Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Iertati-ma!CITITI VA ROG acest mesaj si aflati adevarul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13763)

tigerAvalo9 11.09.2011 21:35:08

MULTUMEEEEESC MULTTTT !

Am fost si batjocorit de unii colegi in generala,am fost si afectat de multe lucruri si alte chestii..si s-a ajuns la depresie,atac de panica si anxietate.Care aproape toate s-au vindecat..sau sunt in proces avansat sa zic asa de vindecare.
Pentru asta imi trebuie comunicare.Ceea ce eu nu am facut-o de la 14 ani.
Urasc rautatea oamenilor si mai ales a tineretului din ziua de azi.

Alinarile mele au fost Dumnezeu,rugaciunea,muzica si parintii si bunicii care mi-au fost alaturi si inca imi sunt.

NU STIU ce vreau sa ma fac dar stiu un singur lucru SIGUR:Vreau sa fiu un om bun care e apreciat pe merit pentru ajutorul dat altora.
Vreau sa nu mai cad in deznadejdea si sa nu mai vina la mine gandul ca sunt un nimic si un inutil(asta mai demult)

MULTUMESC MULT!

LaPetiteMoc 11.09.2011 21:48:58

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 399119)

NU STIU ce vreau sa ma fac dar stiu un singur lucru SIGUR:Vreau sa fiu un om bun care e apreciat pe merit pentru ajutorul dat altora.

Draga, Alin, trebuie sa te pregatesti pentru suferinta daca alegi calea cea sfanta a Domnului. Sa traiesti cu ea, sa te intaresti cu ea.

"apreciat pe merit pentru ajutorul dat altora" vei fi doar in fata Domnului, dar niciodata in lume. Tu fa bine si taci, si nici recompensa sa nu astepti. "Sa nu stie stanga ce face dreapta." Cum sa fii apreciat, cand faptele bune trebuie sa le facem doar in fata Domnului, nu in fata oamenilor?

Domnul sa te intareasca !!!!

Theodor_de_Mopsuestia 11.09.2011 21:51:55

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 399019)
Și eu sunt foarte tânără, încă n-am împlinit 20 de ani. :)
Păi, eu sunt aproape de aceeași vârstă cu tine, având nevoie, la rândul meu, să fiu îndrumată de către cei cu mai multă experiență. :) Eu am trecut în anul II la Teologie.

Laura

Stimata domnisoara, chiar daca off-topic, sunt placut si profund impresionat. Sincer, aveti niste postari deopotriva duhovnicesti si mature, care aduc pace si pe cele mai combative/balcanice topicuri. Multi ani inainte, si "celui ce are, i se va mai da", zice Domnul. Va felicit!
Cu adanca stima.

Theodor_de_Mopsuestia 11.09.2011 22:03:57

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 399119)
MULTUMEEEEESC MULTTTT !

Am fost si batjocorit de unii colegi in generala,am fost si afectat de multe lucruri si alte chestii..si s-a ajuns la depresie,atac de panica si anxietate.Care aproape toate s-au vindecat..sau sunt in proces avansat sa zic asa de vindecare.
Pentru asta imi trebuie comunicare.Ceea ce eu nu am facut-o de la 14 ani.
Urasc rautatea oamenilor si mai ales a tineretului din ziua de azi.

Alinarile mele au fost Dumnezeu,rugaciunea,muzica si parintii si bunicii care mi-au fost alaturi si inca imi sunt.

Vreau sa nu mai cad in deznadejdea si sa nu mai vina la mine gandul ca sunt un nimic si un inutil(asta mai demult)

MULTUMESC MULT!

Fratele meu in Hristos, de o varsta mai tanara,
Stai linistit. Esti prea sensibil in unele priivinte, poate. Iti trebuie o doza de oarecare duritate, de oarece "nesimtire balcanica" (in sensul ei bun, in doze sa zicem homeopate). Daca cineva zice ca esti inutil, poti sa ii zici, functie de imprejurari, fie sa demonstreze el/ea ca propria sa persoana nu e cea inutila, pe principuil "cine zice, ala e!", fie il/o injuri romaneste, cu sete, fie ignori si te lupti cu tine mai deaprte, perfectionandu-te si trecand mental persoana pe lista prostilor care au nevoie de mila.
NU esti inutil. Doar Ala din Adanc e inutil, dar si chiar pentru asa ceva se gaseste loc in planul de mantuire al lui Dumnezeu, cum zice Scriptura.
Esti o tanara mladita a Binelui. Fie ca Viata sa te intareasca si sa te umple de seva Sa cea sfanta!
Dumnezeu sa te ajute!

