Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   sex inainte de casatorie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1578)

Mirean 08.04.2007 00:01:26

Citat:

În prealabil postat de cozia
gene-biocomputer "reads and understands" these texts in a manner similar to human thinking, but at its own genomic level of "reasoning".
In traducere:
Gena-Biocomputer care citeste si INTELEGE aceste mesaje intr-o maniera similara cu gindirea omeneasca dar descifreaza acest text la nivel genomic de intelegere

Corectati-ma daca ma insel, dar ce se intelege prin descoperirea acestor academicieni este faptul ca pe noi insine ne mai putem minti prin gindirea manipulata, decazuta, pacatoasa, dar genele nu le putem pacali, deoarece ele citesc DUPA LIMBAJUL SI INTELEGEREA LOR, care se pare ca este acolo implantat de Dumnezeu, si nu poate fi "convins" de noi, ca ce vrem , ce gindim, ce facem cu trupul noi, asa sa fie(ca asa vrem noi), ci vrem nu vrem, este Voia lui Dumnezeu care primeaza si deci totul duce la degringolada genetica si distrugerea DNA-ului curat.

Nu mi-ai dat sursa informatiei ci doar traducerea ei in engleza. As prefera site-ul, cartea, articolul, autorul...

"care se pare ca este acolo implantat de Dumnezeu, si nu poate fi "convins" de noi, ca ce vrem , ce gindim, ce facem cu trupul noi, asa sa fie(ca asa vrem noi), ci vrem nu vrem este Voia lui Dumnezeu care primeaza" - spui tu.

Prietene, faci o grava eroare. Din afirmatia ta rezulta ca soarta omului este stabilita de Dumnezeu, ceea ce anuleaza libertatea omului. Pe scurt ceea ce sustii tu este o torie protestanta, respectiv predestinatia. Vezi ca gresesti...

cozia 08.04.2007 00:02:40

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Insist sa imi spui si mie care este sursa informatiilor pe care le citezi, in caz contrar discutia cade in derizoriu.

Tu nu citesti toate mesajele? uite-te mai sus ca ai sa vezi adresele centrelor Universitare, si Google-eaza textele respective si pregateste-te sa citesti mai mult daca nu crezi de la mine, iar in rest poti sa stai calm ca nu am nici o ambitie sa te conving pe tine personal cu nimic, sunt alte milioane de oameni care au crezut si cred.
Cam atit am avut de zis...

Mirean 08.04.2007 00:09:07

Citat:

Citat:

Insist sa imi spui si mie care este sursa informatiilor pe care le citezi, in caz contrar discutia cade in derizoriu.

Tu nu citesti toate mesajele? uite-te mai sus ca ai sa vezi adresele centrelor Universitare, si Google-eaza textele respective si pregateste-te sa citesti mai mult daca nu crezi de la mine, iar in rest poti sa stai calm ca nu am nici o ambitie sa te conving pe tine personal cu nimic, sunt alte milioane de oameni care au crezut si cred.
Cam atit am avut de zis...

Oricum risti sa ma inveti prostii...iata de ce:

"care se pare ca este acolo implantat de Dumnezeu, si nu poate fi "convins" de noi, ca ce vrem , ce gindim, ce facem cu trupul noi, asa sa fie(ca asa vrem noi), ci vrem nu vrem este Voia lui Dumnezeu care primeaza" - spui tu.

Prietene, faci o grava eroare. Din afirmatia ta rezulta ca soarta omului este stabilita de Dumnezeu, ceea ce anuleaza libertatea omului. Pe scurt ceea ce sustii tu este o torie protestanta, respectiv predestinatia.

Ce zici de asta?

cozia 08.04.2007 00:30:49

Citat:

Din afirmatia ta rezulta ca soarta omului este stabilita de Dumnezeu, ceea ce anuleaza libertatea omului. Pe scurt ceea ce sustii tu este o torie protestanta, respectiv predestinatia. Vezi ca gresesti...

Iar ne intelegem ca surdul cu mutul, sau o intorci tu dupa cum iti convine, dar in fine, asta e, pe undeva este bine pentru mine ca imi mai corectez felul de exprimare, insa in cazul de fata este altceva...

Mirean, eu vorbeam despre pacatul desfrinarii care acum mai nou are repercursiuni imediate in viata asta, demonstrate si documentate stiitific, nu vorbesc despre libertatea omului si "soarta omului stabilita de Dumnezeu".

