AlinB |
16.08.2011 22:17:45 |
Citat:
În prealabil postat de caty_deea
(Post 389966)
Pe mine una mai mult ma smintiti dvs cu dragostea cu care sfatuiti un tanar cazut in pacat,care vrea sa se izbaveasca de patima.Mi.am dat seama inca de la inceput despre ce pacat e vorba,pentru ca nimic nu ne rusineaza mai mult ca pacatele trupesti.
Aici pe forum am vazut ca oamenii se plang de diverse patimi si nu stiu de ce ar fi asta mai smintitoare decat celelalte.
|
Ti-ai dat seama, f. bine, tii pentru tine, nu trebuie sa tipi in gura mare cu atat mai putin subiectul in cauza sa se laude cu ce a facut.
Pentru ca pana la urma greutatea cade pe chestia asta, nu pe problema cu parintii care de fapt nici nu cred ca este o problema care sa fie "externalizata" pe un forum pana la urma, pentru asta este duhovnicul la o adica nu?
Nu se poate imediat, astepti.. pentru asta este rabdarea, si cand ajungi acolo stii cum sa procedezi pe viitor in situatii similare.
Sau mai bine renunti de tot la duhovnic, doar este forum si aici gasesti tot ce vrei, si sfat sa minti pentru o cauza buna la o adica, si adevarul dus in extrema cealalta, fiecare dupa gusturi..ce pofteste gaseste.
|