![]() |
Citat:
|
oare pun paie pe foc? nu vreau asta...
aici era acea tematica, unde discutau aproape numai non-ortodocsi: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...090#post374090 dar: in tot raul e si un bine, nu uitati asta... |
Citat:
|
Citat:
Dar pentru a raspunde si cu privire la motivul pentru care exista sectiunea de secte pe forum, nu este special creata ptr sectanti ci pentru a expune obiectiv adevarul despre ratacirea lor. Normal ca ar fi mult mai folositor sa isi expuna si ei parerea si cu siguranta ca ei stiu mai mult despre invatatura pe care o marturisesc, dar cand folosesc astfel de tehnici asta e cea mai buna solutie. |
Nici nu s-a stins ecoul colindelor, abia am intrat in noul an, iar aici e inceputul... sfarsitului. Cred ca pe unii frati ortodocsi ii mananca degetele sau limba si oricum nu au inca notiunea rabdarii si incercarii bine inteleasa. Fratilor, topicul acesta se pare ca se numeste "Ignorati sectantii". Din cate vad eu nu prea sunt dintre acei care sa reziste si sa nu mai raspunda. N-au decat sa creada despre noi, aici, in curtea noastra, ce vor ei. Sa fie sanatosi. Ce dovada de credinta dam noi, daca continuam si aici sa ne avantam in discutii? Se vor linisti, oare? Nu; sunt mult prea orgoliosi ca s-o faca. Si tare ma tem ca si noi, cei care le raspundem, suntem cu mandria la capacitate maxima. Am vazut undeva o vorba de duh: "Nu te lua la harta cu prostu' ca s-ar putea ca ceilalti sa nu poata face diferenta!" Aici nu e vorba de prosti ci de credinciosi imaginari, la fel de fudui ca si prostii cu pricina!
|
Citat:
mai grav este cu cultul catolic, pentru ca unii ortodocsi sunt si procatolicism. Si nu poti scrie nimic despre aceste adevaruri pentru ca esti acuzat nu doar de catolici. |
Citat:
|
Citat:
Am spsu cred de o suta de ori, problema nu e ca sunt useri eterodocsi, problema e ca unii sunt agresivi si rautaciosi, asa sunt ei, nu ai ce sa le faci. Nu toti sunt asa. Daca nu bagi pe cineva in seama si ala tot apare si spune ca minti, esti sectar si alte prostii ale lui ce atmosfera mai e si asta? Si mai si apare cate un ortodox ecuemenist sa ii cante in struna si sa ironizeze si el. Tu propui sa vorbim doar de vreme si alte lucruri, e o solutie, probabil singura. |
Citat:
Mai problematic e daca ridiculizezi darurile Duhului Sfant. Dar mi se pare mie sau te raliaseși nobilei initiative de a ignora "sectantii"? Daca a fost greu sa descoperi, te informez acum ca userul penticostalul e un "sectant". |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:03:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.