Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ACTA – Tratatul semnat in secret de Romania, ce va instaura dictatura si pe internet (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14478)

AnnaKarenina90 30.01.2012 15:11:58

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 425799)
Raoul, AK90 et.co... inainte sa va plangeti jalnic de aplicarea unor standarde de securitate in vigoare de ani de zile, mai cititi regulamentele liniilor de zbor, macar inainte sa plecati la aeroport.

Potoleste'ti indignarea, face rau la inima! Nu se plangea nimeni, comentam doar "obiceele" diferitelor "bordee". Daca doresti, totusi, sa ne luminezi cu vasta ta cunoastere empirica a regulilor de securitate aplicate in aeroport, simte-te libera sa o faci! Eu am sa-ti fac chiar favoarea de a parea interesata de diareea ta verbala si sper ca asta sa-ti satisfaca vanitatea si iluzia pseudo-superioritatii.

Inchei prin a'mi cere iertare daca nu era dreptul meu sa'ti raspund! M'am gandit ca prin AK90 te referi ori la mine, ori la software'ul pentru BMW'uri si am avut crasa impertinenta de a presupune ca mi te'ai adresat mie. In ciuda faptului ca numele nu e AK90, ci AnnaKarenina90. Oare mi'as putea permite sa te rog sa imi scrii numele intreg? Nu vreau sa fii ultragiata, draga mea MT!

Raoul 30.01.2012 15:15:50

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 425799)
Raoul, AK90 et.co... inainte sa va plangeti jalnic de aplicarea unor standarde de securitate in vigoare de ani de zile, mai cititi regulamentele liniilor de zbor, macar inainte sa plecati la aeroport.

Pai si nu sunt aceleasi standarde peste tot? :22: Cum se face ca la diferenta de doar cateva ore,cu aceleasi haine pe mine,exact aceleasi obiecte etc. pe un alt aeroport paream a nu fi in regula,suna alarma aia in prostie?? Si ma tot punea ba sa mai trec o data,ba inca o data cu mainile pe sus,ba se le arat nu stiu ce etc. etc. Pai sunt prostu' lor?? Oi fi eu roman si ei occidentali,da cand am inceput sa le zic vreo doua si sa schimb tonul n-au mai comentat nimic. Sunt satul de ei si de sistemele lor imbecile. Carui regulament se supune Sfanta Agheasma?? In fine,nu comentez. Plus ca daca sunt terorist si vreau sa intru cu arme in avion,crezi ca as face-o pe sub nasu lor? :))) E clar ca le-as avea in bagaje invelite in staniol sau ceva de genu,sau cel mai probabil as avea oameni infiltrati inainte de a realiza un atentat,nu? Desi oricine stie ca teroristi nu exista si totul e manipulare in masa pentru a putea spori controlul asupra populatiei.

Te-a schimbat si pe tine democratia. Ciudat,duhovnicul meu nu da binecuvantare celor care vor sa plece in State...

Lagrace 30.01.2012 15:25:23

Citat:

În prealabil postat de raoul (Post 425882)
pai si nu sunt aceleasi standarde peste tot? :22:

n u !!!!!!!!

Raoul 30.01.2012 15:29:40

Atunci sa fie sanatosi...!!! Plus ca in avion nici nu mi-am pus centura si nu mi-am oprit telefonul sau sa-l trec pe flight mode. Numai prostii de ochii lumii. De parca mi-ar salva viata centura aia care mai mult de forma e :))

AnnaKarenina90 30.01.2012 15:44:26

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 425888)
Atunci sa fie sanatosi...!!! Plus ca in avion nici nu mi-am pus centura si nu mi-am oprit telefonul sau sa-l trec pe flight mode. Numai prostii de ochii lumii. De parca mi-ar salva viata centura aia care mai mult de forma e :))

Tie doar iti place sa fii Gica Contra! Dar e o linie subtire intre spiritul rebel si spiritul... tembel!

Raoul 30.01.2012 15:50:52

Nu Anna,imi place sa GANDESC! Si cand stiu 100% ca nu e absolut nicio diferenta daca port centura aia sau nu,sau daca opresc telefonul sau nu,atunci ce rost are sa ma complic? Prefer sa fiu rational,nu sa ma supun efectului de turma,toti din avion (nu era niciun roman) puneau centurile parca de "frica",erau speriati,nu stiu cum sa zic. De parca le-ar fi folosit la ceva. Eventual daca ai probleme de echilibru,dar in rest NU au nicio valoare.

Cum e si la conducatorii auto,legea centurii de siguranta e cea mai imbecila lege posibila! Auzi,sa primesti amenda daca n-o porti. Poftim?? :102:

maria40 30.01.2012 16:01:24

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 425894)
Nu Anna,imi place sa GANDESC! Si cand stiu 100% ca nu e absolut nicio diferenta daca port centura aia sau nu,sau daca opresc telefonul sau nu,atunci ce rost are sa ma complic? Prefer sa fiu rational,nu sa ma supun efectului de turma,toti din avion (nu era niciun roman) puneau centurile parca de "frica",erau speriati,nu stiu cum sa zic. De parca le-ar fi folosit la ceva. Eventual daca ai probleme de echilibru,dar in rest NU au nicio valoare.

Cum e si la conducatorii auto,legea centurii de siguranta e cea mai imbecila lege posibila! Auzi,sa primesti amenda daca n-o porti. Poftim?? :102:

Centura din avion te protejeaza de accidente minore cum ar fi datul ca capatana de scaunul pasagerului din fata ta doar nu credeai ca te salveaza in cazul catastrofelor. La fel si la masina centura iti tine stabil corpul in cazul unui impact mai usor nu cand impactul e major. Mie personal centura mi-a salvat viata....in momentul accidentului s-a deschis airbagul si daca nu aveam centura airbagul mi-ar fi rupt gatul in momentul deschiderii acestuia.

Raoul 30.01.2012 16:06:56

1. Centura din avion nu ma poate opri sa dau cu capul de scaunul din fata,e practic o fasie in jurul burtii,mai e si larga pe deasupra. Ma rog,cat sunt tanar si am maini si picioare mi-e total inutila. La 60 de ani poate o sa am alta parere,dar pana atunci...
2. Centura din masina o port si eu DE FIECARE DATA cand conduc. Ideea e alta: de ce sa-mi dea amenda daca nu o port?? Chiar ii pasa cuiva de viata mea? Iti spun eu: NU! Nu intereseaza pe nimeni daca mor sau patesc ceva,si nu se schimba viata niciunuia din voi fara mine,cerul va fi tot albastru,apa va fi uda etc. ;) Dar daca nu port centura e un motiv de a mi se lua bani,nu? Ca si-asa nu mai stiu cum sa jefuiasca oamenii cu tot felul de taxe ilegale (vezi rovigneta) etc. Deci analizati bine ce spun,nu am facut nicio aluzie la utilitatea centurii de siguranta (desi unora le-a rupt coloana centura de siguranta!),mizez mai mult pe airbaguri sincer. Insa asta e alta discutie,sa nu deviem :)

horatiu.miron 30.01.2012 16:39:45

Ati deviat rau de la subiect.

Raoul 30.01.2012 17:07:25

Stiu. Deci sa continuam onntopic :1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:53:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.