![]() |
Citat:
Inchei prin a'mi cere iertare daca nu era dreptul meu sa'ti raspund! M'am gandit ca prin AK90 te referi ori la mine, ori la software'ul pentru BMW'uri si am avut crasa impertinenta de a presupune ca mi te'ai adresat mie. In ciuda faptului ca numele nu e AK90, ci AnnaKarenina90. Oare mi'as putea permite sa te rog sa imi scrii numele intreg? Nu vreau sa fii ultragiata, draga mea MT! |
Citat:
Te-a schimbat si pe tine democratia. Ciudat,duhovnicul meu nu da binecuvantare celor care vor sa plece in State... |
Citat:
|
Atunci sa fie sanatosi...!!! Plus ca in avion nici nu mi-am pus centura si nu mi-am oprit telefonul sau sa-l trec pe flight mode. Numai prostii de ochii lumii. De parca mi-ar salva viata centura aia care mai mult de forma e :))
|
Citat:
|
Nu Anna,imi place sa GANDESC! Si cand stiu 100% ca nu e absolut nicio diferenta daca port centura aia sau nu,sau daca opresc telefonul sau nu,atunci ce rost are sa ma complic? Prefer sa fiu rational,nu sa ma supun efectului de turma,toti din avion (nu era niciun roman) puneau centurile parca de "frica",erau speriati,nu stiu cum sa zic. De parca le-ar fi folosit la ceva. Eventual daca ai probleme de echilibru,dar in rest NU au nicio valoare.
Cum e si la conducatorii auto,legea centurii de siguranta e cea mai imbecila lege posibila! Auzi,sa primesti amenda daca n-o porti. Poftim?? :102: |
Citat:
|
1. Centura din avion nu ma poate opri sa dau cu capul de scaunul din fata,e practic o fasie in jurul burtii,mai e si larga pe deasupra. Ma rog,cat sunt tanar si am maini si picioare mi-e total inutila. La 60 de ani poate o sa am alta parere,dar pana atunci...
2. Centura din masina o port si eu DE FIECARE DATA cand conduc. Ideea e alta: de ce sa-mi dea amenda daca nu o port?? Chiar ii pasa cuiva de viata mea? Iti spun eu: NU! Nu intereseaza pe nimeni daca mor sau patesc ceva,si nu se schimba viata niciunuia din voi fara mine,cerul va fi tot albastru,apa va fi uda etc. ;) Dar daca nu port centura e un motiv de a mi se lua bani,nu? Ca si-asa nu mai stiu cum sa jefuiasca oamenii cu tot felul de taxe ilegale (vezi rovigneta) etc. Deci analizati bine ce spun,nu am facut nicio aluzie la utilitatea centurii de siguranta (desi unora le-a rupt coloana centura de siguranta!),mizez mai mult pe airbaguri sincer. Insa asta e alta discutie,sa nu deviem :) |
Ati deviat rau de la subiect.
|
Stiu. Deci sa continuam onntopic :1:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:53:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.