Savonarola 11.09.2011 22:11:45

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 399128)
Stimata domnisoara, chiar daca off-topic, sunt placut si profund impresionat. Sincer, aveti niste postari deopotriva duhovnicesti si mature, care aduc pace si pe cele mai combative/balcanice topicuri. Multi ani inainte, si "celui ce are, i se va mai da", zice Domnul. Va felicit!
Cu adanca stima.

Păi normal că are. Așa sunt creștinii ortodcși, "prietene".

Theodor_de_Mopsuestia 11.09.2011 22:18:37

Citat:

În prealabil postat de Savonarola (Post 399135)
Păi normal că are. Așa sunt creștinii ortodcși, "prietene".

"Amice", totusi, nu ti-era adresat mesajul. Cara-ti fanatismul deplasat din acest thread, ok? Aici e vorba de un copil exceptional, care ne este frate in Hristos, si de alte persoane ca el, mladite tinere si totusi coapte in caldura credintei. Eu nu am nimic de impartit cu tine, nici daca te-as cunoaste personal. tot ce ma deranjeaza este acreala cu care iti aureolezi atitudinea anticatolica. Sunt anticatolici, tot ortodocsi, pe forum cu care am "meciuri" amicale, dar tu nu faci parte din ei. Asa ca fii ontopic, sau dispari de aici. Clar?

Savonarola 11.09.2011 22:21:12

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 399140)
"Amice", totusi, nu ti-era adresat mesajul. Cara-ti faantismul deplasat di acest thread, ok? Aici e vorba de un copil exceptional, care ne este frate in Hristos, si de altii ca el, mladite tinere si totusi coapte in caldura credintei. Eu nu am nimic de impartit cu tine, nici daca te-as cunoaste personal. tot ce ma deranjeaza este acreala cu care iti aureolezi atitudinea anticatolica. Sunt anticatolici, tot ortodocsi, pe forum cu care am "meciuri" amicale, dar tu nu faci parte di ei. Asa ca fii ontopic, sau dispari de aici. Clar?

:)))))

Cine ți-a spus ție că sunt anti-catolic, schismaticule? Nu doar că nu sunt anti-catolic, ba dimpotrivă sunt catolic, din una sfântă catolică și apostolică Biserică. Cea ortodoxă.

Theodor_de_Mopsuestia 11.09.2011 22:28:55

Citat:

În prealabil postat de Savonarola (Post 399142)
:)))))

Cine ți-a spus ție că sunt anti-catolic, schismaticule? Nu doar că nu sunt anti-catolic, ba dimpotrivă sunt catolic, din una sfântă catolică și apostolică Biserică. Cea ortodoxă.

Cine/ce este autocefal, poate sa aiba (auto)cefalee...asa ca ia un antinevralgic, ca poate iti trece...cate capete, atatea schisme, pardon, obiceie/pareri....ce "biserica" ziceai ca are ciudata onoare sa te numere printre membrii ei?!? =))

Savonarola 11.09.2011 22:32:47

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 399144)
Cine/ce este autocefal, poate sa aiba (auto)cefalee...asa ca ia un antinevralgic, ca poate iti trece...cate capete, atatea schisme, pardon, obiceie/pareri....ce "biserica" ziceai ca are ciudata onoare sa te numere printre membrii ei?!? =))

Una, Sfântă, Catolică și Apostolică Biserică. Biserica lui Hristos Ortodoxă.

fallen 12.09.2011 16:39:10

Citat:

În prealabil postat de richard_d (Post 398383)
Alcoolul este solutia!

Si cate o tigara, de preferat marijuana. Si desigur, niste "materiale" dinalea stim noi de care, de buna calitate...

Desigur, era o ironie, dar putina socializare, eventual niste sucuri, o ieseala cu bicicleta, role, in parc, un film la mall, o excursie la munte sau la mare, compania unor fete dragute (mai exista si de-astea, nu sunt toate stim noi cum, prin parcuri mai puteti gasi si asa ceva, sau poate chiar la voi pe strada, la scoala, la biserica din cartier), poate n-ar prinde rau, mai ales ca inceput si scoala.
Mult succes, baieti !

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:20:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.