Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   doamna Desanca Nicolai (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1382)

rebellu007 22.08.2007 14:22:13

si apropo de raspunsul pe care il astepti... iti povestesc despre un batran in haine calugaresti, cu manecile suflecate, ajutand la constructia caselor sinistratilor de la arbore. un batran pe care n-ai pune mare pret vazandu-l cu haine umile si in febra lucrarilor. batranul de care-ti povestesc este Inalt Prea Sfintitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. un arhiereu draga mea care nu s-a sfiit sa se amestece cu gospodarii din zona si sa ridice case. nicaieri n-a aparut stirea asta. nicaieri nu au fost imagini filmate. doar articole stinghere prin pagini interioare ale ziarelor cotidiene locale... in schimb, nu vrei sa sti cata lume a urmarit in presa video si scrisa, cu sufletul la gura, "efortul" premierului de a taia panglica inaugurala cand lucrarile s-au terminat niste lucrari...
prin aceasta e diferita ortodoxia draga mea.
n-ai cum s-o intelegi de pe forum sau din germania. vino, traieste si simte ortodoxia. si atunci ai sa intelegi. ca esti departe de CASA.
Doamne ajuta!

mirelat 22.08.2007 20:38:15

Citat:

În prealabil postat de melbrock37
3.nu stiu in ce tara traiesti tu actual-dar banuiesc ca in west, pai atunci ai vazut ce se intelege acolo sub munca onorifica.Eu traiesc in Germania.Compara acum -daca ai cunostinta de cauza,cum se presteaza acolo munca onorifica-cu ce e la voi in tara.
Tu ma intrebi ce am eu de oferit,eu te intreb inapoi -ce esti tu dispus sa oferi din tine oamenilor.
...Eu nu am timp de vorbarie-sapt viitoare plecam in India si lucram la un nou proiect -

Intrebarea care v-am pus-o nu trebuie sa mi-o rasoundeti mie,ci voua insiva.

melbrock draga, ce spui tu aici pana la urma sunt vorbe goale si teoria chibritului.

deci, concluzionand, nu ai nimic de propus concret ptr Romania, si nici nu esti roman(ca).

OK, am inteles ca esti implicat/a tare in munca voluntara, foarte bine, felicitari si multe succese. Insa si putina modestie nu ti-ar strica!

melbrock37 25.08.2007 21:06:52

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

3.nu stiu in ce tara traiesti tu actual-dar banuiesc ca in west, pai atunci ai vazut ce se intelege acolo sub munca onorifica.Eu traiesc in Germania.Compara acum -daca ai cunostinta de cauza,cum se presteaza acolo munca onorifica-cu ce e la voi in tara.
Tu ma intrebi ce am eu de oferit,eu te intreb inapoi -ce esti tu dispus sa oferi din tine oamenilor.
...Eu nu am timp de vorbarie-sapt viitoare plecam in India si lucram la un nou proiect -

Intrebarea care v-am pus-o nu trebuie sa mi-o rasoundeti mie,ci voua insiva.

melbrock draga, ce spui tu aici pana la urma sunt vorbe goale si teoria chibritului.

deci, concluzionand, nu ai nimic de propus concret ptr Romania, si nici nu esti roman(ca).

OK, am inteles ca esti implicat/a tare in munca voluntara, foarte bine, felicitari si multe succese. Insa si putina modestie nu ti-ar strica!

V-am cunoscut si indragit cu ani in urma tara.Spui ca traiesti dincolo.Sti atunci cum vorbesc romanii de dincolo:"nu e natie mai dezbinata ca romanul"-si asta e pacat.Ma poti contrazice,dar asta nu schimba cu nimic situatia.Si in acest forum e acelasi lucru-
N-ati inteles ce vreau tot timpul sa va spun?Toata lumea va vede,va citeste-si e catastrofa.Da,tema e fierbinte-si tocmai aici e punctul.
Ultimul mesaj al rebelului a fost super frumos- asta e intradevar nivel.
Aveti grija ce fata aratati lumii-puteti restabili,dar si strica multe.Voi ma numiti strain - am intrat in forumul vostru dar ziua-buna nu mi-ati dat.M-ati luat la trei pazeste inca de la inceput.V-am numit frati,dar m-ati luat "cu furca aia lunga".
Sunt astea oare valorile ortodoxe?E un forum crestin-ortodox fratilor-si asta trb sa se vada in limbajul vostru-si in modul cum discutati cu cei care gandesc altfel.
Aveti grija de voi.

cos 25.08.2007 22:24:25

"N-ati inteles ce vreau tot timpul sa va spun?Toata lumea va vede,va citeste-si e catastrofa.Da,tema e fierbinte-si tocmai aici e punctul.
Ultimul mesaj al rebelului a fost super frumos- asta e intradevar nivel.
Aveti grija ce fata aratati lumii-puteti restabili,dar si strica multe."

