konijiro |
31.07.2011 23:15:51 |
Citat:
Nu constiinta ii indeamna la asta, ci pervertirea mintii.
|
Tot constiinta sa cheama. Doar ca pe unii ii indeamna la bune, pe altii la rele. Repet, e un concept foarte relativ si general, pe care l-ai folosit cu mare usurinta.
Citat:
De ce sa se presupuna asta? Multi duhovnici nu sunt calugari.
|
Am presupus asta pentru ca toti cei pe care ii cunosc eu si zic ca au duhovnic merge la diverse manastiri. Mea culpa.
Citat:
Sigur ca da, prin fiecare vorbeste Hristos dar in modul perceput de ei tainic. La fel si la Sfintele Scripturi, unele sunt scrise in mai mult detaliu si tot asa.
|
Asta nu e un raspuns. Adica cum tainic? Atata timp cat unul zice ca e neagra, altul ca e alba, si al treilea ca e roz, cum poti spune, logic, ca spun toti acelasi lucru? Pentru ca ar trebui sa spuna toti acelasi lucru, daca Hristos vorbeste prin ei.
Si daca nu spun acelasi lucru, dupa ce criterii il alegi pe cel prin care chiar vorbeste Hristos?
Tainic inseamna cumva "dupa cum vrea fiecare"?
Citat:
Daca se gandeste numai la ea o sa ajunga la fantezii sau/si mai rau, la pacate trupeste.
|
Si care adolescent sanatos crezi tu ca e ferit? Se cheama hormoni :)
Citat:
Iarta-ma ca scriu printr-e randuri dar nu stiu sa fac cu chestia care o faci tu cu Quote.
|
Pai e simplu. Dai clic pe a 15-a iconita de sus, numarand din stanga, si o sa iti apara asta: Dai paste la textul pe care vrei sa il citezi intre cele doua ][, si asta e.
|