![]() |
Citat:
Citat:
"Nimeni sa nu sileasca pe aproapele sau, nici macar pentru a-i face bine. Nici Domnul nu intra nechemat." |
In momentul de fata ma caiesc pentru ce am facut gresit in aceasta relatie si nu voi mai repeta gresesile facute.Aveti dreptate sa imi spuneti ca am fost desfranata, pentru ca da, e adevarat.Nu am facut asta din placere, pentru ca pe mine nu m-a interesat niciodata placerea fizica si nici acum nu simt nevoia,. Am fost slaba ca am cedat, dar atunci cand am facut-o, aveam multa incredere in el si totul mergea foarte bine. Totusi, cat a durat, am trecut amandoi prin greutati si ne-am sprijinit la bine si la rau. Am avut o relatie extraordinara si toata lumea ne invidia pentru cat de bine ne intelegeam si ne iubeam.
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
De obicei la fumat se ajunge din cauza unei companii proaste. Si fumatul nu e singurul obicei prost care se mosteneste. Si dintre toate, de fumat se scapa cel mai usor. Iar atunci cand ajungi sa fumezi incat si cel de langa tine sa miroasa a fum de la o posta, chiar e o problema, mai ales ca e nefumator. Are legatura si cu respectul. Citat:
Ma mira aceasta atitudine a dvs. in alte situatii ati dat dovada de mai mult tact. |
Citat:
Nu-ti este usor, stiu ca suferi dar ai luat o hotarare buna. Asta dovedeste ca esti o persoana inteleapta. Iti doresc sa -ti gasesti perechea potrivita si sa ai parte de o familie crestina frumoasa. Dumnezeu sa te ajute in bunele tale intentii! Iarta-ma daca cu unele vorbe de-ale mele te-am suparat! |
Citat:
Nu a avut aventuri extraconjugale, doar ca n-a inteles de la bun inceput cum vine treaba cu casnicia, cat e sex si cat e altceva, aventuri ar fi putut avea si isi neglija si copilul, dar uite ca nu, face toate astea pentru copil si pentru el, nu pentru ea. Priceput acum? |
Citat:
....... :) |
Citat:
Insa exista si cealalta latura, a iluziei indreptatului de celalalt care te poate costa dureros de mult. E ok sa te mai certi, dar in momentul in care ai iesit din relatie..trebuie sa-l/ sa o lasi in plata Domnului. Daca o vrea mai tarziu inapoi, re-evaluezi situatia si daca chiar se mai merita atunci, bine, daca nu.. |
pt zaharia
dupa ce ca saraca femeie si-a pierdut logodnicul care a luat-o pe aratura, acum dati-i si in cap cu mesaje care sa ii arate cat de desfranata si de pacatoasa este...
ce nu-mi place mie cel mai mult la religia noastra e faptul ca este mereu axata pe invinuirea oamenilor si asteapta ca oamenii sa-si puna cenusa in cap pt toate "pacatele" inchipuite sau nu... daca ar fi dupa voi le-ati taia femeilor clitorisul ca in unele tari arabe... |
Citat:
Mi-am zis de multe ori sa stau deoparte, dar, uf! e tare greu! nu pot... |
[quote=Ana_Maria;370794]In momentul de fata ma caiesc pentru ce am facut gresit in aceasta relatie si nu voi mai repeta gresesile facute.Aveti dreptate sa imi spuneti ca am fost desfranata, pentru ca da, e adevarat.Nu am facut asta din placere, pentru ca pe mine nu m-a interesat niciodata placerea fizica si nici acum nu simt nevoia,. Am fost slaba ca am cedat, dar atunci cand am facut-o, aveam multa incredere in el si totul mergea foarte bine. Totusi, cat a durat, am trecut amandoi prin greutati si ne-am sprijinit la bine si la rau. Am avut o relatie extraordinara si toata lumea ne invidia pentru cat de bine ne intelegeam si ne iubeam.
Dupa ce ma voi spovedi, saptamana aceasta, vreau sa il las sa isi vada de viata lui, daca asta isi doreste. Stiu ca nu ma pot baga pe gat unui om, oricat de mult l-as iubi si oricat de multe lucruri frumoase au fost intre noi.[/Q UOTE] Zi mersi ca ai scapat de el. Poate Dumnezeu a ingaduit sa suferi acum putin, in loc sa suferi o viata. Mai bine sa fii singura decat cu un dobitoc la usa! O sa fie bine daca nu te vei uita inapoi si daca nu vei repeta greselile anterioare. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:34:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.