![]() |
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa binecuvanteze America...ce gluma buna! |
Citat:
|
Ai uitat să pomenești de tărișoara noastră...
|
penru ca...
da, si toata acestea pentru ca Sua, e cavalerul alb, care joaca dupa regulile drepturilor omului si nu dupa etica nazisto-bolsevica diabolica !!!
vad ca va plac bolsevicii de numa numa, darmatorilor de biserici si urinatorilor pe altare, celor care au facut din biserici grajduri de vaci...le inchinati osanale,iar unui stat ca SUA, care e un stat crestin (majoritar neo-protestant,dar totusi crestin) catre el dati cu pietre ! ce crestini autentici !!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Am sa cer Administratorului sa inchida acest thread,si nu aveti decat sa va scrieti prostiile in alta parte!
Ca in mai toate threadurile,se vb de totul altceva decat subiectul respectiv;am spus de la inceput ca topicul este creat pt sarmanele victime,eroii evenimentului precum si pt familiile acestora! Incercati sa scrieti la subiect!!!!! |
da !
Nu cred ca e inteleapta si crestineasca atitudinea unora de a da cu pietre in SUA, singura putere mondiala, care se straduieste (cu erorile omenesti de rigoare si inevitabile ) sa tina in frau o lume agitata !
Io nu v-as dori sa apucati vremea cand sua nu o sa mai poata tine in frau Lumea,pentru ca asta va insemna razboi mondial,iarasi ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:36:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.