![]() |
Rugaciune pentru operatia tatalui meu
Dragi prieteni,
Zilele urmatoare tatal meu o sa fie operat; cei care aveti timp si vreti sa-l pomeniti in rugaciuni , numele lui este Vasile; este putin speriat ca nu e obisnuit cu doctorii, mai ales ca operatia o sa aiba loc in alta localitate. Multumesc anticipat, Doamne ajuta! |
Astazi de dimineata este operatia tatalui meu Vasile. Va rog sa-l pomeniti in rugaciuni care puteti
|
Bunul Dumnezeu sa-i ajute tatalui tau sa se vindece si sa treaca cu bine de aceasta experienta !
|
Citat:
Rugaciune pt. bolnavi, inainte de operatie Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce esti doctor ceresc, tamaduieste prin mana doctorului pamantesc, pe robul tau acesta, Vasile, greu incercat, si nu lasa ca frica si deznadejdea sa biruiasca iubirea si purtarea Ta de grija, ci acopera-l pe el cu harul Tau cel tamaduitor, si-i da vindecare trupului si sufletului spre slava preasfantului Tau nume, in veci. Amin Nascatoare de Dumnezeu, acopera-ne pe noi de tot raul cu cinstitul tau acoperamant! |
Citat:
|
Citat:
Cum se mai simte tatal tau dupa operatie? Totul in regula?!? |
Multumesc, multumesc, multumesc.
Prima interventie a decurs bine, tatal meu se simte bine, urmeaza a doua interventie luna viitoare ( cea mai importanta). Doamne ajuta! |
Tatal meu, Vasile, intra astazi iarasi in operatie; va rog frumos care puteti sa-l pomeniti in rugaciuni. Multumesc.
Doamne ajuta la toata lumea! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:30:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.