![]() |
Citat:
Este loc si de doua mame in viata unui copil. Ai tai au ceva sa-i reproseze ceva real, concret, viitorului tau sot? |
Citat:
Daca erau alte impedimente, trebuia sa i le spuna, nu sa ofere un pretext stupid. Nu m-ar mira sa se cunoasca cu parintii si sa fie influentat de acesta. In cazul asta, se poate spune ca si-a incalcat o datorie sacra. N-ar fi un caz unic. In astfel de cazuri nu doar poate ci e chiar indicat sa-si schimbe duhovnicul. Citat:
Ce ar trebui sa vorbeasca cu duhovnicul? In mod clar, s-a pus de-a curmezisul dintr-un motiv stupid (in cel mai fericit caz). |
Citat:
|
Citat:
Nu de alta, dar am ramas cu impresia si ca o sustii oarecum. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
După atâtea pagini citite eu nu pricep un lucru: bărbatul în cauză ... știe la ce vă gândiți?
Știe că îl iubiți? Știe că vă preocupă gândul de a-i fi soție?... Iar dacă știe: dânsul ce v-a spus? E de acord, nu e de acord, se mai gândește.... etc. Nu ne-ați spus nimic despre opinia domnului. Îmi pot închipui că, pur și simplu, pentru motivul că aveți "o relație" (așa scrieți) cu un bărbat văduv, vă imaginați că ar urma o căsătorie. Așa o fi? Cred, așadar, că ar fi de folos să clarificați și acest aspect: ce vă spune domnul însuși despre perspectiva căsătoriei? Ați discutat clar? Suficient de explicit? (Sper că nu ați purtat doar un dialog imaginar, animat de sentimente, ori, din anumite rezerve, deocamdată doar i-ați sugerat câte ceva pe ici, pe colo............) |
Ioane, are 24, nu e un copil cu fantezii.
Sigur ca au discutat si desi poate nu s-a luat o decizie 100% categorica, ferma in acest sens, ambii se gandesc la aceasta posibilitate. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:54:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.