Mirean 08.04.2007 00:49:30

Citat:

Citat:

Din afirmatia ta rezulta ca soarta omului este stabilita de Dumnezeu, ceea ce anuleaza libertatea omului. Pe scurt ceea ce sustii tu este o torie protestanta, respectiv predestinatia. Vezi ca gresesti...

Iar ne intelegem ca surdul cu mutul, sau o intorci tu dupa cum iti convine, dar in fine, asta e, pe undeva este bine pentru mine ca imi mai corectez felul de exprimare, insa in cazul de fata este altceva...

Mirean, eu vorbeam despre pacatul desfrinarii care acum mai nou are repercursiuni imediate in viata asta, demonstrate si documentate stiitific, nu vorbesc despre libertatea omului si "soarta omului stabilita de Dumnezeu".

Prietene, nu sunt nici surd nici mut...nu stiu despre tine.

Nu o intorc cum vreau ci te-am citat, ca nu stii sa te exprimi...asta nu e problema mea.

Referitor la teoria de care spuneai...nu e valabil mai nimic din ce mi-ai spus.

E vorba despre unde radio emise de ADN si astia insinueaza ca aplicatia ar putea fi folosita pentru memoria unui asa-zis biocomputer. De altfel, totul e teorie, iar oamnii sunt foarte reticenti fata de ea...

erzbet 08.04.2007 11:16:06

M-ati indus putin in eroare. Spuneti de informatie genetica, dar daca spre exemplu se foloseste prezervativul nu are loc nici un "schimb de informatii". Ca sa nu mai zic ca este pentru prima data cand aud de asa ceva. Daca ar fi real, banuiesc ca ar fi atestat undeva, pentru ca asta ar revolutioana toata educatia sexuala care se face in ziua de azi.

Mirean 08.04.2007 13:37:18

Citat:

În prealabil postat de erzbet
M-ati indus putin in eroare. Spuneti de informatie genetica, dar daca spre exemplu se foloseste prezervativul nu are loc nici un "schimb de informatii". Ca sa nu mai zic ca este pentru prima data cand aud de asa ceva. Daca ar fi real, banuiesc ca ar fi atestat undeva, pentru ca asta ar revolutioana toata educatia sexuala care se face in ziua de azi.

De acord cu tine. Asta incercam sa ii explic si eu lui Cozia.

erzbet 08.04.2007 13:41:36

Mai urmeaza sa spuneti ca o sa semene copilul cu toti barbatii care isi lasa ADN-ul in mama. Acum, spre exemplu, daca sotii sunt bruneti si copilul iese blond, exista o scuza :D
Parca vad un copil chinez blond si cret iar mama indianca =))

Mirean 08.04.2007 17:23:47

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Mai urmeaza sa spuneti ca o sa semene copilul cu toti barbatii care isi lasa ADN-ul in mama. Acum, spre exemplu, daca sotii sunt bruneti si copilul iese blond, exista o scuza :D
Parca vad un copil chinez blond si cret iar mama indianca =))

Eu nu am spus nimic de genul celor mentionate de tine.

Incearca sa vorbesti le obiect, lasa "mistourile". Cel putin eu m-am uitata pe ce materialele mi-a dat el si am vazut ca nu are dreptate.

Oricum din parinti bruneti cu ochi caprui exista sanse sa iaza copii blonzi cu ochi albastri. Gena recesiva...

mariablanca 08.04.2007 18:44:25

Citat:

În prealabil postat de veilur
Cineva mi-a spus odata asa: "Toata treaba asta cu religia este exagerata pentru ca daca ar fi sa traim dupa canoanele pe care le dau preotii la spovedanie ar trebui sa traim ca niste sfinti ceea ce mi se pare absurd pentru un om obisnuit. Faptul ca sfintii si-au depasit conditia lor de oamneni, bravo lor! Dar asta nu inseamna ca trebuie acuma sa traiesc si eu la fel ca ei, ca doar nu sunt la manastire, cine vrea asta sa se calugareasca, nu sa vina la mine cu reguli si restrictii, pentru ca Dumnezeu ne-a lasta liberi, asta imi place mie la El. Deci lasa-ma cu fazele astea!" Acestia sunt oamenii care ne inconjoara zi de zi. Trist. :|

Dumnezeu ne-a inzestrat cu liberul arbitru, in sensul ca alegi ce vrei, nu esti conditionat.daca vrei sa-l urmezi pe Dumnezeu bine, daca nu vrei treaba ta.si sfintii au fost oameni obisnuiti , insa au vrut mai mult, au vrut sa-i urmeze lui Hristos in totalitate.preotii nu dau canoane absurde , aceasta logica o are numai cel ce considera religia o nebunie si o exagerare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:15:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.