Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   O alimentatie corecta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13392)

the_Listener 26.07.2011 20:21:56

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 381688)
Draga nea...se pare ca nu vrei sa iei numai ce este bun din fiecare....dar ce este rau nu vrei sa-l vezi sau sa il accepti.

Sa stii ...nu am sa mai trag clopotele pentru urechile surde !

clopote pentru urechi surde? sa fim seriosi .. tu nu stii ce vorbesti AMICE si te deranjeaza ca te luam la bani marunti . nu? spune-i celui de 63 de ani sa ne dea rezultatele ultimelor sale analize , inaltime , greutate etc etc etc? ca de vorbe e podul plin la cei care stiu ... poate impresionezi vreo pustoaica cuŽŽ informatiile tale ŽŽ dar pe cei care stiu DOAR II AMUZI ... si apropo analizele tale unde sunt ? sau poate pui o poza cu tine sa vedem si noi cit de ŽŽ sanatos ŽŽ esti .... ha ha ha
multa iubire

the_Listener 26.07.2011 20:22:40

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 381493)
cred ca sursa lui e 0TV... lol

buna replica ... ha ha ha
multa iubire

the_Listener 26.07.2011 20:39:53

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 381400)
Da imi cer scuze...nu am folosit cuvantul potrivit: "Varza are nevoie de 7 zile pt a se elimina din organism."

waw.... le-ai numarat tu ?????? si ai mincat tu varza o zi si ai stat 7 zile sa vezi daca se elimina? cum ai facut tu testul asta ? ha ha ha
multa iubire

ovidiu b. 26.07.2011 22:32:04

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382068)
clopote pentru urechi surde? sa fim seriosi .. tu nu stii ce vorbesti AMICE si te deranjeaza ca te luam la bani marunti . nu? spune-i celui de 63 de ani sa ne dea rezultatele ultimelor sale analize , inaltime , greutate etc etc etc? ca de vorbe e podul plin la cei care stiu ... poate impresionezi vreo pustoaica cuŽŽ informatiile tale ŽŽ dar pe cei care stiu DOAR II AMUZI ... si apropo analizele tale unde sunt ? sau poate pui o poza cu tine sa vedem si noi cit de ŽŽ sanatos ŽŽ esti .... ha ha ha
multa iubire

Ti se pate ca ma deranjeaza ca m-a luat cineva la bani marunti? ... AMICE tin sa te anunt ca nu deranjeaza deloc...imi faceti un bine cei care ma luati la bani marunti....insa e pacat ca uite am incercat si eu sa va impartasesc ceva "atat de mic si neinsemnat" ...niste informatii "de la OTV". Am incercat sa fac ceva constructiv, dar se pare ca ca sunt prea multi lupi pe aici care se invart. Chiar daca as fi scris o prostie nu asa se abordeaza (poti face un om sa inteleaga ca greseste si mai elegant) daca te tii crestin-ortodox ....dar se pare ca suntem numai cu numele crestini ...faptele si vorbele le lasam pe mai incolo.
Referitor la "a impresiona vreo pustioaica" te inseli - sunt casatorit si nu am de gand sa mai cunosc vreo pustioaica. Acum ce legatura cu analizele celui de 63 de ani si cu analizele mele ....nu e cazul sa-ti raspund, nu merita efortul.

"Rugăciunea tâlharului a fost scurtă, dar a străpuns cerul. Până aflăm asta, ne purtăm ca tâlharii." (Părintele Arsenie Boca)

ovidiu b. 26.07.2011 22:37:00

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382077)
waw.... le-ai numarat tu ?????? si ai mincat tu varza o zi si ai stat 7 zile sa vezi daca se elimina? cum ai facut tu testul asta ? ha ha ha
multa iubire

Razi cam mult AMICE...dar cine rade la urma....

