![]() |
Citat:
Pai sunt prins cu ale mele!.....:))) Tocmai s-au ars prizele, nu mai avem parte de beneficiile frigiderului, masinii de spalat etc....:) Tre sa ma ocup de asta, iar Tudor are maine concert, e prima lui iesire cu violoncelul la intalnirea cu publicul, cu reflectoarele, cu necunoscutul reactiei aprobare/dezaprobare, aplauze ori fluieraturi....:) Am fost la lutier, i-am schimbat calusul si cuiele acordajului etc. etc. Vezi, asadar, sunt in ipostaza celor din film, care vor sa termine repejor cu toata tarasenia. Cu un verdict definitiv si unanim......:)) Sambata incepe Memorialul Ciocaltea la sah, pentru copii si juniori, vezi asadar cat sunt de ocupat ....:)) Nu mai zic de altele. Apropos, vine bebe acus, mai sunt cateva sapatamani ori zile si noi nu am hotarat numele. Andrei? Nicolae? Vasile?.......:) |
Citat:
Rânduiește-le pe toate și vino înapoi când "grija cea lumească" se mai potelește! |
Antonie! :)
|
Ioan Nicolae Mihai
Ioan Radu Nicolae Ioan Marin P.S. Ceilalti copii sunt Petru Albert (din bunici unguri, dupa mama) si Tudor. Precum si Maria. Deci???? Va rog frumos, puteti participa?....:) |
Citat:
Sa-ti traiasca toti si sa-i cresti frumos! |
Ioan Mihai....doar un nume, nu două, părerea mea. :)
|
Citat:
Nectarie a vrut sotia, de la inceput...:))))) |
Citat:
:6: na, ca ma faci sa te iau in brate! |
Na că se făcură patru. :))
|
Da, dar eu ma opun. Nu imbratisarii, ci numelui.....:)
Mi se pare nepotrivit, aici in cultura noastra de romani, sa fiu iertat. Chit ca evlavia noastra la Sfantul Nectarie ne pune "piedica"... Ruxandra a avut sarcina foarte, foarte grea. nebanuit de grea. Ea crede ca ii datoreaza totul Sfantului Nectarie. Si cred ca stie ce spune. De aici incurcatura mea... I-am spus ca ii poate fi recunoscatoare Sfantului nu doar prin numele copilului, ci mai ales prin pocainta ei... Dar nu stiu.... inca deliberez....:) Si am nevoie de voi! P.S. Sunteti buni sa mutam un pic "procesul"?....:) Apoi sa revenim la topic, unul cu adevarat extraordinar! Cu totul semnificativ. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:16:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.