AnnaKarenina90 |
13.01.2012 21:19:55 |
Citat:
În prealabil postat de Raoul
(Post 421887)
Imi pare rau,chiar nu am inteles.
|
Uite aici:
Citat:
Sunt de acord, solutii trebuie luate si poate e nevoie de unele radicale, daca altfel e chiar imposibil. Ce ma deranjeaza foarte tare e faptul ca unii se numesc nu numai oameni, ci si crestini adevarati si se bat cu pumnul in piept de cat de buni sunt ei si cum dreapta lor credinta ii va mantui, apoi vorbesc cu atata rautate ca iti provoaca scarba.
|
Hai ca iti si explic, ca sa intelegi si tu! Recunosc ca unii dintre acesti caini sunt o problema si da, e nevoie de solutii. Pentru ca in tara asta nu avem bani de salarii decente, poate ca solutiile impuse sunt din cele mai radicale, ca deh, sunt mai ieftine. Ma abtin de la a alege o alba sau o neagra, ca asa cum zicea si Yasmina, e un subiect discutat si ras'discutat, de ti se face acru sa iti exprimi aceeasi parere de n ori pentru oameni prea batuti in cap ca sa priceapa. Eu nu am intrat aici pentru a fi pro sau contra, ci sa te trag de maneca si sa iti spun prieteneste ca dai dovada de josnicie si lipsa de educatie prin felul in care vorbesti. E mai clar acum?
Citat:
Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??
|
Asta e genul de prostie care m'ar face sa rad, daca nu ar fi tragica in imensitatea ei.
Si hai sa mai spun ceva! Sa ne gandim la detinuti! Oameni care au ucis, au furat, au violat, au batut s.a.m.d., care sunt condamnati la ani grei de inchisoare si care uneori isi petrec chiar intreaga viata dupa gratii. Ei de ce nu sunt ucisi? Pe acelasi principiu al lipsei banilor. E mai ieftin sa le dai injectia decat sa ii tii ani intregi in inchisori, sa ii hranesti, sa le platesti paznici s.a.m.d.! Hm?
|