Suntem ultimii pacatosi, ce-ai vrea sa gasesti aici, sfinti?

mirelat 25.08.2007 22:56:45

Citat:

Voi ma numiti strain - am intrat in forumul vostru dar ziua-buna nu mi-ati dat.M-ati luat la trei pazeste inca de la inceput.

melbrock draga, strain/a te-ai numit tu singur/a, pe mine sa stii ca chiar m-a deranjat expresia "tara voastra" de asta ti-am si reprosat-o, pentru ca din felul cursiv in care scriai puteai trece drept roman(ca).

iar ziua buna... nu-mi aduc aminte sa te fi prezentat intr-un mesaj introductiv, cum au facut altii si pe care i-am salutat si le-am urat "bun venit". mi-aduc aminte insa ca ai inceput cu tot felul de reprosuri si "lectii" la adresa celor care scriu, chiar pe acest topic.

eu zic sa nu mai cauti nod in paura si sa dai vina pe altii pentru starea ta de spirit.

oamenii sunt cum sunt, cu bune si rele, inclusiv noi cei care scriem pe acest forum. nu suntem aici ca sa ne fabricam o imagine roza care sa dea bine "afara". cine cauta ortodoxia o gaseste, nu se lasa inselat de aparente, mai mult sau mai putin roze.

inca o data, mult succes iti doresc, si sa mai vii prin tara noastra!

lawy0007 19.09.2007 20:11:04

fratilor ce aveti cu clau23dari!ati tabarat pe ea mai rau decat pe cineva care va fura ceva!a dat cu parerea!asa simte ea!e parerea ei!lasati oamenii sa faca ce vor si sa simta ce vor!eu sunt de parere ca decat sa vorbesc despre ceva care nu stiu ori tac ori ma documentez si apoi vorbesc!ati fost voi La Doamna DESanca? si cand spun voi ma refer la cei ce ati sarit cu gura sa combateti!
Iar cine stie sa imi explice si mie de ce e asa de imposibil ca Duhul Sfant sa coboare in trup?va multumesc

flory25 22.09.2007 13:52:34

pai nu au sarit oamenii cu gura pe ea era un avertisment pentru ca noi ne facem griji pentru toti cei care se indeparteaza de calea ortodoxiei.din punctulmeu de vedere nu sunt o buna practicanta dar ma straduiesc,iar cei care ii spuneau ca are nevoie de un duhovnic au dreptate,din punct de vedere al moralei crestin-ortodoxe Duhul Sfant nu se intrupeaza ci se pogoara din cer peste cei alesi:cum a fost la cinzecime(peste sfintii apostoli) cum e in fiecare duminica la liturghie cand sf.Duh transforma painea si vinul in trupul si sangele Domnului.si daca cei de aici i-au spus (cu mai mult sau mai putin cinism)ca are nevoie urgenta de un duhovnic au facut-o din dragoste frateasca;e foarte bine ca isi dau interesul chiar daca tu nu poti sa intelegi intocmai ceea ce au vrut sa zica,pentru ca atunci cand ar fi indiferenti,ar arata ca nu sunt crestini.

[/b]<<sa nu ne plecam sub lumea schimbatoare,lasa mai bine lumea sa se plece sub noi>>

lawy0007 22.09.2007 20:33:09

pentr flori25..imi cer scuze ca nu am inteles asa!unele mesaje au fost cum ai spus tu altele nu dar fie asa cum spui tu!mie nu mi/au placut comentariile dar in fine nu am dreptul sa judec pe nimeni!iar la capitolul DUHUL SFANt se pogoara duminica la liturghie nu prea sunt deloc de acord!nu crezi ca suntem cam mici sa stim noi unde coboare Duhul SFANt si mai ales sa/l inchidem intre zidurile unei biserici????iar a da un sfat, a arata ca suntem crestini din punctul meu de vedere inseamna sa mergem , sa vedem , sa ne documentam si apoi sa dam sfaturi.,esti de acord cu mine??a fi ortodox nu suntem cu nimic mai presus de celelalte biserici, iar ca sa ii intelegem si sa ii tragem pe drumul asa zis drept trebuie sa ii cunoastem..............si nu te supara dar pe clau23dari nu am vazut sa incerce sa o inteleaga si mai ales sa o cunoasca cineva, dar fie cum spui tu.......am inteles eu gesit

lawy0007 22.09.2007 20:38:43

iar de rebellu007 permiteti/mi sa ma indoiesc ca dupa vocabular e un adevarat crestin care vrea sa ajute pe cineva, dar in fine.............din nou am interpretat eu gresit

lawy0007 22.09.2007 20:41:35

pentru alexie si cine a mai postat chestii de genul, permite/mi sa te contrazic, "CEL RAU N-a ajutat si n-a vindecat niciodata pe nimeni"/ asta din nou e ce cred eu, dar se pare ca nu am dreptate, aici pe acesc site

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:04:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.