ce ma sfatuiti?Va rog ajutati-ma.

eu cred ca tu esti intunecat la inima

Guru inc. 19.06.2011 20:55:28

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 370211)
Dumnezeul adevarat e la doi pasi de tine.Nu vrea decit sa iti deschizi sufletul,si apoi ,ca bonus,vei afla si linistea si armonia mintii. Incepe aici,pe acest forum chiar,sau prin viata ta,poarta-te frumos cu ceilalti cind ei se poarta urit,si vei descoperi pe Dumnezeul cel adevarat.Dumnezeu este in iubirea fata de ceilalti,iar nu in ingrijorarea fata de noi insine <<cum voi cunoaste adevarul,ce e rational?>>

va consider neiluminati, pe maj dintre voi.. apropos va cunosc bine..

dobrin7m 19.06.2011 20:56:20

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370179)
asa sa va zica si voua Hristos?

In Scriptura sta scris:
Luca Cap.9
4. Și în orice casă veți intra, acolo să rămâneți și de acolo să plecați.
5. Și câți nu vă vor primi, ieșind din acea cetate scuturați praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor.

Acum sa nu intelegi adlitteram Scriptura ca si protestantii , ca daca nu esti primit in casa, sa scuturi praful de pe picioare, ca se refera clar la invatatura crestina si nu la vizite.

Guru inc. 19.06.2011 20:57:16

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 370213)
eu cred ca tu esti intunecat la inima

cum ar trebui sa ma ajute fraza asta?ma asteptam la altceva 'crestinilor'... la sensibilitate, compasiune, intelegere, sfaturi...

gabriela8 19.06.2011 20:57:41

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370207)
de ce minti?'crestinii' ca tine ma dezgusta.

Ok. Cum zici, nu mai intervin cu niciun post la adresa ta.:77:

Acum am citit un raspuns adresat lui iustin 10 si sincer am zambit. pai daca suntem neluminati si ne cunosti bine, de ce mai stai de vorba cu noi, ca sa te intuneci?

Tu numai ne aduci critici, poate si noi asteptam altceva de la tine care spui ca esti un crestin ortodox. Doar ne judeci!

dobrin7m 19.06.2011 20:58:53

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370180)
voi 'crestinii' m-ati adus in starea asta... pentru ca nu traiti si nici nu recunoaste-ti valorile crestinismului...

Sfintii Parinti au plans noptile si si-au frant mainile cerand mila de la Domnul pentru omenirea pacatoasa. Dar asta nu i-a facut sa respinga iubirea lui Hristos. Deci nu acesta este motivul simtirilor tale, nu oamenii pacatosi sunt vina. Greselile sunt in tine, in sufletul tau , in inima ta.
Cauta-le.

Raziel 19.06.2011 20:59:43

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370212)
te rog sa vorbesti in numele tau.

Pai tu ai impresia ca am vorbit in numele altcuiva? :))

dobrin7m 19.06.2011 21:01:37

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370183)
Ve-ti da socoteala pentru cum v-ati purtat cu mine pe forum.

Ei, toti dam socoteala in fata Domnului nu crezi? Noi fiecare trebuie sa ne gandim la judecata noastra, la moartea noastra, la pacatele noastre, sa plangem pentru nimicnicia noastra si sa cerem Domnului mila si iertare. Vreau sa iti spun ca noi suntem oglinda celorlalti. deci intr-un fel si eu si altul de aici este oglinda ta.
Toti suntem pacatosi si toti avem nevoie de mantuire.

iustin10 19.06.2011 21:02:46

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370215)
va consider neiluminati, pe maj dintre voi.. apropos va cunosc bine..

Pai e normal sa ne consideri asa pentru ca nu vezi intelegere si nu vezi valorile crestine aplicate,ci tot un duh de disputa si competitie sau cearta. Eu cred ca o vorba buna fata de tine,face cit o mie de argumente.Faptul ca te simti respins,te face sa te intorci impotriva crestinismului. Asa ca macar tine minte,baga la cap,si data viitoare nu respinge nici tu pe altii,ca vezi cit de rau e. Chiar daca toti s-ar purta urit cu tine,crestinismul poate trai prin tine , daca tu te vei purta cum trebuie. Crestinismul nu e in ceilalti,ci in tine

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:11:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.