Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Stimata Doamna, (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15366)

ovidiu b. 10.08.2012 00:43:59

Antiecumenism...chiar nu-și avea loc pe topicul asta ultimul tău mesaj...obsesiile s-ar putea să ducă la boală.

ovidiu b. 10.08.2012 01:10:23

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 464295)
Valabil si pentru alti ortodocsi fie mai grei de cap, fie inchistati in manifestari standard - ca sa nu zic formale - fie cam rautaciosi din fire dar imaginandu-se purtand stindardul luptei pentru purificare crestina, si ortodoxa, bineinteles.

Unii orbi, unuii mai puțini orbi, unii care văd bine, iar alții care văd foarte bine. La fel și cu Moise și poporul evreu care priveau cu ochi diferiți vițelul.

Yasmina 10.08.2012 08:40:00

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 464295)
Antiecumenism, puteai sa te abtii de la deturnarea topicului catre vesnica disputa BO vs BC. Valabil si pentru alti ortodocsi fie mai grei de cap, fie inchistati in manifestari standard - ca sa nu zic formale - fie cam rautaciosi din fire dar imaginandu-se purtand stindardul luptei pentru purificare crestina, si ortodoxa, bineinteles.

Daca exista asa reactii pt o formulare-care nu este jignitoare,defaimatoare,ci doar iesita din contextul uzual al cartilor de rugaciuni-alte reactii nici nu ma mai mira!

Annyta 10.08.2012 09:28:27

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 464280)
Cu siguranță ești mai deștept, mai bogat dar și mai frumos! O splendoare de om!

Cea de-a doua replică de ieri care m-a amuzat copios :-)))

tabitha 10.08.2012 09:34:59

Si ce anume te-a amuzat, Annyta? Zi-ne si noua, sa nu murim prosti!

(dupa mine, replica e mai mult decat jalnica, nici nu merita comentata)

Annyta 10.08.2012 10:05:31

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 464366)
Si ce anume te-a amuzat, Annyta? Zi-ne si noua, sa nu murim prosti!

(dupa mine, replica e mai mult decat jalnica, nici nu merita comentata)

Pur și simplu m-a amuzat... dacă este să o considerăm jalnică, trebuie să vedem că este un răspuns la o altă afirmație "jalnică"...

Nu vreau să accentuez divergențele care s-au născut și pe acest topic, mi-am spus părerea că fiecare are libertatea să se exprime cum simte, numai că eu simt diferit.

Yasmina 10.08.2012 10:24:20

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 464378)
Pur și simplu m-a amuzat... dacă este să o considerăm jalnică, trebuie să vedem că este un răspuns la o altă afirmație "jalnică"...

Nu vreau să accentuez divergențele care s-au născut și pe acest topic, mi-am spus părerea că fiecare are libertatea să se exprime cum simte, numai că eu simt diferit.

...oare de ce am impresia ca asta si faci:"accentuezi divergentele care s-au nascut pe acest topic"?????:39:

Amuzanta este replica lui Antiecumenism care credea ca scrisoarea ii este adresata unei femei de pe forum,de care Domnul Mihnea Dragomir s-a indragostit...am ras copios...
Imi si imaginam un om serios,insurat cu copii,cum se indragoste ca un pusti,pe forum...Superb!

Annyta 10.08.2012 10:35:00

Îmi cer iertare că am pus paie pe foc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:21:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.