Pentru cel care te ocărăște roagă-te ca pentru un binefăcător, întoarce-te cu bunătate spre el, și-Și va întoarce și Dumnezeu fața cea luminoasă spre tine. Biruiți răul cu binele, căci de partea binelui este Dumnezeu. De aceea: „Binecuvântați pe cei care vă blesteamă, faceți bine celor care vă urăsc pe voi, și rugați-vă pentru cei care vă supără și vă prigonesc pe voi”.

ovidiu b. 26.07.2011 22:44:45

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382062)
eu spun sa te mai informezi, nu de alta dar spui TIMPENII cit tine de mari ... sa iti explic pe intelesul tau .... ORICE TIP DE PRODUS ANIMAL PRODUCE ACIDITATE IN CORP si scoate calciu din oase .... asadar ATACA RINICHII SI FICATUL .....intru in amanunte daca e cazul
2. spanacul NUMAI FRUNZELE TINERE au acid oxalic distrugator pt organism ... din nou DEXZINFORMAT amice ....
3. brinza si laptele DISTRUG organismul si NU E RECOMANDAT atunci cind vrei sa fi sanatos ( daca nu stii DE CE atunci o sa iti explic mai pe larg )
4. carnea din nou este HRANA DISTRUGATOARE fata de organism
concluzia este una singura NU ESTI NATURIST ( aceia nu maninca decit hrana cruda si fara lapte brinza carne oua peste )
NU MAI DUCE LUMEA IN EROAREA TA
multa iubire
ps si inca ceva ...geneza 1.29 TE LAMURESTE CE SA MANINCI avind in vedere ca sutem pe un site de crestin olrtodox si multi sfinti au respectat acel verset ...
multa iubire

AMICE...nu DEZIMFORMEZ ....dar te rog mai citeste inca o data cu atentie programul. In Lista Alimentelor Interzise scrie foarte clar: Carne, Branza, Lapte, Oua - adica sunt interzise.
Programul cu 1/7 - disociat....e pentru cei care nu pot renunta la alimentele de origine animala.

Uite iti dau copy/paste inca o data: Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua).

Spanacul contine acid oxalic. Nu exista acid oxalic distrugator si nedistrugator. Chiar m-ai facut sa rad la fraza asta. Acidul oxalic este toxic - punct. Sunt convins ca o sa gsesti o sursa pe internet la ceea ce ai afirmat dar pe mine nu o sa ma lamuresti.

Nu mai mananc de 3 ani de zile produse de origine animala - deci te las pe tine sa tragi o concluzie (si te rog nu mai trage concluzii pripite asa cum te taie pe tine)

Numai bine !

Daniel_7 26.07.2011 23:52:33

Referitor la Vasile Popa,am citit ca ajunsese la concluzia ,pe la sfarsitul vietii,ca cea mai buna terapie,cu cele mai bune rezultate este urinoterapia.
Si cu toate ca le stia pe toate,sotia sa a murit de la o banala bautura racoritoare...
E periculoasa stiinta asta naturista....

Melissa 27.07.2011 00:01:04

Citat:

În prealabil postat de Daniel_7 (Post 382168)
Referitor la Vasile Popa,

Valeriu Popa

Citat:

am citit ca ajunsese la concluzia ,pe la sfarsitul vietii,ca cea mai buna terapie,cu cele mai bune rezultate este urinoterapia.
Si cu toate ca le stia pe toate,sotia sa a murit de la o banala bautura racoritoare...

Poate a incurcat borcanele cu urina din frigider..:-)) In loc s-o bea pe a ei, a baut-o pe a sotului..

GLAdoS 27.07.2011 00:05:59

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 382174)
Poate a incurcat borcanele cu urina din frigider..:-)) In loc s-o bea pe a ei, a baut-o pe a sotului..

Probabil ca a fost mai acida si nu i-a cazut bine... lol

ovidiu b. 27.07.2011 00:16:02

Citat:

Referitor la Vasile Popa,am citit ca ajunsese la concluzia ,pe la sfarsitul vietii,ca cea mai buna terapie,cu cele mai bune rezultate este urinoterapia.
E periculoasa stiinta asta naturista....

Da bineinteles ...nimeni nu iti garanteaza ca daca te lasi in mainile unui naturist esti salvat (sau ca el este atotstiutor). El iti da niste recomnadari in functie de boala cu care te lupti. Vindecarea o realizezi tu urmand sfaturile lui si cu ajutorul lui Dumnezeu. Naturistul imi spune foarte clar ca nu el ma vindeca, ci eu prin vointa si credinta mea. De aceea el recomanda sa iti cauti un duhovnic, sa te spovedesti si sa mergi la biserica.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:54:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.