Erethorn |
02.01.2012 23:07:39 |
Citat:
În prealabil postat de Lucian008
(Post 419656)
Eu nu am terminat teologia.
|
Nici eu, ci Filosofia și Dreptul :)
Citat:
(Post 419656)
Eu am terminat profil real. La mine lucrurile se bazeaza mult pe cifre. Hristos nu se bazeaza pe cifre si nici nu judeca pe baza de cantar.
|
Amin, căci alfel drept în iad ne vom duce, toți (sau, cel puțin, toți cei care postăm aici).
Citat:
(Post 419656)
Dar omul care a decis sa se sinucida nu a facut-o cu 5 secunde inainte de a se arunca de la balcon. Deci a avut timp sa se razgandeasca.
|
Dar cele 5 secunde ? Judecăm noi în locul Judecătorului ?
Citat:
(Post 419656)
Ce l-ar determina sa se caiasca. Frica de moarte? Aia nu e cainta ci e regret.
|
Dar pe tâlharul Dismas, cel de pe cruce, ce l-a determinat ?
Citat:
(Post 419656)
Cam cati se vor cai in caderea lor? Si daca s-ar cai s-au spovedit?
|
Încă o dată, cine ne îngăduie să întrebăm "câți" și, mai ales, cine ne îngăduie să stabilim: NICIUNUL ?!!!!
Citat:
(Post 419656)
Chiar daca unii regreta in timpul ala scurt, regreta de teama mortii nu se gandesc ei la Hristos.
|
Dar dintre noi, oare câți se gândesc la Hristos de teama morții ... ?
Citat:
(Post 419656)
Deci putem afirma ca sinucigasii merg in iad. Nu noi judecam, nu noi dam sentinta, dar Hristos asta ne invata.
|
DA ! dar, doar despre adevărații sinucigași, adică despre aceia care, până în ultimul moment al vieții, au spus: " fac ce vreau cu viața mea și nu-mi pare rău!", adică, despre sinucigați la modul general, dar nu despre sinucigașul Vasile de la etajul 3 sau despre sinucigașa Mărie de vizavi, pentru că despre ei, în particular, nu putem judeca dacă au fost sinucigași până în ultimul moment al vieții. Nu uitați: " Nu judecați !"
|